Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in IJmuiden of directe omgeving.

358 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: tuinafscheiding metselen, dijkwoning laten isoleren en afwerken met Crepi, rabatdelen vervangen voor keralit, isoleren dak en muren gehele huis, pVC gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, dakgoot veranderen en stuk gevel opmetselen, het isoleren en bekleden van de voor- en achtergevel, het isoleren en stucen van een buitengevel, gevel met Keralit laten bekleden, gevel isoleren en bekleden, overkapping isoleren en dicht maken, opnieuw voegen van alle gevels, buitengevels isoleren en voorzien van crepi, schoorsteenrenovatie, gevel isoleren en afwerken met stucwerk en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevel op begane grond isoleren en afwerken

Het gaat om de voor en achtergevel op de begane grond die wij willen isoleren en afwerken. Voor zit de voordeur, een groot raam van de woonkamer en een bovenraam van het toilet. Achter een deur in de keuken met raam erboven en twee openslaande deuren in de woonkamer. Huis is 5,25 m breed en 1e verdieping is ongeveer 2,75 m hoog. We hebben een halfsteens muur. We willen graag advies over het isolatie materiaal en over de gevelbekleding. Er is makkelijk bij te komen.

Gevels van stenen gebouwtje voorzien van isolatie- en pleisterlaag

Stenen gebouwtje (tussen 50-75 m2) uit begin 1900 met plat dak moet worden voorzien van een dunne isolatielaag en een witte buitenpleisterlaag over oud schilderwerk heen.

Gemetselde schutting realiseren

Wij willen een gemetselde schutting laten bouwen met een poort van 90 cm. De lengte van de te bouwen muur is +/- 8 m en de hoogte moet 2 m zijn. De huidige schutting graag weghalen en afvoeren. Er moet een fundering komen. Graag ook een poort leveren van 1.90 m hoog en 90 cm breed, graag van hardhout of kunststof, iets dat zo lang mogelijk mee kan gaan. Huidige poort is 1.20 m breed. In afwachting van uw offerte.

Metselwerk schuur

Ik ben op zoek naar een metselaar die in mijn tuin een schuur kan metselen. De grootte bedraagt 2,5 bij 3,75 meter met een hoogte van 2,80 meter. Er moet ruimte zijn voor het plaatsen van een enkele en dubbele deur. Een fundering, beton, is al aanwezig. Muur zal bestaan uit halfsteen, gewenste verband is dan ook halfsteensverband.

Latei repareren of vervangen

Op de eerste verdieping is de latei boven het raam op 2 plaatsen gebroken en dit moet gerepareerd of vervangen worden. De breedte van het kozijn is ongeveer 1.10 meter.

Stenen schuur slopen en afvoeren

Ik wil de stenen schuur naast mijn woning gesloopt hebben. Hij is aan het huis gebonden en grenst ook aan de schuur van de buren. Er is een deuropening tussen mijn schuur en de woning en deze opening moet ook gedicht worden. De schuur is ongeveer 12 m2 en er zitten twee grote ramen in. Het puin moet worden afgevoerd. En de deuropening moet dichtgemetseld worden. Stenen heb ik al hiervoor. De schuur is heel goed bereikbaar via de achterkant van de woning.

Gevel renoveren en isoleren

Buitengevel en oude kozijnen verwijderen. Nieuwe gevel opbouwen met isolerende steenstrips en (kunststof) kozijnen (ramen en deuren). Als dit niet mogelijk is willen wij de spouwmuur isoleren en de gevel reinigen en opnieuw laten voegen. Het gaat om 2 keer 20 m2.

Steenstrips met isolatie aanbrengen

Buitenmuur verwijderen (stenen met voeg), dan bekleden met steenstrips met isolatie. Gaat om de achterkant van het huis met 2 verdiepingen. Ongeveer 18 m².

Muurtje om de voortuin metselen

Ik wil graag een muurtje om de voortuin metselen. 7 x 6 meter, 1 meter hoog. Zie voorbeeld. Naast het raam stukje van ongeveer 180 bij 145 cm en dan overgaan naar 1 meter hoog.

Buitenmuur metselen

Naast onze tuin in zit een stuk gemeentetuin die wij bij onze tuin aan mogen trekken. Nu hebben wij een nieuwe muur als omheining nodig. De hoogte zal zo'n maximaal 180 cm zijn, lengte 16 meter en breed tot het huis 3,6 meter.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen van 2 meter hoog en 8 meter lang, inclusief beren en fundering. Tuin is goed bereikbaar. Zonder voorwerk.

