Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hoofddorp of directe omgeving.

1842 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: appartementen metselen, nieuwbouw buitengevel metselen, metselwerk 100 meter bedrijfspand nieuw, muren isoleren, huis van buiten stucen met isolatie, klampmuur vervangen door nieuwe gevel met isolatie, metselwerk bouw loods, buitengevel van vrijstaande woning bekleden, gevel bekleden met hardhout of zink, buitengevel isolatie aanbrengen en afwerken met steenstrips, gevel spachtelputzen, buitengevel isoleren, gevel volledig verbouwen, boerderijgevels stuken, buitenmuren isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Schoorsteen metselen

Onze schoorsteen moet deels opnieuw worden gemetseld. Kunt u hier een vrijblijvende prijs indicatie voor geven? De schoorsteen is ongeveer 50 x 40 x 30 cm. Er lopen 2 pijpen doorheen. Je kan binnendoor via een smal dakraam het dak op maar via de steiger/ladder is het beter.

Gevel renovatie

Ik wil de gevel van de woning repareren. De woning is in 1981 opgeleverd en heeft veel kalk en cement vlekken. Op enkele plaatsen is een scheur ontstaan in het voegwerk. Het gaat om ongeveer 100 m2. Het gaat om een steense muur van zachtrode stenen en grijze voeg. Isolatie is niet nodig.

Verf van gevel halen

De gevel van mijn woning wil ik gereinigd hebben. Er zit verf op die eraf moet. Wellicht dient er na het reinigen ook nog een coating en voegen aangebracht te worden, dit kan ik als leek niet beoordelen. Gaat om een gevel van ongeveer 36 m2 en deze is zeer goed bereikbaar.

De gevel moet bekleed worden

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. In welke houtsoort(en) heb je interesse? Hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Het gaat om een woning in Hoofddorp in Floriande. Adres is De Muy. Deze woningen zijn allemaal voorzien van een houten gevelbekleding. Wij zijn op zoek naar iemand die dit voor ons kan leveren gezien wij een opbouw gaan laten plaatsen waarop de gevelbekleding hetzelfde moet zijn als de rest van de buurt en natuurlijk wat wij al op ons huis hebben zitten.

Gestucte border in de tuin laten maken

Ik wil in mijn achtertuin een wit gestucte border. Een border van 4 meter lang, 60 centimeter diep en 50 centimeter hoog. Met een klein hoekje erin van 75 centimeter hoog en 110 centimeter breed, zodat het een L-vorm wordt. Ik heb een foto als voorbeeld.

Voegen van hoekhuis vervangen

De voegen van ons hoekhuis moeten vervangen worden en daarna impregneren van de gevels. Het betreft ongeveer 100 m2 (voor-, achter- en zijkant van het huis).

Tuinmuur in de achtertuin opnieuw metselen

Tijdens de zware storm is het grootste deel van de tuinmuur van de achtertuin omvergewaaid. Dit willen we laten herstellen. De afmeting van de muur is circa 5.5 meter.

Gevelvoegen vervangen

Het vervangen van oude voegen van buitenmuur van hoekwoning + losstaande berging. Totaal Ongeveer 100 m2. De woning heeft een plat dak en heeft slechts 1 etage, dus maximaal 6 meter hoog. Locatie is goed bereikbaar.

Buitenmuur herstellen

Mijn gevel is 2 jaar geleden behandeld. Helaas is de poort nu verzakt waardoor een een deel van de zijgevel bloot is komen te liggen. Dit gedeelte is 12 meter lang en 1 meter hoog. Hier zijn de voegen erg slecht. Tevens wil ik de gehele zijgevel van de woning gelijk laten beoordelen en daar waar nodig is laten repareren. De woning heeft woonlagen.

Gevelreiniging en -renovatie

Wij hebben een huis op het oog waarvan de gevel gereinigd, en op bepaalde plekken gerepareerd (voegen) moet worden. Totale oppervlak is ca. 120m2. Graag ontvang ik een prijsindicatie hiervoor. Bij voorbaat

Voegwerk vervangen van een hoekwoning

Ik wil het voegwerk van onze hoekwoning uit bouwjaar 1974 graag laten vernieuwen. Het gaat om ongeveer 75 m² gewone voegen. Ik wil een afspraak maken om de klus hier te laten beoordelen en ontvang daarna graag uw offerte.

