Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Laren of directe omgeving.

171 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, gevel isoleren en bekleden met steenstrips, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, boeidelen en gevel bekleden, gevelisolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Pilaar metselen voor poort

Er moeten 3 pilaren worden gemetseld en gefundeerd worden voor een houten poort / hek. De pilaren dienen 1.80 meter hoog te worden en 72 bij 72 cm rondom. Idealiter laten we hier ook een brieven bus in metselen. Dit is prijs afhankelijk. Er moeten 2 pilaren voor de auto poort gemaakt en een derde voor het loop gedeelte.

Gat in buitenmuur boren voor regenpijp

Op een meter of 2 hoogte wil ik graag een gat in een buitenmuur hebben van 150 mm waar de regenpijp doorheen kan. Ik zoek een partij die dit kan regelen.

Pilaren metselen voor een inrijpoort

Het betreft alleen het metselen van 2 pilaren, 2,5 steens breed/diep en 180 cm hoog voor een inrijpoort van staal 170 cm hoog. Inclusief hardstenen inbouw brievenbus met deurtje. De stenen worden geleverd want zijn dezelfde stenen als het huis. Brievenbus, afsluitplaten pilaar en deurtje zijn ook aanwezig. De fundering wordt gedaan waarschijnlijk dus puur metselwerk per uur.

Nieuw schoorsteen met RVS-binnenpijp metselen

Ik heb een gestript huis. Ik wil graag een nieuwe schoorsteen maken, geschikt voor een open haard of gas open haard, van de begane grond via de 1e verdieping en dan door het dak, ongeveer 6 meter plus dakdoorvoer. Hoeft niet persé in metselwerk te worden uitgevoerd. Ik heb een enkelsteenshuis met een pannendak, houten, houten vloeren.

Houten wand vervangen door metselwerk

Wij hebben een gemetselde aanbouw met een binnenmuur, steenwol in de spouw en een houten buitenwand op een kleine gemetselde onderkant. Ik wil de houten buitenwand graag laten vervangen door een gemetselde muur van ongeveer 8 m². Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en bespreek dan de mogelijkheden.

Voegen in de voorgevel repareren

De voorgevel van mijn oude woning heeft een gesneden voeg. Er zijn in het verleden stukjes lelijk gerepareerd, en we willen dus de reparaties verbeteren. Het zijn dus gesneden voegen en we willen perfect werk. De woning is 8 meter breed en 6.25 meter hoog. Uurtarief mag.

Voegen van de schoorsteen renoveren

Schoorsteen renovatie: uithakken en opnieuw voegen en de kop coaten. Afmeting: 4 meter x 1,4 meter x 0,8 meter (HxBxD).

Tuinmuur metselen

Wij willen onze houten schutting in de tuin vervangen door een muur. De muur zal 3 meter lang gaan worden inclusief de poortdeur die al aanwezig is. De muur zal ongeveer 2.10 meter hoog worden.

Houten schutting plaatsen

Het betreft het verwijderen van de oude houten schutting en het plaatsen van een nieuwe schutting van 3 meter lang. De bestaande houten poort blijft staan en zit niet in de lengte van 3 meter. Graag een offerte inclusief nieuwe hardhouten schutting, de palen dienen ter plaatse beoordeeld te worden op hergebruik.

Ramen dichtmetselen

Op de eerste etage moeten een aantal ramen dichtgemetseld worden. Het gaat om een zijmuur met een ram van 2 m2 en een raam van 1 m2.

Rand vijver vastzetten

Tegels van de rand van onze vijver laten los. Het is een vijver van 20 meter bij 2 meter. Deze moeten met cement weer vast worden gezet.

Voegwerk repareren aan wat muurtjes ...

Voegwerk repareren aan wat muurtjes buiten op de begane grond. Klein klusje.