Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Landsmeer of directe omgeving.

138 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Buitenmuur isoleren

Vanwege een dunne, niet geïsoleerde buitenmuur slaat er vocht terug op de binnenmuur en ontstaat er hier en daar schimmel. Onze spouw is te smal dus zal spouwmuurisolatie dit probleem niet verhelpen. Wij willen de buitenmuur isoleren en afwerken met thermowood (deze optie was hierboven niet beschikbaar dus heb ik sierpleister aangevinkt). We zullen voor deze werkzaamheden een vergunning moeten aanvragen maar willen e.e.a. z.s.m. laten uitvoeren. Hry zal gaan om ongeveer 80 a 100 m2.

Het opnieuw bekleden van een klein stukje buitengevel

Ik zoek een gevelspecialist die een klein deel van mijn bekleedde gevel opnieuw kan bekleden. Het gaat om een stuk van 267 bij 105 cm wat momenteel bekleed is met houten, verticale latten. Ik zou dit graag willen laten vervangen door aluminium composieten bekleding. Dit bevindt zich op een hoogte van ongeveer 250 cm. De bestaande kleding dient verwijderd te worden.

Gevel bekleden met crepi

Nieuwbouw Zaandam (De Zaanse Eilanden)- Crepi of Cement bepleisteren, circa 150 m². Gevel 1 Circa 95m² (vrijstaand) Gevel 2 Circa 55m² (vrijvallende wand, deels vanwege buren die minder hoog bouwen) - Zoeken naar onderhoudsvrij of arm. - Buitenpleisterwerk op isolatie/ misschien ook isoleren afhankelijk van prijs. - Basis afwerking. - Tekeningen zijn beschikbaar. - Garanties en Certificering gewenst.

Boeidelen en gevel bekleden

Ik heb een vrijstaande woning waarvan ik de nieuwe boeidelen en gevelbekleding wil vervangen in een zinken boeideel en gevel. Het gaat om ongeveer 100 m2 gevel.

Houten gevelbekleding aanbrengen

We willen 3 delen van onze gevel voorzien van verduurzaamd hout: - op de voorgevel onder het puntdak tot aan de dakrand; - de 2 dakkapellen; - de voorgevel van het achterhuis van de puntdak tot aan de grond. Het achterhuis zit aan het voorhuis vast en steekt circa 1 meter uit naast het voorhuis. Het gaat hier dus om een smalle strook bekleden met hout. De oppervlakte zal tussen de 10 en de 50 m2 zijn. Dit dient door de vakman opgemeten te worden.

Houten gevelbekleding aan laten brengen

* Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning. * Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? Ongeveer 132 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Maandag starten ze met het bouwen van ons huis. Het liefst gestoomd thermohout.

Halfsteens tuinmuur laten metselen

Wij willen een halfsteens tuinmuur laten metselen van ongeveer 35 meter lang en twee meter hoog. De muur hoeft maar aan 1 kant gevoegd, ik denk om de twee meter een penant. Het mag ook met grotere blokken. Ik heb nog geen fundering. Ik heb nu een andere schutting, deze moet verwijderd worden.

Opmetselen van een schoorsteen

We hebben de huidige schoorsteen afgebroken, want er is een opbouw op de woning gekomen, nu moeten we de bestaande schoorsteen weer opbouwen op de nieuwe verdieping. Het gaat om een één-kanaals schoorsteen. De schoorsteen zal 60 bij 40 cm worden.

Schoorsteen dicht laten maken

Ik wil graag de schoorsteen op het dak laten repareren. Er is 1 steen uit de schoorsteen en er komen nu vogels binnen. Het dak is via de aanbouw te bereiken.

Voegen uithakken en weer aanbrengen

Het betreft het uithakken van de gevel en opnieuw voegen. De netto oppervlakte is 55 m2 en de woning is 88 jaar oud. De gevel bevat meerdere lagen witte latex en na het vervangen van de voegen dient de gevel weer wit gemaakt te worden.

Aanbouw impregneren

De muur van onze aanbouw is enkele jaren terug geïmpregneerd maar aangezien er vochtige plekken aan de binnenkant van de muur komen, denk ik dat dit niet goed is bewerkt. Welk middel vorige keer gebruikt is, weet ik niet. Aanbouw is 10 x 4 meter maar met veel ramen en deuren.

Gevelrenovatie

Ik heb een woning uit 1955 en de voegen moeten vernieuwd worden (gerenoveerd). Het betreft 3 zijden van de woning met ongeveer een oppervlakte van 140-150 m2. Hiervoor ontvang ik graag een offerte.

Houten gevelbekleding door keralit vervangen

Ons huis heeft voor 1e en 2e verdieping een houten gevelbekleding, die ik wil laten vervangen voor keralit. Heb nog niet gemeten maar onderzijde van de gevelbekleding is ongeveer 15 meter horizontaal en de hoogte naar de nok toe is het grofweg 8 meter. Er zitten 2 ramen van ongeveer een vierkante meter in. Liefst wil ik qua isolatie een zo optimaal mogelijke situatie krijgen. Dak en dakrand zijn afgewerkt in metaalplaat. Betreft ook het leveren van alle materialen.

Ik ben met spoed op zoek naar een ...

Ik ben met spoed op zoek naar een metselaar voor metselwerk van bestaand pand. Het gaat om het opvullen van gaten, een aantal rollagen en een aantal stenen vervangen. Bakstenen zijn reeds afgebikt. Het is een aantal dagen werk, graag op zo'n kort mogelijk termijn.