Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Hilversum of directe omgeving.

1563 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: houten gevelbekleding vervangen, isoleren van de gevel, dijkwoning bekleden, woning isoleren, buitengevel isoleren, woning rondom isoleren, steenstrips met isolatie aanbrengen, gevel isoleren en bekleden, buitengevel isoleren, buitengevels isoleren, buitengevelisolatie plaatsen, buitenisolatie plaatsen, gevelbekleding plaatsen, plaatsen van steenstrips aan buitengevel, voegwerk herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Schoorsteenrenovatie

Graag ontvang ik van u een offerte voor een nieuw op te metselen schoorsteen. Huidige schoorsteen (wordt gebruikt voor gashaard) is in zeer slechte toestand.

Betonblokken metselen op fundering

Ik zoek een aannemer/metselaar die ten behoeve van een uitbouw 1 laag betonblokken op de reeds gestorte fundering kan metselen. Daarboven komt nog een smalle betonblok als buitenkant voor de vloerplaat. De betonblokken voor de buitenmuren zijn 30 cm breed en worden in de breedte tegen elkaar gemetseld zodat een brede steunmuur van 30 cm ontstaat. De buitenkant van die steunmuur komt even ver als het buitenspouwblad. Totale lengte, afgerond naar boven), is 10 meter. Eventueel gelijk opdracht voor opmetselen van binnen en buitenspouwblad, te realiseren na het storten van de vloerplaat. Het werk moet aan de achterzijde van mijn vrijstaande woning gerealiseerd worden.

Tuinmuurtje metselen

Ik zoek een metselaar die rondom mijn voortuin een bakstenen muurtje kan maken. Het gaat om een lengte van 8,5 en 7 meter breedte. De muur moet ongeveer 8 bakstenen hoog worden.

Crépi en isolatie aanbrengen

Zijkant van het huis bekleden met Crépi en isolatie. Bij elkaar zo'n 42 m2. Het gebouw heeft een puntdak waar rekening mee gehouden moet worden.

Raam in de schuur dicht laten metselen

Wij willen graag het raam in onze schuur laten verwijderen en dicht laten metselen. De afmeting is 1 meter hoog bij 1 meter 20 breed. Het is een enkele muur, maar 1 rij bakstenen. Het dicht gemetselde stuk moet ook gestuct worden aan de buitenkant.

Verf verwijderen van gevel

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Minder dan 10 m². Is de gevel geschilderd? Ja, de verf moet verwijderd worden. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Jaren '30 gevel, wit geschilderd wat verwijderd moet worden.

Voegen van de gevel vervangen

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 50 en 100 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken De voegen van mijn zijgevel dienen vervangen te worden. Het gaat ongeveer om 65 m2.

Donkere steenstrips met donkere voeg aanbrengen

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Meer dan 100 m². Wil je de muren ook laten isoleren? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: We zijn een kantoor met prefab elementen aan het transformeren naar woningen. Aan de buitenzijde willen wij deze voorzien van donkeren steenstrips met een donkere voeg. In totaal gaat het om 3000 m2, het project is in Capelle aan den Ijssel.

Houten gevelbekleding met isolatie aanbrengen op een bedrijfshal

We hebben een bedrijfshal in Haarlem waar nog gevelbekleding op moet. We zijn aan het oriënteren welk soort materiaal het goedkoopst is, maar we zijn ook geïnteresseerd in een wat knappere uitstraling. We zouden dus meerdere offertes willen ontvangen zodat we vergelijkingen kunnen maken. Het gaat om een oppervlakte van 1562 m2.

Voegen vernieuwen en gevels reinigen

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Meer dan 100 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Appartementencomplex van 44 units en 12 garages. De voegen moeten vernieuwd worden en de gevels gereinigd. Gaarne afspraak voor offerte. Ik ben voorzitter van de VvE. Graag zo snel mogelijk. We hebben volgende week donderdag al een vergadering waarin ik graag met bedragen wil komen.

Gevel voegen en schoorsteen vervangen

Meneer / mevrouw, Wij zoeken een bedrijf dat op korte termijn onze schoorsteen kan vervangen en van een deel van de buitenmuren kan vervangen. Wij zien graag een offerte tegemoet. Hartelijke groet,

Voorgevel voegen en zijgevel reinigen en impregneren

Graag wil ik de gevels van mijn hoekwoning door de vakman laten controleren. Het zal gaan om een zijgevel van 50 m2 en een voor- en achtergevel van ongeveer 10 m2. De zijgevel dient te worden geïmpregneerd en de voorgevel opnieuw gevoegd en ook geïmpregneerd. Voor de achterzijde is het niet duidelijk wat de werkzaamheden precies zijn. Hiervoor maken wij graag een afspraak met de vakman.

Halve schoorsteen renoveren

Renoveren van een halve schoorsteen, de buren doen niet mee. Het gaat om reinigen, voegwerk en lood.

