Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gemetselde schutting realiseren:

Gemetselde schutting realiseren

Wij willen een gemetselde schutting laten bouwen met een poort van 90 cm. De lengte van de te bouwen muur is +/- 8 m en de hoogte moet 2 m zijn. De huidige schutting graag weghalen en afvoeren. Er moet een fundering komen. Graag ook een poort leveren van 1.90 m hoog en 90 cm breed, graag van hardhout of kunststof, iets dat zo lang mogelijk mee kan gaan. Huidige poort is 1.20 m breed. In afwachting van uw offerte.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gemetselde schutting realiseren uit heel Nederland:

Zijmuurtjes metselen aan beide zijden van reeds bestaande open aluminium overkapping.

Wij hebben aan de achterzijde van onze hoekwoning een bestaande aluminium overkapping. Deze is open en wij willen aan allebei de korte zijden een gemetseld muurtje van elk circa 1,80 meter hoog en 3,50 meter lang. Hiervoor dient aan 1 zijde (over circa 3,50 meter) een gedeelte van de houten schutting (met betonpalen) verwijderd te worden. Tevens willen wij nog een derde gemetselde muur van ongeveer 2,20 meter lang en 1,80 meter hoog. Het gaat om in totaal ongeveer 18 m2. aan metselwerk.

Gemetselde uitbouw realiseren

Graag zou ik met u een afspraak maken om een gespecificeerde prijsopgave ontvangen voor het plaatsen van een uitbouw (over de gehele breedte) aan de achterkant. Daarbij ben ik tevens benieuwd naar de mogelijke startdatum/huidige wachttijd en wat de totale geschatte doorlooptijd is van de opdracht. Opdrachtomschrijving: In de huidige situatie is de keuken aangebouwd, deze dient eerst gesloopt te worden. (De nieuwe keuken zal ongeveer op dezelfde plek komen). Nieuwe draagconstructie plaatsen (in overleg). Het totale gewenste aan te bouwen oppervlak betreft ongeveer 15 m2 (5 x 3 meter). Dit graag gemetseld. Vergunning is als het goed is niet nodig. De fundering zal geplaatst moeten worden. De uitbouw dient 2 openslaande deuren en een raamkozijn te bevatten. Optioneel: Het heeft de voorkeur de uitbouw afgewerkt (stroompunten, radiator, stucwerk, schilderwerk, laminaat, etc) en geïsoleerd op te laten leveren. Optioneel: Ook de tuin (straatwerk, schutting) dient weer hersteld te worden. Optioneel: Lichtstraat dak Optioneel: Daarnaast laten we ons graag adviseren over de mogelijkheden/kosten van vloerverwarming in huis (huidige situatie: houten vloer). Graag zou ik rond september/ oktober willen beginnen.

Gemetselde muur plaatsen en stucen

In onze tuin willen wij graag een gemetselde muur die dient als tuinafscheiding: Lengte: 12.8 meter Hoogte: reguliere schutting hoogte Afwerking: wit glad stucwerk (aan 1 zijde) Bij voorkeur in juni of juli 2020.

Gemetselde schutting vervangen

Ik wil een gemetselde schutting van 6,85 m x 2 m hoog met 3 gemetselde kolommen van bakstenen. De oude gemetselde schutting is met de storm kapot gegaan en deze stenen moeten afgevoerd worden.

Gemetselde tuinmuur realiseren

Ik zoek iemand die in mijn tuin een gemetselde tuinmuur zal kunnen maken. Lengte moet 18 meter worden en hoogte ongeveer 2 meter. Fundering zal nodig zijn, maar wat weet ik niet. We hadden een schutting staan, deze is omgewaaid door de storm, wij gaan deze mogelijk wel repareren, maar op het langere termijn wil ik een degelijke oplossing dat zoiets niet meer gebeurd. Vandaar de gemetselde muur. We hebben een achterom en het hoeft niet op heel kort termijn uitgevoerd te worden.

Tuinmuur metselen

Wij willen in plaats van een schutting een gemetselde muur in de tuin. De muur moet ongeveer 8-10 vierkante meter worden. Huidige situatie: Een stuk van de schutting staat er nog maar zal door ons zelf verwijderd worden en de ondergrond is zand.

Tuin renoveren, opnieuw betegelen, een nieuwe schutting plaatsen, bloembakken maken en meer

Ik wil graag mijn tuin aanpakken. Ik wil een nieuwe schutting, tegels, verhoogde bloembakken en een gemetselde muur zou verstevigt moeten worden. het verwijderen doen we mogelijk zelf, maar ik ben wel benieuwd wat mij dat zou kosten. De tuin is ongeveer 19 x 5 meter. De tuin gaat een stuk naar beneden en loopt tot aan het water. Een deel is nu met houten vlonders en een deel is betegelt. De schutting is ongeveer 19 meter lang. Er is een achterom aanwezig. De houtenbloembakken zijn laag en verrot, deze wil ik graag verhoogt. Graag wil ik overleggen wat er mogelijk is en wie het materiaal verzorgt.

Voegwerk herstellen gemetselde schutting, of gehele schutting vervangen

Het betreft een enkelsteens gemetselde schutting tussen mij en mijn buurvrouw. Diverse stenen laten los en er zijn ook barsten in de schutting te zien. Daarnaast kun je door te duwen de schutting bewegen (Knikt her en der dus voegen zijn helemaal door vermoed ik) Graag wil ik laten kijken of dit te herstellen is door opnieuw te voegen of dat er andere maatregelen genomen moeten worden voor het herstel / vervanging. De schutting is ongeveer 9 x 1.80 meter.

Tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen

Wij willen de bestaande schutting op basis van hardhouten palen met gaas en klimop begroeiing laten verwijderen en er een gemetselde muur (hoogte circa 180 cm) voor terug laten plaatsen. Het gaat om een lengte van ongeveer 17,5 meter en fundering (palen) is nodig. Heipalen rond ons huis moeten ongeveer 10 meter de grond in voor een stabiele zandplaat.

Gemetselde schutting met hout plaatsen

Momenteel zijn wij ons aan het oriënteren op de uitbreiding van onze schutting ter vergroting van de tuin. De vorige bewoners van ons huis hebben ervoor gekozen een klein deel van het erf buiten de tuin te laten (zie foto's, "gele tegels"). Wij zouden dit graag bij onze tuin willen betrekken. De huidige schutting is gemetseld met houten panelen. Het te plaatsen deel zou een lengte hebben van 3,0 meter en een breedte van 2,6 meter, beiden met een hoogte van 1,90. Eventueel kan het huidige paneel van 2,6 meter misschien hergebruikt worden. Kunt u mij misschien een schatting geven van wat het plaatsen van een dergelijke schutting via u zou kosten?

Partners

Partners van Casius