Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorgevels reinigen, voegen uithakken en opnieuw voegen:

Voorgevels reinigen, voegen uithakken en opnieuw voegen

Het betreft 14 m2. Graag een prijsopgave voor gevel reinigen/stralen en voeg uithakken/slijpen. Nieuwe knipvoeg aanbrengen of een iets terugliggende voeg (afhankelijk van de prijs). In de gevel zit ook nog een rooster van gasgevelkachel (dit ook verwijderen en aanhelen). Het is een blok van 4 huizen. Voor zover ik nu kan inschatten willen sowieso nog 2 anderen ook meedoen en wellicht kunnen we de laatste ook overtuigen. Dan zou het om het hele blok gaan. Graag prijsopgave voor ons huis en eventueel voor nog vier andere in het blok (dit gaat om ongeveer dezelfde oppervlaktes).
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevels reinigen, voegen uithakken en opnieuw voegen uit heel Nederland:

Voorgevel reinigen en opnieuw voegen

Ik zou graag van u een offerte ontvangen voor het reinigen en opnieuw voegen, goedkope voeg, van de voorgevels van 2 woningen. Het gaat om ongeveer 30 m² totaal tot een hoogte van 3,50 meter boven het maaiveld. Het bestaande voegwerk bestaat, op enkele scheurreparaties na, uit zachte kalkmortel. Het is noodzakelijk dat dit werk op korte termijn kan worden uitgevoerd. Ik hoor graag van u.