Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heiloo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heiloo heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heiloo u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heiloo of directe omgeving.

406 klanten uit Heiloo bevelen een bij Casius in Heiloo aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heiloo bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van de gevels van 212 appartementen, het isoleren en bekleden van een buitengevel, buitengevel schuren, een vrijstaande woning voorzien van betere isolatie, het isoleren en stucen van een kopgevel, gevel renoveren, gevel thermisch isoleren, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, buitenmuur isoleren en bekleden, gevelbekleding en waarschijnlijk isolatie vervangen, het vervangen van kunsstof gevelbekleding, steenstrips op gevel aanbrengen, het realiseren van steenstrips aan uitbouw en voorgevel, gevel stucen en isoleren en kozijnen vervangen, het isoleren en bekleden van twee gevels en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heiloo staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Buitengevel isoleren

Wij hebben 1 zijde van de woning waar geen spouw is en die willen wij aan de buiten zijde laten isoleren. Het gaat om 15 m2.

Het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel

Ik zoek een gevelspecialist die de gevels van mijn woning kan inspecteren, renoveren daar waar nodig en kan bekleden (ter isolatie). Het betreft een geschakelde woning. Het gaat om ongeveer 80 m2 aan metselwerk verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Het metselwerk aan de voorgevel lijkt her en der poreus, dit dient wellicht vervangen te worden.

Buitengevels isoleren of voorzien van gevelbekleding

Ik zoek een gevelspecialist die de buitengevel van mijn uitbouw kan voorzien van isolatie/stucwerk (13m2). Daarnaast moeten de overige gevels van de woning voorzien worden van spouwmuurisolatie, gevelbekleding of overig isolatiemateriaal (25 m2). Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.

Metselwerk herstellen

Ik zoek iemand voor het repareren van 3 verticale spanningsscheuren in de gevels. Verwijderen van gebarsten gevel stenen en plaatsen nieuwe stenen + bijbehorend voegwerk. Voorgevel ongeveer 5 stenen vervangen. Zijgevel ongeveer 5 stenen vervangen. Achtergevel ongeveer 5 stenen vervangen. Deels hergebruik stenen waar mogelijk (gebarstte op plaats gebroken halve steen). Deels nieuwe stenen (welke in bezit). Alles op BG

Muur badkamer metselen

Ik wil graag in onze badkamer een muurtje gemetseld van 2.60 meter hoog en ongeveer 1 meter breed, ook moeten er tegels op gemetseld worden. Wat kost dit? Ik hoor het graag.

Muren chalet opnieuw bekleden en isoleren

Ik heb een recreatiewoning ( 53m2) die op dit moment bekleed is met delen van geperst hout, wat rot begint te worden hier en daar. Chalet is 13 jaar oud. Ik zit eraan te denken om het dus met kunststof te laten bekleden e te isoleren, maar zou eerst graag advies willen krijgen of dat wel de juiste keuze zal zijn. Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 10 en 50 m²

Buitenisolatie plaatsen

Het gaat om een vrijstaande woning uit 1927. Deze wil ik laten isoleren. De spouwmuur kan niet geïsoleerd worden. De gevel is meer dan 100 m2. Ons huis grenst aan een smalle steeg van de buurvrouw dus weet ik niet of er wel geïsoleerd kan worden.

Gevelscheuren repareren en kozijnen vernieuwen

Er zit een scheur in mijn voorgevel die gerepareerd moet worden in verband met het plaatsen van nieuwe kozijnen (op 1 oktober). Het gaat om ongeveer 5 tot 10 m2.

Muur met grote scheuren repareren

De muur op het zuiden van ons huis heeft een grote scheur aan beide kanten (links en rechts). De scheur loopt ook door de stenen heen. Beide scheuren zijn ongeveer 1 meter lang. Hoeveel gaat het kosten om dit te laten metselen? Komt er eerst iemand langs om dit te bekijken?