Twee schoorstenen voegen

Opnieuw voegen van twee schoorstenen van onze jaren '30 woning in Hilversum. De woning heeft 3 woonlagen. Een schoorsteen is ca 3.5 meter hoog. Een schoorsteen staat op de op de nok en de andere schoorsteen op de tweede laag.

Opnieuw voegen van halfsteens buitenmuur

Wat zijn de kosten van het opnieuw voegen van deze kant van mijn garage? Het betreft een halfsteens buitenmuur aan de regenkant. Ik vermoed dat de oude voegen de oorzaak zijn van het doorslaan van vocht aan de binnenkant.

Lekkage in de gevel opsporen

Ik heb binnen mijn woning last van een lekkage. Ik vermoed dat het een spouwmuur /gevel lekkage betreft (waarschijnlijk een bouwtechnische oorzaak). Kunnen jullie voor mij onderzoeken waar het probleem vandaan komt, zodat ik aan de hand van deze informatie het kan laten maken? Informatie woning: Jac. P. ThijssepleinLR Hilversum Etage = 3, hoogte 6,5 tot 8,5 meter (eengezinswoning) Foto's toegevoegd Indien mogelijk ontvang ik graag een offerte van u voor lekkage detectie en eventueel herstel.

Tuinmuurtje realiseren

Ik ben op zoek naar een vakman die voor ons een fundering met tuinmuurtje kan maken. Het gaat om een muurtje van 7 meter lang en 70 cm hoog met 2 eindkolommen. Dat muurtje moet aan de voorzijde van onze tuin langs het trottoir komen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Schoorsteen voegen en impregneren

Wij hebben 2 (hoek)schoorstenen op onze woning staan waarbij de voeg op sommige plekken loslaat. Tevens hebben wij bij een kamer aan de achterkant van de woning een klein beetje vocht doorslag. Omdat de woning uit 1925 dateert is ons aangeraden om de schoorstenen opnieuw te laten impregneren (of iets in die trant). Ik heb foto's toegevoegd voor een beter beeld. Materiaal dient te worden geleverd door vakman. Ook dient bij de schoorsteen aan de achterkant van de woning de 'pijp' nog worden afgesloten (deksel erop). De woning staat op een lastige hoek (in verband met de achtertuinen / hokjes van de buren), dus de situatie bekijken voor een goede indicatie is wenselijk (in verband met de steiger et cetera).

Buitenmuur aanpakken

Graag ontvang ik een offerte voor het reinigen van de gevel en het vervangen van de voegen. De buitengevel aan de achterzijde is ongeveer 12 m2 groot en goed bereikbaar.

Muurtje in voortuin renoveren

Ik wil graag een muurtje in de voortuin laten renoveren. Betreft een muurtje van 4 meter breed en ongeveer 1.50 meter hoog, aan de zijkanten is het muurtje 2 meter lang en ook 1.50 meter hoog. Het muurtje loopt in een vierkant. Betreft een bakstenen muur. Ik zou graag een oferte ontavngen voor het vervangen van het muurtje.

Opgemetselde overkapping maken

Wij willen graag een vrijstaande opgemetselde overkapping met ingebouwde schuur in onze tuin laten bouwen. Er is een bouwtekening beschikbaar. Het gaat om : 1) het maken van een fundering, 2) het opmetselen van de muren, 3) het bouwen van een waterdicht plat dak, 4) het plaatsen van een deur in het schuurtje. LET OP: Afwerkingen zoals plafond, vloer, wanden en elektra doen we allemaal zelf. Wat gaat dit bij jullie kosten? L 6,3 x B 3,6 x H 2,7 meter.

Binnen- en buitenmuur metselen

Metselen van een (dragende) buitenmuur van 3.30 meter hoog en 4.50 meter lang. Enkelsteens of halfsteens, graag beide opties offreren. Metselen van een (niet dragende) binnenmuur, grenzend aan genoemde buitenmuur, van 3.30 meter hoog en 2.50 meter lang. Enkelsteens of halfsteens, graag beide opties offreren. Optioneel: metselen of storten fundering voor genoemde muren. Vanaf 4 september zou het kunnen worden uitgevoerd.

Buitenmuren metselen van aanbouw

Voor een uitbouw laten wij een prefab uitbouw bouwen van kingspan platen deze moeten worden voorzien van een buitenmuur van baksteen en afhankelijk van de prijs moet dit in kruisverband of halfsteens zijn met een een knip en of snijvoeg. Graag ontvangen wij een offerte voor het metselwerk circa 80 m2 in een steen die bij de bestaande bouw past en voor voegwerk.

Gemetselde schoorsteen renoveren

Ik wil de voegen laten vernieuwen van mijn 40 jaar oude schoorsteen. Vanwege de leeftijd van de schoorsteen gaat mijn voorkeur uit naar slijpen. Ook laat ik graag de schoorsteendeksel vernieuwen. En tot slot moet er in totaal 4 meter loodslab vervangen worden.

Opmetselen van een topgevel

Na opbouw garage moet de buitenmuur opgemetseld worden Betreft 12mtr2 Stenen aanwezig Werkhoogte vanaf 2,5 mtr tot 6 mtr