Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buitenisolatie plaatsen:

Buitenisolatie plaatsen

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1927. Deze wil ik laten isoleren. De spouwmuur kan niet geïsoleerd worden. De gevel is meer dan 100 m2. Ons huis grenst aan een smalle steeg van de buurvrouw dus weet ik niet of er wel geïsoleerd kan worden.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitenisolatie plaatsen uit heel Nederland:

Buitenisolatie en streenstrips plaatsen

Oud waldhuuske. Is reeds van binnen uit geïsoleerd door middel van voorzet wanden met rockwool. Willen graag buiten zijde isoleren en met steenstrips afwerken. Het betreft de voor- en zijgevel, bij elkaar circa 100 m2.

Buitenisolatie plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning met een verouderde spouwmuurisolatie. Buitenisolatie lijkt de beste oplossing. Het gaat om alle gevels en de oppervlakte is meer dan 100 m2. Graag maken wij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Buitenisolatie plaatsen

Bij een oud arbeidersboerderijtje ga ik zelf vloerisolatie aanleggen. Echter zou ik de 4 buitengevels van ongeveer 65 m2 totaal willen laten isoleren en afstuken.

Gevel isoleren en afwerken

Ik wil buitenisolatie plaatsen aan mijn hoekhuis zijgevel met 1 raam. Daarvoor moet de oude buitengevel verwijderd worden en isolatie met steenstrips geplaatst worden. Mogelijk voor- en achtergevel ook, maar dan allen isolatie met steenstrips. Het punt is 9 meter en het huis is 7 meter breed ongeveer.

EPDM-dak renoveren en isoleren

Heb een oud huis met een flink plat dak, 55 vierkante meter. Is in 1999 nieuw bedekt met bitumen. Isolatie tussen dak en bitumen is ongeveer 1,6 cm. Het wordt in de zomermorgen flink warm en in de winter koud, isolatie kan beter lijkt me. Ik wil nu zonnepanelen plaatsen. Dakbedekking lijkt me nog prima. Graag advies over warm dak of omgekeerde buitenisolatie, met offertes als het kan. Graag advies over de huidige dakbedekking omdat deze dus, zoals gezegd, nog prima lijkt.

Verbouw recreatiewoning

Verbouw/uitbreiding bestaande recreatiewoning. Het is een stenen bungalow. Er moet ongeveer 100 kuub bijgebouwd worden. Dak uitbreiden, gemetselde muren, kozijnen en afbouwen aan de binnenzijde. Tevens buitenisolatie aanbrengen bestaand deel, isolatie van de muren, het zijn wel spauwmuren. Wat voor isolatie in overleg. Wellicht plaatsen gipsplaten en spacken of extra muur metselen. Graag advies hiervoor. Vloer zou hout kunnen blijven. Globale tekening (Super Architect 3D) van bestaande en nieuwe gewenste situatie beschikbaar.

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen en ...

Wij willen een nieuwe keuken plaatsen en de bestaande ruimte uitbreiden. Daarvoor moet de toilet eventueel naar een andere ruimte (aangrenzend schuurtje) en moeten ook nieuwe ramen geplaatst worden. Bovendien de verwarming verplaatsen, eventueel muren "slopen", de vloer moet geegaliseerd worden, etc. We denken ook aan buitenisolatie, aangezien de keuken nu een koude en vochtige ruimte is.