Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Huizen of directe omgeving.

974 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gat in buitengevel boren voor een afzuigkap en aansluiten

Ik zoek een partij die een gat kan boren in de gevel ten behoeve van een afzuigkap. Het gat moet een diameter van 150 mm hebben. De buitenmuur is van normale baksteen en binnenmuur kalkzand steen. Hoogte +- 2.20 m, bestaand tussenhuis. Het is de bedoeling dat de bestaande afvoer van de afzuigkap een rechtstreekse verbinding naar buiten krijgt. (De huidige afvoer gaat de schoorsteen in)=

Houten rabat delen op gevel vervangen door kunststof rabat delen

We willen onze voor- en achtergevel en schuurtje laten bekleden met kunststof rabat delen. Er zitten nu houten rabat delen op die aan vervanging toe zijn. Totaal circa 25 à 30 m2. Kleur crème wit met houtstructuur. Afvoerkosten graag apart vermelden op de offerte. Bij de voor en achtergevel is het op de 2de verdieping. Bij beide kanten is een steiger plaatsen mogelijk. Bij de schuur kan je overal rondom goed erbij komen.

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Ik wil graag 2 poeren van elk 55 x 55 cm, met fundering, 1.70 meter hoog. In de poeren moet een brievenbus, intercom paneel en gat voor lamp bovenop uitgespaard worden, etc. In overleg met de elektricien en hekken-maker.

Gevel bekleden

We willen de gevel bekleding horizontaal bekleden. Wij denken aan rabat look. De gevel is van steen en is meer dan 100 m2. Graag een offerte.

Zij- en achtergevel, bijkeuken, atelier en garage laten isoleren

Zij en achtergevel van het huis wil ik laten isoleren. Doorlopend de bijkeuken, atelier/garage rondom. De zij en achtergevel hebben een gladde muur. De rest is een éénsteens muur met ramen en deur. Deze zijn nu wit en wil ik het liefst met Kunststofplaten crepi afgewerkt zien. Het zou gaan om ongeveer 70 m2.

Damwand profiel vervangen voor kunststof schroten met isolatie

Ik zoek iemand voor het vervangen van het damwandprofiel onder ramen op de 2e verdieping, door kunststof schroten met isolatie in de kleur 6009. Een kant is de wand geheel met ramen aan de andere kant een gedeelte. De afmeting aan de achterkant is ongeveer 5 x 1,20 meter en aan de voorkant 3 x 1,20 meter. Er zit nu tempex achter, maar dit is niet voldoende. Aan de voorkant is makkelijk bij te komen. Aan de achterkant is een tuinpoort aanwezig.

Spatschermen metselen

Ik zoek een metselaar die aan tegen 2 gemetselde buitengevels spatschermen van 40 cm hoogte kan plaatsen. Dit moet gebeuren over ongeveer 20 strekkende meter.

Lateien plaatsen in bestaande muur

Wij zijn van plan om een stalen pui in onze woning te laten plaatsen. Op dit moment zit er een deur en een raam op onze achtergevel, die moeten er allebei uit en de muur tussen de deur en achtergevel zou er ook uit moeten. Daarvoor in de plaats zou dan een latei moeten komen. Graag een offerte hiervoor. Totale breedte van de stalen pui zou 482 cm zijn.

Spouwmuur isolatie

Ik ben op zoek naar iemand die mijn spouwmuur kan isoleren. De spouwmuur is 60 m2. Misschien wil ik het nog laten bekleden met keralit + isoleren. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de bekleding.

Voegen vervangen

De voegen moeten vervangen worden. Het gaat om ongeveer 50 m2.

Voorgevels reinigen, voegen uithakken en opnieuw voegen

Het betreft 14 m2. Graag een prijsopgave voor gevel reinigen/stralen en voeg uithakken/slijpen. Nieuwe knipvoeg aanbrengen of een iets terugliggende voeg (afhankelijk van de prijs). In de gevel zit ook nog een rooster van gasgevelkachel (dit ook verwijderen en aanhelen). Het is een blok van 4 huizen. Voor zover ik nu kan inschatten willen sowieso nog 2 anderen ook meedoen en wellicht kunnen we de laatste ook overtuigen. Dan zou het om het hele blok gaan. Graag prijsopgave voor ons huis en eventueel voor nog vier andere in het blok (dit gaat om ongeveer dezelfde oppervlaktes).

Gat in de borstwering van het balkon repareren

Onlangs is een gat in het metselwerk geconstateerd op het balkon, foto's daarvan zijn beschikbaar. Door het gat komen ook muizen naar buiten. Die huizen waarschijnlijk in de spouwmuur. In het verleden zijn reeds noodreparaties uitgevoerd. De dekbetonplaat is hiermee enigszins schuin op de spouwmuur komen te liggen. Van u wordt verwacht dat u de dekbetonplaat verwijdert, de stenen voor zover nodig verwijdert, het gat repareert en stenen en dekplaat weer terug plaatst. Verzoek: graag uw prijsopgave specificeren naar uurkosten en materiaalkosten. De totaalprijs dient te worden gegeven inclusief BTW. Graag aangeven wanneer u de werkzaamheden uit kan voeren.