Trespa gevelbeplating reinigen en eventueel coaten

De voorzijde van mijn woning is geheel voorzien van Trespa gevelbekleding. Het gaat om een breedte van ongeveer 7,5 meter en hoogte van ongeveer 8 meter tot en met de 2e verdieping. Er zit hierop veel mos aanslag en ik wil de beplating daarom geheel laten reinigen en eventueel laten coaten zodat er geen mos meer op hecht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Binnen- en buitenmuren nieuw bouwen

We hebben een kavel gekocht. En zijn bezig met zelf een huis naar eigen ontwerp. Wij zijn benieuwd naar jullie m2 prijs voor het metselen van porotherm binnenmuren en het metselen van buitenmuren, alles ex materiaal.

Gat boren voor afzuigkap

In de buitenmuur (begane grond) moet een gat worden geboord van ongeveer 150 mm diameter voor doorvoer afvoerbuis van een nieuw te plaatsen afzuigkap (locatie zie foto, rode stip). Prijsopgave graag inclusief eventuele voorrijkosten en btw.

Ventilatiegat in badkamer maken

Ik ben mijn badkamer aan het verbouwen en wil graag een ventilatie gat naar buiten realiseren. De ventilator buis is 12.5 cm breed. De binnen muur is van beton. De buiten muur is van steen. Zou u mij een prijs opgaven kunnen geven? En een idee van wanneer dit gerealiseerd zou kunnen worden?

Steenstrips op gevel monteren en voegen

Op de voor- en achtergevel willen wij steenstrips laten monteren en voegen. De ondergrond hiervan is trespa. Dit zal ongeveer 15 m2. Tevens heb ik ook nog 1 wand van de bakstenen schuur welke gerenoveerd moet worden. Hier zal het gaan om het voegen. De schuur is ongeveer 3 bij 2.50 meter.

Buitenvensterbanken met onderdorpel metselen

Er dienen 2 buitenvensterbanken van 1 meter per stuk gemetseld te worden. Daarnaast dient ook de onderdorpel van 2 meter lengte onder de openslaande deuren gemetseld te worden.

Rond gat zagen in een voorpui

Wij willen het bestaande gat met een diameter van 100 mm in de voorpui laten vergroten naar 150 mm diameter. Dit in verband met een nieuwe keuken waarbij de afvoer van de afzuigkap een diameter van 150 mm krijgt. Het betreft een woning welke op dit moment geheel wordt verbouwd. De keuken is reeds gedemonteerd en afgevoerd, dus voldoende ruimte. De pui bestaat uit bakstenen, dan isolatie en dan een kalkmuur. Wij willen graag een prijs en levertijd voor deze klus en horen graag van u.

Voegwerk bij een woonhuis

Ik wil graag mijn schoorsteen opnieuw gevoegd. Het huis heeft een plat dak en de schoorsteen zit op de 1e etage, en dus makkelijk te bereiken.

Gevel van garage renoveren

Wij hebben een flinke garage die we willen renoveren en bij het huis willen betrekken. Ongeveer 100 m2

Gat boren in de buitenmuur voor luchtafvoer

Er moet een gat in de buitenmuur van onze woning komen (stenen). Het gaat om een gat in de meterkast naar buiten, voor de luchtafvoer van de wc. Het gaat om een gat van ongeveer 10 cm in doorsnede. Binnen is een muur van beton, de buitenzijde is een gemetselde muur.

Schutting vervangen door gemetselde muur

Ik wil mijn schutting weg halen en daar een muur laten maken/metselen en dan wil ik het later strak laten stuken omdat binnenkant van me huis ook strak wit is. Het betreft een hoekwoning, een deel is 4.50 meter en het andere deel ongeveer 12 meter. De hoogte zal 1.90 meter zijn.

Gevel vernieuwen van een jaren '30 huis

Voorgevel van mijn jaren '30 huis vertoont scheurvorming, deels door roestige kozijnankers. Ongeveer 30 m2. Geheel dient herstelt te worden en zo nodig opnieuw gevoegd en gereinigd. Mogelijk dient ook de latei vervangen te worden van het voorraam.

Gat voor afzuigkap boren in de buitenmuur

De afzuigkap is gemonteerd tegen de buitenmuur. Recht achter de afzuigkap moet een gat komen naar buiten, circa 15 centimeter doorsnee en 20-25 centimeter lang.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Er dient een gat geboord te worden voor de afzuigkap in de buitenmuur. Het werk dient te worden gedaan in de week van 20 februari.