Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor bestaande "steunbeer" aan rechterachterkant huis repareren/deels vernieuwen:

Bestaande "steunbeer" aan rechterachterkant huis repareren/deels vernieuwen

Wij wonen in een splitlevel woning die aan beide kanten (L/R) zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien is van een z.g.n "steunbeer"(muur) als overbrugging van twee spouwmuren (tussen buren en mij). Deze "steunbeer" (aan de R. achterkant van het huis) is halverwege de hoogte beschadigd door het opgehangen van zonweringen. Nu is de vraag of deze "steunbeer" gerepareerd kan worden over ca. 12 tot 14 rijen stenen en wat zijn hiervan de kosten? Dan wel dat de gehele "steunbeer" vernieuwd zou moeten worden? Het gaat om ongeveer 1 m van beneden naar boven, 1,5 steen breed en 1,5 stenen diep. Het loopt van de begane grond t/m de 1e etage, dus tot de dakrand. Lijkt me verstandig om een afspraak te maken om te komen kijken alvorens een offerte uit te brengen? Hoor graag van één van uw offerte uitbrengers.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor bestaande "steunbeer" aan rechterachterkant huis repareren/deels vernieuwen uit heel Nederland: