Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitengevel isoleren:

Buitengevel isoleren

Wij hebben 1 zijde van de woning waar geen spouw is en die willen wij aan de buiten zijde laten isoleren. Het gaat om 15 m2.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitengevel isoleren uit heel Nederland:

Gevel van bungalow opnieuw voegen en isoleren

Vrijstaande bungalow die spouwmuurisolatie heeft. De gevel heeft wat onderhoud nodig qua voegwerk, maar de isolatie is ook oud. We denken dat het nu met de subsidie aantrekkelijk is om de buitengevel te isoleren en mooi af te werken.

Buitengevel stuken

Buiten gevel. Zijkant hoekhuis. Tussen 50 en 100 m². Misschien ook isoleren.

Buitengevel isoleren en afwerken

Boerderijtje uit 1936 met steens buitenmuur. Alles op begane grond niveau. Gaat momenteel slechts om 1 buitenmuur van circa 20 m2. Van buitenaf isoleren en afwerken. Wij denken aan crepi/buitenstuc of steenstrips als afwerking. Graag advies van de vakman.

Alle 4 de gevels van buiten-af isoleren

Gemetselde vrijstaande woning uit jaren '70 van buiten-af isoleren. Het gaat om circa 150 m2 aan buitengevel wat geisoleerd moet worden. Ik denk aan isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi).

281 m2 buitengevel isoleren en glad stucen

Rond eind september/begin oktober 2020 is de sleuteloverdracht van onze woning. Het betreft een vrijstaande jaren '70 woning waar wij (eerst alle kozijnen van laten vervangen en daarna) aan de buitenzijde isolatie willen laten aanbrengen en afgewerkt met buitenstuc. Isolatiewaarde moet voldoen aan Rc >4 m².K/W. De buitenstuc wil ik glad en wit. Het gaat om in totaal 281 m2. aan gevels.

150 m2 buitengevel isoleren en afwerken

Wij krijgen 20 juli 2020 de sleutels van onze woning. Dan worden alle kozijnen vervangen en daarna wil ik alle gevels geisoleerd en afgewerkt hebben. Ik zoek nu dus een bedrijf wat de isolatie en afwerking van in totaal circa 150 m2 buitengevel over 2 a 3 maanden kan uitvoeren. Qua afwerking ook graag advies van de vakman, ik dacht zelf aan crepi, of glad stucwerk of iets van keralit.

Buitengevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi)

Gevel van buiten-af isoleren met isolatieplaten en afwerken met stucwerk (crepi). Het pand heeft 2 woonlagen en is ooit gebouw als schuur dus vermoedelijk geen spouwmuren dus geen alternatief. Het gaat om een voorgevel van circa 9,50 meter breed en 2 zijgevels van respectievelijk 2,50 meter breed en 1,00 meter breed.

Buitengevel isoleren

Het betreft een vrijstaande woning uit 1930/1940 met knikkap en een steens buitenmuur. De woning is 12 m lang en 10 m breed. Ik ontvang graag een offerte.

Buitengevel isoleren

Ik wil de buitengevel aan de achterkant van mijn huis isoleren, nu is er sprake van een enkelsteens muur. Het gaat om de achtergevel en een uitbouw waar keuken en badkamer zitten. De woning heeft 2 woonlagen. De totale oppervlakte is ongeveer 40 m2, dit moet nog exact uitgemeten worden.

Het isoleren en stucen van de buitengevels

Het isoleren van de buitengevel en het aanbrengen van stucwerk, wij willen daarna schilderen. Het betreft een gemetselde gevel aan de voor- en twee zijkanten van de woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 en het betreft alleen werk aan de begane grond.

Partners

Partners van Casius