Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor poeren voor toegangshek inclusief fundering maken:

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Twee poeren metselen inclusief fundering. Ik wil graag 2 gemetselde poeren aan het begin van de oprit plaatsen. Eventueel kan ook het hekwerk geplaatst worden als u dat doet. Details: - Poeren 180 cm hoog; - Lengte x breedte is 55 cm x 55 cm; - 1 Poer met natuurstenen brievenbus; - 1 Poer met natuurstenen plaat met huisnummer ingegraveerd; - Op beide poeren een natuurstenen afdekplaat; - Op beide poeren komt verlichting op een sokkel die wij zelf leveren. Zal ook zorgen dat stroomvoorzieningen zijn, maar een en ander dient dus wel aangesloten en gemonteerd te worden; Er komt een hekwerk aan te hangen.
Onze klant uit Huizen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor poeren voor toegangshek inclusief fundering maken uit heel Nederland:

bouwen carport

Houten carport aan schuur bouwen. Afmetingen circa 550 x 350. Tevens een L-vormig stuk er aan bouwen van circa 250 x 180. Palen graag op poeren (circa 6x) Vergunning niet nodig. Tekening/schets aanwezig maar ik laat me graag adviseren door de vakman. Tevens zou ik graag een nieuwe toegangshek/schuifpoort laten maken.