Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor het opnieuw bekleden van een klein stukje buitengevel:

Het opnieuw bekleden van een klein stukje buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die een klein deel van mijn bekleedde gevel opnieuw kan bekleden. Het gaat om een stuk van 267 bij 105 cm wat momenteel bekleed is met houten, verticale latten. Ik zou dit graag willen laten vervangen door aluminium composieten bekleding. Dit bevindt zich op een hoogte van ongeveer 250 cm. De bestaande kleding dient verwijderd te worden.
Onze klant uit Landsmeer (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor het opnieuw bekleden van een klein stukje buitengevel uit heel Nederland:

Het isoleren en opnieuw bekleden van daken

Ik zoek een dakdekker die mijn daken kan renoveren. Ik wil graag het dak laten isoleren en dan opnieuw laten bedekken. Ook het stukje boven de uitbouw moet gedaan worden. Grote dak is 9,3 bij 5,4 meter en dan zit er nog een stuk aan vast van 3,6 bij 4,0 meter (kamer boven de straat). Dak uitbouw is 2,0 bij 5,4 meter. Opgegeven maten zijn de buiten maten. Ook de afvoer van de daken nakijken en eventueel herstellen. De daken zijn momenteel bedekt met bitumen. Na het isoleren moeten de daken ook weer bedekt worden met bitumen.

Gevels bekleden

Het betreft de zijmuur van een voormalige boerderij, vakwerkhuis. Er zijn 3 etages en de breedte is ongeveer 5 meter. Er is een stukje (driehoek) dat overloopt op een ander dak. De gevel bevat 4 ramen en dient volledig te worden gestuct of worden voorzien van hout Graag verneem ik de mogelijke Rc waarde.

Balkonrenovatie

Offerte aanvraag voor een balkon renovatie (met de afmeting van ongeveer (6 x 1,50 meter). Daarnaast ben ik ook op zoek naar partij die stukje gevelrenovatie doet en als dit samen zou kunnen in dezelfde klus, zou het mooi zijn. Het balkon ligt op de eerste 1e etage. Aan de bovenzijde moet een deel weg gefreesd worden, daar op aangebracht flexibele coating en opnieuw schilderen of impregneren. De water afvoer in de hoek graag met lood bekleden. Betreft de gevelrenovatie: Het is een oud huis, waar een scheur van circa 3 bakstenen gevoegd dient te worden.

Koof in de keuken met glasweefsel bekleden

Ik wil de koof in de keuken met glasweefselbehang bekleden. De koof is 4 meter lang, 30 cm diep en ook 30 cm hoog. De koof zit tegen het plafond aan. Ook een stukje glasweefselbehang in de WC plakken, wat over is van de keuken.

Zolder verbouwen

Wij zijn zojuist in een nieuwbouw huis komen wonen en willen de zolder van c.a. 30 m2 opdelen in 2 kamers en een stukje hal. In de hal komen wasmachine en droger te staan en moeten 2 deuren komen naar de kamers. We willen 1 kamer van c.a. 8 m2 en een wat grotere kamer. Er is een elektra aansluiting aanwezig maar deze moet nog verlegd worden zodat er op beide slaapkamers stopcontacten zijn. De afvoer voor de wasmachine is reeds aanwezig. Er is 1 verwarming aanwezig op zolder, daarnaast hebben wij 1 verwarming over die we graag in de andere zolderkamer willen hangen. De leiding zal nog wat verlegd moeten worden. Het plafond is ca 4 meter hoog. We willen hier graag een kleine vliering op hebben om te gebruiken als opslag. Daarnaast willen we de muurplaten die nu van hout zijn graag bekleden door gipsplaten en het plafond laten isoleren.

Trap bekleden met grind

Wij hebben in onze woonkamer een dichte rechte trap staan met 13 treden. Wij overwegen om de traptreden en een stukje overloop te laten voorzien van siergrind. We willen een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Garagedak en uitbouw met bitumen bedekken

Wij willen graag een prijsopgave om het garagedak en een stukje van de uitbouw opnieuw met bitumen te laten bekleden. De garage is 6 bij 3 meter. De uitbouw is 1 bij 5.50 meter. Welke dikte wordt gebruikt bij het plaatsen van de bitumen en wat is de totale prijs, inclusief BTW?

Wand met board bekleden

Ik wil graag een wand met gipsplaat board laten bekleden. Afmeting: breedte van de wand is 4.37 cm en afmeting lengte wand 3.40 cm. Maakt totaal 15 m2. De lengte is inclusief een klein stukje plafond over de breedte van het wand, alsmede onderstuk waar radiator tegen aan zit (achterkant radiator niet meegerekend, evenmin dakraam uiteraard). Situatie nu: de wand bestaat uit board, zonder naden. Deze is door vorige bewoners geverfd, waarschijnlijk meerdere keren en het resultaat stoorde me, zodat ik er glasvezelbehang over heb gedaan. Helaas is dit resultaat ook niet mooi geworden (waarschijnlijk te weinig lijm gebruikt en de tweede keer te verdunde verf, waardoor er op meerdere plekken lucht is ontstaan). Graag zou ik nieuw board willen laten plaatsen en dusdanig dat de naden ook gedicht wordt. Zelf kan ik verven. Ik heb geen board in huis, dus dat materiaal komt erbij. Gewenste aanvang klus: zo snel mogelijk.

Trap bekleden met tapijt

Ik wil graag de trap laten bekleden met tapijt. Deze trap heeft 13 treden en een stukje overloop van 2,7 m2. Ook zit in de trap een halve draai.

Traprenovatie op een vaste trap

Ik wil graag een traprenovatie laten uitvoeren aan twee trappen. Het betreft een vaste trap met 13 treden met stootborden, klein stukje overloop en een (open)zoldertrap van 12 treden waarvan de boven-en onderkant bekleed moet worden. Beide trappen wil ik graag met pvc laten bekleden.