Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Huizen of directe omgeving.

982 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: toren laten metselen, gevel isoleren en bekleden van appartementencomplex, houtskeletbouw van metselwerk voorzien, boerderijgevel renoveren, buitenpanelen van hout vervangen door steen, muur metselen tegen een keerwand, buitengevels isoleren en stuken, stenen omheining bouwen, gevel reinigen en schilderen, gevel isoleren en bekleden, houten rabatdelen van de gevel vervangen, gevel bekleden, muurtje laten metselen, buitengevelisolatie bij woning, kozijnen drive in woning vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Schoorsteen opnieuw voegen

Onze schoorsteen heeft een aantal voegen die niet goed meer zijn en een aantal voegen die er inmiddels uit zijn gevallen. Hierdoor ontstaat er lekkage op zolder tijdens hevige regenval. Wij zoeken een bedrijf die onze schoorsteen opnieuw kan voegen en dus van buitenaf weer waterdicht kan krijgen.

Gevel renoveren

De gevel is nu bedekt met hout en willen wij graag vervangen door kunststof. De oppervlakte is circa 10 m2. Isolatie is niet nodig. Ik heb een uitbouw waarop de vakman kan staan. Er is geen steiger nodig.

Alle buitenmuren laten isoleren

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de buitenmuren. Deze wil ik laten isoleren aan de zij- en achterkant van de woning. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60-70 m2 en twee verdiepingen hoog. De woning is 16 meter lang ongeveer.

Poeren voor het hekwerk laten metselen

Ik wil twee poeren voor het hekwerk laten opmetselen circa 55 x 55 x 180 cm gebruik makend (en aanpassen van) van bestaand metselwerk en fundering, zie bijgevoegde foto's. Begin van de oprit. 1 Poer met natuurstenen brievenbus en huisnummer ingegraveerd. - Op beide poeren een natuurstenen afdekplaat; - Op beide poeren komt verlichting op een sokkel die wij zelf leveren. Ik zal ervoor zorgen dat er stroomvoorzieningen zijn. Er komt een stalen hekwerk (hoogte circa 175 cm) aan te hangen, circa 4,20 meter breedte tussen de poeren.

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Twee poeren metselen inclusief fundering. Ik wil graag 2 gemetselde poeren aan het begin van de oprit plaatsen. Eventueel kan ook het hekwerk geplaatst worden als u dat doet. Details: - Poeren 180 cm hoog; - Lengte x breedte is 55 cm x 55 cm; - 1 Poer met natuurstenen brievenbus; - 1 Poer met natuurstenen plaat met huisnummer ingegraveerd; - Op beide poeren een natuurstenen afdekplaat; - Op beide poeren komt verlichting op een sokkel die wij zelf leveren. Zal ook zorgen dat stroomvoorzieningen zijn, maar een en ander dient dus wel aangesloten en gemonteerd te worden; Er komt een hekwerk aan te hangen.

Voegwerk schoorstenen vervangen

Mijn buurman en ik willen beide de schoorstenen renoveren. Het gaat om 2 schoorstenen over een 2 onder 1 kap woning omdat het voegwerk niet meer goed is, daarom hebben wij ook lekkage gehad. De schoorstenen worden niet gebruikt als stookkanaal. Het wordt gebruikt als ventilatiekanaal.

Woning voorzien van snijvoegen

Nieuwe woning volledig voorzien van snij- of knipvoegen. De werkplek is goed bereikbaar. Het is een goed idee om de klant zelf nog even terug te bellen aangezien hij nog een paar praktische vragen heeft voor de vakman.

Rabatdelen door Keralit vervangen

Graag wil ik de rabatdelen aan de voorkant van mijn woning laten vervangen van hout door Keralit. Woning is 4.80 meter breed en de hoogte van de delen is ongeveer 140 cm. Ik heb een foto van mijn woning bijgevoegd.

Schuur zandstralen

Twee muren van schuur zandstralen. Deze twee muren zijn ooit gesausd (20 a 25 jaar geleden) en dit moet er indien mogelijk vanaf, om de originele steen weer te zien. Het gaat om ongeveer 16 m2. Het gaat om een voor- en zijkant. Goed te bereiken van buitenom. Volgens mijn schilder zou het goed te doen moeten zijn, alleen de voegen was misschien een ander verhaal.

Lood om de schoorsteen en bij ramen vervangen

Het lood om de schoorsteen moet worden vervangen. Ook bij de drie ramen aan de achterzijde moet er lood worden vervangen. De schoorsteeen staat bovenop het puntdak, op een meter of negen hoogte.

Tuinmuren metselen

Wij willen naast ons bedrijfspand als tuinafscheiding 2 enkelsteens muren laten metselen. Het gaat om een muur van 7 meter lang en 2,5 hoog meter en van 2 meter lang en 2,5 meter hoog haaks daarop. Wij zullen zelf een fundering leggen en zorgen dat de stenen aanwezig zijn. De muren hoeven niet gevoegd te worden. We ontvangen graag uw offerte.

Volstenen tuinmuur metselen

Ik wil een volstenen tuinmuur van circa 7 vierkante meter laten metselen van circa 7 strekkende meters en 1 meter hoog. Ook moet er een fundering komen. De stenen heb ik al liggen.