Gevelrenovatie van een bovenwoning

Ik woon in een bovenwoning op de 2e verdieping boven winkels. Ik wil graag een renovatie laten verzorgen aan de voor- en achtergevel. Boven de ramen zitten betonnen lateien waar hier en daar het ijzer zichtbaar is doordat er stukjes beton hebben losgelaten. Ook moet het voegwerk worden hersteld want er zijn veel losse voegen. De gevels zijn goed bereikbaar, er kunnen steigers worden geplaatst op het platte dak van de winkels eronder. Ik maak graag een afspraak om de gevels te laten beoordelen en ontvang daarna uw offerte voor de VvE.

Spouwmuur voor gevelisolatie schoonmaken

Wij willen graag onze spouwmuren isoleren maar ik heb te horen gekregen dat ik de muren niet kan laten isoleren omdat er vervuiling (stof en puin) in de spouw zit. Ik zou dit graag laten verwijderen alvorens te isoleren. Het betreft een hoekhuis. Breedte 6 meter aan de voor- en achterzijde en de lengte is +/-9 meter.

Gevelrenovatie en -impregnatie

Graag een prijs voor gevelrenovatie voor-, zij- en achtergevel incl. impregneren. Dus: reinigen, platvolle voegen vervangen en impregneren. Het oppervlak is 81 m2. Uitvoeringsdatum in overleg.

Schoorsteen volledig vervangen

De schoorsteen op mijn halfvrijstaande woning dient te worden vervangen. Er is nu lekkage door verzadiging met vocht. Hij is ongeveer 1.50 meter hoog en dient volledig te worden verwijderd en opnieuw opgebouwd.

Muurtjes langs de oprit zetten

Twee muurtjes langs een oprit van 7 a 8 meter lang en 1 meter hoog metselen. Inclusief de fundering. De oprit loopt schuin omhoog. Optioneel de stenen leveren. Uitvoering in het najaar van 2016 of anders in het voorjaar van 2017.

Tuinmuur met beren opmetselen

Ik heb een nieuwbouw huis gekocht en over 2 maanden is de oplevering, nu zou ik graag een halve stenen muur willen met 2 a 3 beren er tussen en de rest hout, kan jij voor mijn een offerte maken met prijzen? Het gaat om 6 meter lengte. Bedankt Met vriendelijke groet,

Oude schoorsteen vervangen

Wij hebben een oude schoorsteen die het punt van renovatie voorbij lijkt te zijn. Derhalve zal deze afgebroken en opnieuw opgemetseld moeten gaan worden. Het betreft een gedeelte schoorsteen die in de nok staat van twee tussenwoningen van 2 verdiepingen met een zolder. Ik ontvang graag een offerte.

Tuinmuur laten metselen

Tuinmuur metselen van 2.10 meter hoog. Breed 7.80 meter, fundering moet gelegd worden. Graag totaalprijs.

Tuinafscheiding metselen

In de tuin heb ik een gedeelte een gemetselde muur en deels een houten schutting. De schutting wil ik laten vervangen door een gemetselde muur. Dit zal gaan om een gedeelte van 5.5 meter en een gedeelte van 5 meter lang. In het gedeelte van 5 meter zal er een poortdeur geplaatst moeten worden. De muur wordt 1.80 meter hoog. Tevens dient er bovenop iets gemonteerd te worden waardoor de katten de tuin moeilijk uit kunnen komen. Ik hoop dat de vakman hier een idee voor heeft.

Schutting laten metselen

Er moet een schutting gemetseld worden over een lengte van 10-15 meter: ofwel steunberen, met daartussen een meter hoog metselwerk en eventueel daarboven houten schuttingdelen (ongeveer 1.80 meter hoog). Er hoeft niets verwijderd te worden.

Tuinmuur metselen in de tuin

Graag willen wij in de tuin muur laten metselen van 3 meter breed. Hoogte moet dan standaart hoogte zijn waar daarop nog veranda geplaatst wordt. Dus wat gebruikelijk is. Graag zie ik een offerte tegemoet.

Metselwerk: gevel opmetselen van een opslagloods

Heer/mevrouw, Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het opnieuw opmetselen van een gevel. Fundatie is aanwezig. Pand is 16 m* 4.5 m samen met een puntdak komt het totale oppervlak uit op 69m2 metselwerk ivm deuren en ramen. Voorkeur gaat uit naar een halfsteens muur incl voeg. Alvast bedankt voor de moeite.

Buitengevel impregneren

Gehele buitenboel is reeds helemaal schoon en mooi maar moet alleen nog geïmpregneerd worden, want ik heb natte muren die binnen doorslaan. De hoekwoning is ongeveer 120 m2 inclusief deuren en ramen.

Nieuwe schuurmuur metselen

Ik ben op zoek naar een vakman om een nieuwe muur op te metselen inclusief het plaatsen van een deur, kozijn en schuurdeur. Het metselwerk van de schuur is ongeveer 6 meter lang met een hoek erin en ongeveer 2 meter hoog. Ik zou graag zelf willen meehelpen.