Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor voorgevel verhogen, ramen en kozijnen aanpassen:

Voorgevel verhogen, ramen en kozijnen aanpassen

Ik wil graag een offerte om de voorgevel te verhogen. De voorgevel moet +- 39 cm omhoog. Het raam dat nu +- 160 cm breed is en 232 cm hoog is, wordt dus 39 cm minder hoog. De ramen zelf worden dus ook minder hoog. Tevens wil ik weten wat het verschil is tussen de kozijnen behouden (aangepast op maat uiteraard) of dit meteen te laten vervangen door kunststof kozijnen. Graag materiaal en arbeid.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor voorgevel verhogen, ramen en kozijnen aanpassen uit heel Nederland:

Voortuin ophogen

Ik wil mijn voortuin ophogen. Het ophogen is niet gelijk over de hele tuin omdat deze afloop naar de straat toe. De hoogte bij de voorgevel dat verhoogd moet worden is 9 centimeter. De tuin is 7.7 meter breed en 6.1 meter diep. Er liggen 28 tegels van 60 bij 60 cm en deze moeten voor het verhogen weggehaald worden en dan weer terug gelegd worden. Over de rest van de tuin ligt grind dat bij gevuld moet worden.

Kozijn verhogen of erker plaatsen

Wij willen graag het kozijn in de voorgevel verhogen daar wij de keuken naar de voorzijde van de woning willen verplaatsen. Ter vergelijking willen wij ook weten wat de kosten en mogelijkheden zijn voor het plaatsen van een erker van 1.20 bij 3 meter. Kunt u voor beide mogelijkheden een offerte maken?

Aanbouw realiseren

Ik wil graag een woning laten verbouwen, een aanbouw door gebruik te maken van de garage die tegen het huis staat. Geveldraagmuur doorbreken en draagbalk erin, dak van de garage verhogen en tevens ook de vloer, dit zal circa 40 cm zijn. De muur van de garage aan de voorkant gelijk trekken met het huis dit is ook ongeveer 40 cm. Elektriciteit aanleggen. Dan willen we een groot kozijn in de voorgevel en achter een grote schuifpui. De vloer, 3 wanden en plafond isoleren en stucen. Muren zijn 25 m2 plafond ook 25 m2 en de vloer is ook 25 m2 . Graag zou ik een parketvloer van eiken willen, hierbij zou ik de vloer in de bestaande woonkamer op willen schuren en de zelfde kleur lakken als de nieuwe vloer

Voorgevel verhogen

Wil graag een scherpe offerte voor het verhogen van de voorgevel van mijn huis. Wij willen vanaf de eerste etage de voorgevel recht omhoog te metselen en dit met dezelfde stenen en stijl als op de begane grond. Mocht dit goed bevallen dan moet er ook nog een aanbouw gemaakt worden de tuin.

Kozijn opmetselen of sandwichpaneel aanbrengen

Graag zou ik van u advies en een vrijblijvende offerte ontvangen voor het onderstaande: Onze woning had standaard aan de voorkant waar ook de keuken is gesitueerd een erg lage raampartij waardoor er geen keukenblok geplaatst kon worden. Toen wij er kwamen wonen, hebben wij ervoor gekozen om het kozijn te vervangen en de voorgevel te verhogen middels een trespaplaat, waardoor je dus een keukenblok kunt plaatsen. Wij willen nu deze situatie aanpassen door de plaat te vervangen door metselwerk of een sandwichpaneel. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 2 m2. Graag ook advies over de isolatie, 's winters hebben de leidingen binnen hinder van de kou.

voorgevel tweede verdieping verhogen van ...

voorgevel tweede verdieping verhogen van schuin dak naar recht/plat dak

wagenschuur 15 bij 5mtr. voorgevel ...

wagenschuur 15 bij 5mtr. voorgevel nieuw,muren verhogen,dak vernieuwen,isoleren

dak opbouw voorgevel verhogen ...

dak opbouw voorgevel verhogen achtergevel verhogen alles gemetseld

Voorgevel van het huis renoveren + ...

Voorgevel van het huis renoveren + inpregneren. Drie toegangsdeuren (kunststof verhogen)