Pleister en isolatie op muren vrijstaande woning

Welke oppervlakte moet bekleed worden? Tussen 50 en 100 m². Begane grond en eerste verdieping. Goothoogte is 2.70 meter. Voor en achter loopt de gevel in een punt. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Isoleren buitenmuur vrijstaande jaren '30 woning. Netto oppervlakte ongeveer 100 m2 (dus excl. ramen en deuren). Werkzaamheden uitvoeren in mei/juni/juli 2018.

Afvoer van de afzuigkap naar buiten aanleggen

Er dient een gat geboord te worden van 15 cm voor afvoer afzuigkap. Het huis is gebouwd in 2007 en de klus bevindt zich aan voorzijde huis en is goed bereikbaar. De buitenmuur is gemetseld en de binnen muur is zandcementsteen.

Schoorsteen renoveren en nieuwe schoorsteenkop metselen

Wij willen een nieuwe schoorsteenkop laten metselen en de rest moet gerenoveerd worden. Denk daarbij aan werkzaamheden als voegen en nieuw lood leggen en het plaatsen van een flexibele pijp.

Buitenmuur met fundering maken

Ik zou graag een offerte krijgen voor het metselen van 5,9 m1 fundering voor een uitbouw van 3 m1 hoog gelijk aan de foto. Hierop moet de buitenmuur worden gemetseld gelijk aan de foto. Ik denk met latei boven de kozijnen? Het vlak metselsteen is 7,5 m2. Het werk is in haarlem.

Metselen en voegen buitenmuur van aanbouw

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het metselen en voegen van een halfsteens buitenmuur van onze aanbouw. Het gaat om ongeveer 21 m2. De linker muur staat er al, aanbouw van de buren, het gaat om de nieuwe gevelkant en de rechterkant. De gevelstenen, vormbak WF rood nuance, zijn aanwezig, 2000 stuks. Er is een foto beschikbaar.

Opfrisbeurt voor de gevel

Huis uit 1930 moet een opfrisbeurt. Rode steen ongeveer 70 m2.

Gevelisolatie in de spouwmuur aanbrengen

Spouwmuur isolatie aanbrengen. Het is een voor- en zijgevel van een hoekwoning. Er zit nu geen isolatie tussen, graag advies over wat mogelijk is.

Valspecie uit de spouwmuur verwijderen

Verwijderen van valspecie (vochtprobleem) uit spouwmuur en terugmetselen van de stenen na verwijderen van de valspecie. Dit is nodig voor uitvoering van na-isolatie van de spouwmuur. Muurlengte betreft 5 a 6 meter met een hoogte van 0 tot 1 meter. Graag voor april uitvoeren.

Impregneren van 2 onder 1 kap woning

Bij onze 2-onder-1-kap woning dient er 1 kant geïmpregneerd te worden. Het betreft een oppervlakte van ongeveer 35 m2. Het zijn 3 woonlagen in totaal, de lengte van de woning is bijna 10 meter. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een steiger op het pad dat naast de woning loopt.

Huis rondom impregneren

Impregneren vh huis rondom

Gevel reinigen en voegen

Voorkant van de woning reinigen en voegen. Gevel bestaat uit rode bakstenen en de bouw is van 1976. Oppervlakte beslaat 15 tot 20 m2, inclusief de gemetselde bloembak aan de voorgevel. Zie streetview voor meer info, het is het eerste huis links vanaf de bocht.

Schoorsteen opnieuw voegen

Het is een schoorsteen met alleen lucht kanalen. Schoorsteen opnieuw voegen

Opnieuw voegen of slopen van de schoorsteen

Opnieuw voegen en vernieuwen loodpakketten of slopen van bestaande schoorsteen; hoekhuis in rij van 5.

Gevel huis renoveren en opnieuw voegen

Graag laten wij de acherzijde van ons huis renoveren: slechte stenen vernieuwen en opnieuw voegen + impregneren van voor-, achterzijde en zijkant van de woning. Maten zou ik kunnen opmeten maar hebben ik nu nog niet beschikbaar. Betreft een vrijstaande woning.

Maken afscheiding: Erfafscheiding ...

Maken afscheiding: Erfafscheiding geheel afgesloten en half open door midel beertjes waar schermen tussen geplaatst kunnen worden. Een zijde dicht met een poort.