Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Kudelstaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Kudelstaart heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Kudelstaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Kudelstaart of directe omgeving.

123 klanten uit Kudelstaart bevelen een bij Casius in Kudelstaart aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Kudelstaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel dakopbouw bekleden, houten gevelbekleding voor 2 zelfbouwhuizen, balkonconstructie jaren '30 woning, metselwerk om nieuwbouwwoning te realiseren, buitengevel isolatie, geïsoleerde scheidingsmuur plaatsen, gevel renovatie, buitengevels isoleren, fundering maken voor een muur, keralit gevelbekleding plaatsen, gevel bekleden met aluminium en cortenstaal, het bekleden van een houten gevel, gevel bekleden met crepi, chalet opnieuw bekleden met kunststof of steenstrips, gevel opnieuw bekleden en isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Kudelstaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Steenstrips plaatsen

Ik heb een tuinhuis hout skeletbouw gebouwd van 14.80 x 5 meter. Hier komt een zinken dak op en drie glaswanden van 400 cm. Er komt ook een garagedeur van 400 cm in. De rest willen we graag met steenstrips bekleed hebben. We denken eraan om het zelf te doen maar als het bedrag van het plaatsen acceptabel is dan willen we het wellicht laten doen.

PVC gevelbekleding met isolatie monteren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Houten gevelbekleding vervangen door keralit. Het gaat om 40-50 m2.

Tuinmuren metselen als tuinafscheiding

Het gaat om twee muren aan de zijkanten van de tuin. Elke muur loopt van het huis naar de schuur. De lengte per muur is 700 cm, de gewenste hoogte 180 cm. Er is geen fundering aanwezig, er staat nu een tuinhek. En ik weet niet of dit gemaakt moet worden. Ik vermoed van wel. Het is voor de tuin van het middelste huis van drie woningen. Prijs/functiegewijs (afscheiding tussen tuinen) zou ik zeggen twee halfsteensmuren. Er staat hier vaak sterke wind, is dit solide genoeg? Ik heb geen enkel verstand van muren dus graag uw advies. De tuin is enkel toegangelijk door de schuren heen via een normale deur.

Loodslab boven schuifpui controleren en aanpassen

Wij hebben steeds bij Z/W storm lekkage boven onze schuifpui. Wellicht zit er geen loodslab of is er wel één, die echter "ingeklapt" tegen de gevel aan zit, zoals bij één van de buren. De loodslab moet dus of geplaatst worden of worden "uitgeklapt". Moet er dan een rij stenen uit? Boven de pui hangt een elektrisch zonnescherm.

Nieuw gat in buitenmuur, oud gat repareren.

Wij willen het gat van onze afzuiger in de buitenmuur verplaatsen en het oude gat, waar nu de afzuiger op is aangesloten dichtmaken, zoveel mogelijk met de zelfde steensoort.

Wij zijn een appartementgebouw met 14 ...

Wij zijn een appartementgebouw met 14 appartementen en willen de voorkanten van de balkons laten reinegen.