Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor betonblokken metselen op fundering :

Betonblokken metselen op fundering

Ik zoek een aannemer/metselaar die ten behoeve van een uitbouw 1 laag betonblokken op de reeds gestorte fundering kan metselen. Daarboven komt nog een smalle betonblok als buitenkant voor de vloerplaat. De betonblokken voor de buitenmuren zijn 30 cm breed en worden in de breedte tegen elkaar gemetseld zodat een brede steunmuur van 30 cm ontstaat. De buitenkant van die steunmuur komt even ver als het buitenspouwblad. Totale lengte, afgerond naar boven), is 10 meter. Eventueel gelijk opdracht voor opmetselen van binnen en buitenspouwblad, te realiseren na het storten van de vloerplaat. Het werk moet aan de achterzijde van mijn vrijstaande woning gerealiseerd worden.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonblokken metselen op fundering uit heel Nederland:

Betonblokken voor een fundering metselen

Metselen betonblokken voor fundering op gestort strook beton. Hoogte 60 cm, breedte 500 cm + muur van 1.80 cm x 2.70 cm.

Vijver metselen

Ik wil een vijverbak laten metselen. De maten zijn 6 x 2 x 1.8 meter. Dit met b2 betonblokken. Er moet ook een gat gegraven worden. We kunnen dit deels zelf doen. Eind september starten met de klus.

Tuinmuur metselen van betonblokken

Ik wil een tuinmuur metselen uit betonblokken. Hoogte 180 centimeter lengte 500 centimeter. Op de erfpachtscheiding op een fundering die er al ligt. Er stond al een muur die weggehaald is. Er moet geen stopcontact in de muur komen.

Zwemvijver: beton storten, wanden metselen en waterdicht stuken

Graag wil ik voor een zwemvijver een vloer van beton laten storten en de wanden laten metselen met betonblokken. Het gat graven is al gedaan. Het bovenste deel van de zwemvijver is 6 x 1.5 meter en 1.5 meter diep. Aan een kant is hij minder diep: 60 cm diepte over een lengte van twee meter. Daarna de zwemvijver waterdicht stuken. Wat kost dit?

Vijvermuren metselen

Ik wil graag een vijver laten metselen van betonblokken. Afmeting van de vijver (buitenmaats) is 6 x 1.85 x 1.75 meter (LxBxD). In lange zijde wil ik graag 1 uitsparing voor een ruit (2 x 0.40 meter). Ik wil de vijver graag 40 cm boven de grond uit laten steken. Het gat zit er al.

Paardenstal metselen

Er dient een paardenstal gemetseld te worden van betonblokken. Het gaat om een rechthoekige staal waarbij de korte zijden 6 meter breed en 2.50 meter hoog worden, de achterzijde 7 meter breed en 2.50 meter hoog en de voorzijde 4 meter breed en 2.50 meter hoog. De muurdikte dient maximaal 20 cm te zijn.

Erfafscheiding metselen bij een kerkgebouw

Wij willen graag een nieuwe erf afscheiding laten metselen bij een kerkgebouw in Landgraaf. - Muur lengte 6.25 meter. - Uitgraven en afvoeren oude keermuur van 70 centimeter hoogte. - Fundering 500 x 250 centimeter storten. - Keermuur 20 cm breed, ongeveer 70 cm hoog en daarna 10 cm muur. - Binnen en buitenblad van betonblokken 100 x 200 x 300 mm. - Spouw 100 mm. - Spouwmuurisolatie steenwol. - Muur hoogte 3000 mm. - Afdekken met betonblok. - Rondom voegen.

Keerwanden metselen

Het metselen van 2 keerwanden voor zwembad op bestaande fundering. Afmetingen 530 x 145 x 20 cm. Materiaal betonblokken 30 x 20 x 10 cm. Materiaal aanwezig.

Muur als tuinafscheiding metselen

Muur metselen met betonblokken als tuinafscheiding. Het zal gaan om een muur van 6 lang bij 2 meter hoog.

Metselen van betonblokken

Onze zoon is een aanbouw achter zijn woning aan het maken. De fundering ligt al en er moeten nu muren worden gemetseld van 2000 betonblokken van 30 x 20 x 10 cm. De metselaar die hij daarvoor had is uitgevallen. Wij zoeken nu met spoed een metselaar die deze klus op korte termijn wil verzorgen. We ontvangen graag een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius