Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bekleding van gevels:

Bekleding van gevels

Het betreft een huis uit 1910, zonder kruipruimte. Het huis heeft veel ramen, openslaande deuren en schuifpui. De voorzijde van de woning zal niet aangepast mogen worden aangezien het een beschermd dorps gezicht is,. De zijaanzicht, achterhuis en keuken zijn later aangebouwd maar heeft ook geen echte spouw muur. De ruim 100 m2 dient te worden geïsoleerd en afgewerkt. Voor een goede inschatting zal waarschijnlijk iemand op locatie moeten komen.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bekleding van gevels uit heel Nederland:

Voor- en achtergevel opnieuw bekleden

Ik zoek een gevelspecialist die mijn voor en achtergevel opnieuw kan bekleden. Het gaat om werk aan de begane grond en eerste verdieping. Momenteel is de gevel bekleed met aluminium. Naast het vervangen van de bekleding hoeft de gevel niet geïsoleerd te worden. De gevels zijn goed bereikbaar.

Gevel bekleding aanbrengen

Het betreft een woning met een Franse kap en veel raamoppervlakte. De hoogste muur is ongeveer 8 meter en de rest ongeveer 4 meter hoog. De oppervlakte totaal is ongeveer 150 m2 inclusief ramen. Graag zou ik de gevels willen laten isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk.

Gevels bekleden

Het gaat om de bekleding van een zestal geschakelde woonunits die dienst zullen doen als zorgwoning. De afmeting is 18 bij 6 meter.

Gevelbekleding aanbrengen

De gevel van mijn woning bevat op het moment asbesthoudend materiaal, gevel leien. Deze laat ik binnenkort verwijderen en wil het daarna graag laten bekleden. Deze bekleding wil ik graag van hout of van materiaal dat daar op lijkt, uiterlijk van Dutchplank, vezelcement met hout uiterlijk vind ik ook interessant. Het betreft ongeveer 30 m2 in totaal verdeelt over 2 gevels met aan elke kant een kozijn. Ik wil ook graag van de gelegenheid gebruik maken om het huis beter te isoleren. Kunt u mij een offerte sturen voor deze klus.

Gevel isoleren en voorzien van Ayous bekleding

Nieuw te bouwen woning isoleren en houten gevelbekleding aanbrengen. De plint rondom de woning moet van steen worden. Het betreft een huis, 189 m2 bvo, met drie vrije gevels. Het huis heeft drie woonlagen. De opdrachtgever wil graag Ayous in de lengte toepassen met een open voeg. De planken in verschillende breedtes, en misschien ook verschillende diktes, is dat gangbaar? Het moet geen maatwerk worden lijkt me. Ik heb zowel interesse in zelf plaatsing als in laten het plaatsen.

Gevel renoveren

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Ja / misschien Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Ik wil het hout van de gevels vervangen. Het betreft twee topgevels welke zijn voorzien van een houten bekleding. Dit moet met ander hout of kunststof gedaan worden. In een verticale manier plaatsen.

Boeiborden en goten met Plastisol bekleden

Ik wil de boeiborden en de voorkanten van de goten van mijn in aanbouw zijnde woning in Baarn laten bekleden met Plastisol. Totale lengte ongeveer 70 m1, hoogte ongeveer 30 cm. Ik overweeg de bekleding zo te laten bevestigen dat er enige ruimte (1 a 2 mm) blijft bestaan tussen de hechthouten boeiborden/goten en de bekleding. Gaarne uw advies over de wenselijkheid of noodzaak van deze keuze. Ter illustratie zijn gevels bijgevoegd. De achtergevel ontbreekt (2 lengtes van 9 en 7 meter. Met tussenstuk van ongeveer 1. 75).

Gevelbekleding van kunststof monteren

In totaal circa 35 m2 hout verwijderen en kunststof geveldelen plaatsen. Ik wil graag mijn houten planken op 4 delen van de gevels laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof geveldelen. Het gaat om een semibungalow met een puntdak, het bovenste deel van de punt en de garage. Beide aan beide kanten. De delen op het huis zijn 7x1.5 meter(10.5) 2x en bij de garage 3x2.5 meter (7.5) 2x. Misschien eerst de achterkant doen, dat is de zonkant. Die bekleding is donkerbruin en begint los te laten. De kunststof delen wil ik in antraciet grijs. Wat zou het kosten als u het oude hout verwijdert en de kunststof geveldelen levert en aanbrengt?

Gevels gedeeltelijk renoveren

Wij willen onze voorgevel en gedeeltelijk (in verband met een deels aansluitend ander dak) onze achtergevel laten renoveren. De begane grond zal opnieuw gestraald, gevoegd en geïmpregneerd moeten worden. Dit is met aftrek van deur,raam en onderste stenen laag netto iets van 14 m2. Op de eerste verdieping willen we Werzalit colorpan afdekking met daaronder PE folie. Het huidige dak moet met gevelpannen verbreed worden, zodat er een 1 pans overstek ontstaat waar de gevel bekleding onder kan. Een en ander aftimmeren met wit Trespa. Start liefste zo snel mogelijk.

Dakopbouw bouwen

Wij willen graag een dakopbouw gespiegeld aan die van de buren laten plaatsen. De afmetingen zijn voorzijde 5.22 meter achterzijde 5.53 meter zijkant 7.36 meter. Het betreft de bouw van: - gevels opgebouwd uit hout waartussen isolatie en bekleed met 9 mm triplex aan binnen en buitenzijde - waterkerende folie aan buitenzijde en dampremmende folie aan binnenzijde - aan buitenzijde regelwerk van rachels en bekleed met western red cedar rabbat delen - 4 kozijnen aan de achterzijde aan elkaar geschakeld van per kozijn: 100 cm breed en hoogte van de opbouw waarbij 2 van de 4 ramen draai/kiep is inclusief ventilatie roosters en glas - 1 kozijn aan de voorzijde van 150cm breed en 35cm hoog alleen kiep inclusief glas - dak inclusief bekleding, isolatie, randafwerking, ontluchting en hemelwaterafvoer - zagen van het trapgat en plaatsen van een trap Het uiteindelijke doel is dat de gehele constructie staat en dat deze waterdicht is. De binnenzijde wordt zelf gedaan. Tekeningen van de buren en vergunningsaanvragen hiervan zijn aanwezig en kunnen gebruikt worden voor de aanvraag. Mailen mag ook in plaats van telefonisch contact. Er is een plattegrond van de buren en het ontwerp van de zijkant beschikbaar.