Gevel isoleren en waterdicht stucen

Betreft een vrijstaande woning in Huizen die gerenoveerd moet worden. We willen de buitenzijde isoleren en de gevel afgewerkt willen zien met een waterdichte stuc. Graag laten wij ons adviseren voor wat betreft het isoleren. Gaat om circa 115 m2.

Schoorsteen opnieuw voegen

Onze schoorsteen heeft een aantal voegen die niet goed meer zijn en een aantal voegen die er inmiddels uit zijn gevallen. Hierdoor ontstaat er lekkage op zolder tijdens hevige regenval. Wij zoeken een bedrijf die onze schoorsteen opnieuw kan voegen en dus van buitenaf weer waterdicht kan krijgen.

Gevel renoveren

De gevel is nu bedekt met hout en willen wij graag vervangen door kunststof. De oppervlakte is circa 10 m2. Isolatie is niet nodig. Ik heb een uitbouw waarop de vakman kan staan. Er is geen steiger nodig.

Alle buitenmuren laten isoleren

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het betreft de buitenmuren. Deze wil ik laten isoleren aan de zij- en achterkant van de woning. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 60-70 m2 en twee verdiepingen hoog. De woning is 16 meter lang ongeveer.

Poeren voor het hekwerk laten metselen

Ik wil twee poeren voor het hekwerk laten opmetselen circa 55 x 55 x 180 cm gebruik makend (en aanpassen van) van bestaand metselwerk en fundering, zie bijgevoegde foto's. Begin van de oprit. 1 Poer met natuurstenen brievenbus en huisnummer ingegraveerd. - Op beide poeren een natuurstenen afdekplaat; - Op beide poeren komt verlichting op een sokkel die wij zelf leveren. Ik zal ervoor zorgen dat er stroomvoorzieningen zijn. Er komt een stalen hekwerk (hoogte circa 175 cm) aan te hangen, circa 4,20 meter breedte tussen de poeren.

Poeren voor toegangshek inclusief fundering maken

Twee poeren metselen inclusief fundering. Ik wil graag 2 gemetselde poeren aan het begin van de oprit plaatsen. Eventueel kan ook het hekwerk geplaatst worden als u dat doet. Details: - Poeren 180 cm hoog; - Lengte x breedte is 55 cm x 55 cm; - 1 Poer met natuurstenen brievenbus; - 1 Poer met natuurstenen plaat met huisnummer ingegraveerd; - Op beide poeren een natuurstenen afdekplaat; - Op beide poeren komt verlichting op een sokkel die wij zelf leveren. Zal ook zorgen dat stroomvoorzieningen zijn, maar een en ander dient dus wel aangesloten en gemonteerd te worden; Er komt een hekwerk aan te hangen.

Voegwerk schoorstenen vervangen

Mijn buurman en ik willen beide de schoorstenen renoveren. Het gaat om 2 schoorstenen over een 2 onder 1 kap woning omdat het voegwerk niet meer goed is, daarom hebben wij ook lekkage gehad. De schoorstenen worden niet gebruikt als stookkanaal. Het wordt gebruikt als ventilatiekanaal.

Woning voorzien van snijvoegen

Nieuwe woning volledig voorzien van snij- of knipvoegen. De werkplek is goed bereikbaar. Het is een goed idee om de klant zelf nog even terug te bellen aangezien hij nog een paar praktische vragen heeft voor de vakman.

Rabatdelen door Keralit vervangen

Graag wil ik de rabatdelen aan de voorkant van mijn woning laten vervangen van hout door Keralit. Woning is 4.80 meter breed en de hoogte van de delen is ongeveer 140 cm. Ik heb een foto van mijn woning bijgevoegd.

Schuur zandstralen

Twee muren van schuur zandstralen. Deze twee muren zijn ooit gesausd (20 a 25 jaar geleden) en dit moet er indien mogelijk vanaf, om de originele steen weer te zien. Het gaat om ongeveer 16 m2. Het gaat om een voor- en zijkant. Goed te bereiken van buitenom. Volgens mijn schilder zou het goed te doen moeten zijn, alleen de voegen was misschien een ander verhaal.

Lood om de schoorsteen en bij ramen vervangen

Het lood om de schoorsteen moet worden vervangen. Ook bij de drie ramen aan de achterzijde moet er lood worden vervangen. De schoorsteeen staat bovenop het puntdak, op een meter of negen hoogte.

Tuinmuren metselen

Wij willen naast ons bedrijfspand als tuinafscheiding 2 enkelsteens muren laten metselen. Het gaat om een muur van 7 meter lang en 2,5 hoog meter en van 2 meter lang en 2,5 meter hoog haaks daarop. Wij zullen zelf een fundering leggen en zorgen dat de stenen aanwezig zijn. De muren hoeven niet gevoegd te worden. We ontvangen graag uw offerte.

Volstenen tuinmuur metselen

Ik wil een volstenen tuinmuur van circa 7 vierkante meter laten metselen van circa 7 strekkende meters en 1 meter hoog. Ook moet er een fundering komen. De stenen heb ik al liggen.