Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor damwand profiel vervangen voor kunststof schroten met isolatie:

Damwand profiel vervangen voor kunststof schroten met isolatie

Ik zoek iemand voor het vervangen van het damwandprofiel onder ramen op de 2e verdieping, door kunststof schroten met isolatie in de kleur 6009. Een kant is de wand geheel met ramen aan de andere kant een gedeelte. De afmeting aan de achterkant is ongeveer 5 x 1,20 meter en aan de voorkant 3 x 1,20 meter. Er zit nu tempex achter, maar dit is niet voldoende. Aan de voorkant is makkelijk bij te komen. Aan de achterkant is een tuinpoort aanwezig.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor damwand profiel vervangen voor kunststof schroten met isolatie uit heel Nederland:

Damwand aanleggen

Wij hebben een tuin van 21 meter diep. Na een terras van ongeveer 9 meter, hebben wij een verlaging in de tuin aangebracht (uit laten graven). Wij moeten echter een damwand plaatsen om uitloop van de tuin (verhoging) te voorkomen. Dit moet een U profiel zijn, omdat wij aan weerszijden grenzen aan de tuin met de buren. Naast het huis loopt aan de rechterkant een pad van 2,5 meter naar de tuin. Graag zou ik van u willen weten wat de mogelijkheden zijn en wat de kosten zullen zijn van een dergelijke dam/keerwand. Wie kan mij hierbij helpen?

Asbest sanering

Het verwijderen van 150 m2 golfplaten van een vrijstaande schuur (zonder beschot). De golfplaat wil ik graag vervangen voor staalplaat met pur (minimaal 30 mm). De staalplaat mag ook damwand profiel zijn. De huidige 18 golfplaten hebben een lengte van 2.95 meter lang x 5,50 meter breed. De zonnepanelen die er nu op liggen moeten er af. Het gaat om 30 panelen van 250 Watt (zitten er nu 3 jaar op).

Permanente beschoeiing plaatsen

Heer/ mevrouw, Ik zou graag een advies/ offerte willen voor een permanente damwand/beschoeiing voor bij mijn nog te bouwen woning. Het betreft nu nog een vrije bouwkavel in Zwaanshoek, postcode nog niet bekend, met aan een zijde een brede sloot. De damwand/beschoeiing is +/- 30 meter lang, 5-6 meter diep met een kerende hoogte van 2 meter. In de bijlage heb ik een situatie tekening en profiel doorsnede toegevoegd. Graag hoor ik van u. *let op: de toegevoegde postcode is ter benadering.

Houtkachel aansluiten

Ik wil een houtkachel van de Gamma kopen en hem laten plaatsen in de tuinhuis eigenbouw. Ik heb geïsoleerde damwand 3 cm profiel op het dak. De wand is van sandwichpanelen van 6 cm dik en die zijn aan de binnenzijde afgetimmerd met MDF platen. Wat is de beste manier van aansluiten? Misschien door de achterwand en dan omhoog? Graag een opgave van kosten opgesplitst in materialen en arbeid.

Vervangen stalen damwand profiel dak veranda

Na hagelschade moeten de stalen damwand dakplaten op mijn veranda worden vervangen. Dit zijn 7 platen van 3,23 meter lang die 1,1 meter breed werken. Ze zijn bevestigd door middel van schroeven en de lasnaden zijn voorzien van kitband. De ouden platen moeten nog worden verwijderd en afgevoerd worden. De platen heb ik al.

Golfplaten vervangen

Het betreft een werkplaats dak dat 200 m2 groot is. Voor de helft is het dak gedekt met asbesthoudende golfplaten en de andere helft stalen damwand profiel. Het gaat om het vervangen van een zinken goot van 20 m1. Het opnieuw uitrichten van het bestaande houtwerk zodat er een enigszins recht dak vlak ontstaat plus het aanbrengen van nieuwe stalen damwand profiel platen met nieuwe nok en kantplanken. Het verwijderen van acryl golfplaten en vervangen door dubbele acryl platen. Er zijn tekeningen aanwezig.