Betonnen dorpel verwijderen

We moeten een schuifpui gaan plaatsen maar ontdekken nu in de pui een betonnen dorpel. Hier moet ongeveer 20 cm uit worden gehakt om ruimte te maken voor de pui. Het beton is waarschijnlijk gewapend.

Tuinafscheidingsmuurtjes metselen

Wij willen in de maand augustus bij ons bedrijfspand graag 2 scheidingsmuurtjes laten metselen in de tuin. Het gaat om 1 muur van 7 meter lang en 3 meter hoog en haaks daarop 1 muur van 2 meter lang en 3 meter hoog. De korte muur komt haaks op ons pand te staan en de lange muur tegen de erfscheiding. Er komt op een later moment een dak op. We hebben alle voorbereidingen al getroffen en de stenen liggen klaar. We ontvangen graag uw offerte voor het metselwerk.

Buitenspouwblad verwijderen, isoleren en buitenblad opnieuw opbouwen

Helft van twee-onder-een-kap: 1. Verwijderen en afvoeren van het gemetselde buitenblad vanaf bovenkant kelderraam – eerste rollaag trasraam - tot en met dakbeschot. 2. Mogelijk reparaties /wijzigingen aanbrengen binnenblad als noodzakelijk in verband met manier van isoleren. 3. Bestaande kozijnen middels stalen beugels borgen op binnenblad; als noodzakelijk? 4. Isolatie aanbrengen: Kingspan K108; 94 mm dik 5. Buitenblad herstellen op de meest originele wijze in kleur, structuur en verband, door middel van daas spaarformaat, 50 mm. 6. Eindsituatie: binnenblad 100 mm, isolatie 94 mm, spouw 26 mm, spaarformaat 55 mm. Gedetailleerde informatie en tekeningen aanwezig en beschikbaar na contact.

Voegwerk van een hoekhuis met schuur renoveren

Het betreft een hoekhuis met een schuur. De geveloppervlakte is ongeveer 80 m2. Hier dient het voegwerk te worden hersteld en de gevel gereinigd en geimpregneerd. De woning en de schuur zijn beide goed bereikbaar en er kan een steiger geplaatst worden.

Dekplaat van de schoorsteen renoveren

Onze schoorsteen is voorzien van een betonnen dekplaat. Deze brokkelt af. Ook de voegen zijn op sommige plaatsen niet best meer. De buren hebben hetzelfde probleem. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor de renovatie van 1, 2 en 3 schoorstenen.

Vochtplek in het plafond nabij de gevel

Ik wil graag een oplossing voor een vochtprobleem in het huis van mijn moeder. Op het plafond nabij de achtergevel/ raampartij is sinds enige tijd een vochtplek ontstaan die langzaam groter wordt bij regen en wind. Op de woonlaag van een drive-in woning dus op de eerste verdieping. Daar boven zit een slaapverdieping en daarop een plat dak. Ik kan er een foto van mailen. Ik heb zelf gekeken, maar kan de bron van het lek niet vinden. Ik wil graag dat iemand de aannemelijke lekkagebron opspoort en een offerte maakt voor het verhelpen ervan.

Gevelreiniging en -renovatie

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren: voegen vervangen, gevel reinigen, stralen en impregneren. Het gaat om een hoekhuis en de zijgevel is ongeveer 40 m2, de voorgevel is ongeveer 15 m2 en de achtergevel 8 m2. De achtergevel is minder in verband met nieuwbouw. Foto's beschikbaar. Ook wil ik graag 1 raamdorpel opnieuw vastzetten.

Gevel stralen en voegen

Het verwijderen en opnieuw invoegen (platvol)van 15 m2 voegwerk, is al deels eruit/nieuwe rollen boven kozijnen zitten er al in. Het stralen van 33 m2 gevel. Alles is goed bereikbaar, niet hoog. Het afplakwerk doe ik zelf.

Muur in de tuin metselen

In de achtertuin op de erfscheiding staat nu een coniferenhaag met een schutting. Deze zullen wij zelf verwijderen. Hierna wil ik een gemetselde tuinmuur met houten delen ertussen. De vakman dient hierin mee te denken. De afscheiding zal 17 meter lang worden en 1.80 a 2 meter hoog.

Kunststof rabatdelen aanbrengen

De houten rabatdelen moeten worden vervangen voor kunststof delen. Aan de voor- en achterzijde gaat het om ongeveer 5 m2 en zijn goed te bereiken. Er is een foto beschikbaar.

Houtwerk gevel vervangen door kunststof rabatdelen

De voorgevel van houten rabatdelen er afhalen en vervangen voor kunststof. Ongeveer 25 m2 op de tweede verdieping.

Buitenmuur metselen

Voor ons project in Bussum zijn we op zoek naar een metselaar. , voor metselen van de buitenmuur 48m2 van een uitbouw . Werkperiode - oktober.

Tuinmuurtje metselen ter afscheiding buren

Wij willen graag een tussenmuurtje van 3.65 breed bij ongeveer 2 meter hoog laten metselen als afscheiding tussen onze tuin en die van de buren. Het muurtje zal tussen de woning en de schuur geplaatst moeten worden. Eventueel ontvangen wij een meerprijs voor het aanbrengen van grof stuukwerk op de muur.