Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gaten opmetselen ivm plaatsen dakkapellen:

Gaten opmetselen ivm plaatsen dakkapellen

We hebben twee dakkapellen van 8 lengte laten plaatsen. Deze overlapt 4 muren die hierdoor in de hoek onder het dakkapel open zijn. Deze muren moeten opgemetseld worden. Per muur is dat 1,50 bij 1,50 meter.
Onze klant uit Heerhugowaard (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gaten opmetselen ivm plaatsen dakkapellen uit heel Nederland:

2 schoorstenen renoveren

Het gaat om 2 schoorstenen, bouwjaar 1938. De buitenmantel van de schoorstenen verwijderen en opnieuw opmetselen. De schoorstenen afdekken met een plaat. Beide schoorstenen hebben maar aan 1 kant een functie. Dat wil zeggen dat er aan 1 kant van beide schoorstenen 5 gaten komen voor de afvoer.

Renovatie begane grond. Construeren van ...

Renovatie begane grond. Construeren van vloer (65 m2) op basis constructietekening • Opmetselen van baksteenmuurtjes 560 mm (11-12 cm breed) over gehele lengte van woonkamer (11 m) aan beide zijden en aan beide zijden van de gang tot aan keuken die rusten op de betonnen funderingsplaatjes. • Piepschuim broodjes vloer construeren rustend op de gemetseld muurtjes • Afwerken van vloer met beton dekvloer van 3-5 cm na leggen van vloerverwarming (dit wordt door een andere partij gedaan). Verder: plafond uittengelen en gipsplaten 2x, geluidswerende wand (11m), maken toilet, openhaard en meterkast, aanhechten van gaten in buitenmuren, vervangen electriciteit, loodgieterwerk (toilet, keuken, riolering), geen stukadoorswerk. Uitgebreide bescrhrijving voor handen via e-mail. Plafond.