Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heerhugowaard of directe omgeving.

896 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Betonnen latei repareren

De betonnen latei aan de zijkant is afgebrokkeld. Deze wil ik laten repareren. Het gaat om het aanhechten van ongeveer 3 cm.

Buitengevel laten stucen

Ik zoek een gevelspecialist die alle gevels van mijn woning kan stucen. De ondergrond bestaat uit metselwerk. De totale oppervlakte is ongeveer 145 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Gevel isoleren

Tot ons spijt hebben wij een woning gekocht met metalen platen voorgevel. Graag zouden wij onze voorgevel willen isoleren. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn. De gevel is 3 bij 2,5 meter.

Vertikale scheur in muur garage repareren

Het betreft het repareren van een verticale scheur in de zijmuur van de garage. De scheur is ongeveer 4 mm breed en 2 meter lang.

Muurtje metselen tussen schuurtje en huis

Ik wil samen met de buurman een muurtje tussen onze schuurtjes en onze voorgevel huis. Nu zit er een plaat tussen maar die is lelijk geworden dus nu willen we liever een enkelsteens muurtje van 240 cm hoog en 150 cm breed.

Voegwerk van de schoorsteen renoveren

Het gaat om een hoekwoning en het voegwerk van de schoorsteen is aan renovatie toe. Eventueel het vervangen van het lood, mocht dit nodig zijn. Ik ontvang graag een offerte van u v.w.b. deze werkzaamheden. Voor het bereiken van de schoorsteen aan de poortkant is denk ik wel een steiger nodig (nokhoogte ruim 10 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Buitengevel voegen uithalen en opnieuw voegen

Van de buitengevel de voegen eruit halen en opnieuw voegen. Ongeveer 350 vierkante meter. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Gat boren t.b.v. afzuigkap

Graag laat ik een gat door mijn buitengevel boren van 150 mm doorsnede, zodat we daar de afvoer van de afzuigkap op kunnen aansluiten. Ik wil dit graag vóor week 42 laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenmuren en dakpannen reinigen

De buitenmuren zijn na de bouw geïmpregneerd, in 2002. Alleen de latere aanbouw niet. De rode dakpannen zijn door het weer aangeslagen, tevens wil ik de openingen waar vogels nestelen afsluiten. Kunt u een offerte maken waarbij separaat vermeld wordt wat de kosten zijn voor het reinigen, afsluiten van de openingen in het dak en het impregneren? De oppervlaktes zijn helaas niet bekend.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Waarschijnlijk moet er ook een tunneltje bij, omdat het om een vrij dikke buitengevel gaat. Graag zo snel mogelijk.

Gat in de muur maken voor afzuigkap

Het betreft het maken van een gat in buitenmuur voor een afzuigkap op de begaande grond.

Tuinmuur metselen

2 x tuinmuur metselen waarvan 1 x met deuropening 2 x 10 meter Hoogte 1.90 meter met de meest voordelige baksteensoort

Gat voor de afzuigkap in de muur maken

Een gat door de muur maken in verband met de plaatsing van een afzuigkap.

Nieuwbouw metselwerk

Ons bedrijf bouwt momenteel een sporthal. Hierbij kunnen wij op korte termijn 2 allround metselaars gebruiken voor het metselen van 120.000 stenen.

Latei laten plaatsen in de achtergevel

In de achtergevel is scheurvorming ontstaan als gevolg van het niet plaatsen van latei. Er moet nu dus een latei geplaatst worden en de lichte scheuren moeten opgevuld worden. Ongeveer 3 meter lang.

Muren van metselwerk optrekken

Ik wil tussen twee muren een muur optrekken van twee meter breed en ongeveer zes meter hoog. Met binnen vuilwerk, buiten schoon metselwerk, incl platte voeg. Op ongeveer drie meter komt een balklaag en op zes meter ook. Graag prijs exclusief stenen.

Betonrot repareren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het repareren van betonrot. Het gaat om een stuk beton boven het kozijn van het voorraam, in totaal ongeveer 1,5 m2.

Gevel laten reinigen

Gevelreiniging

Voegwerk van een rijtjeshuis vernieuwen

Graag ontvang ik een indicatie voor het opnieuw voegen van de voor- en achtergevel van onze tussenwoning. De woning is ongeveer 4 meter breed en 8 meter hoog.

Kopgevel en schoorsteen impregneren

Ik wil graag de kopgevel en schoorsteen laten impregneren en vooruitlopend, daar waar noodzakelijk, het voegwerk laten herstellen. Het betreft in totaal ongeveer 55 vierkante meter. De zijgevel loopt van de begane grond tot de nok van het dak, het is een standaard eengezinswoning met vanaf de tweede verdieping een puntdak. De gevel is goed te bereiken en indien nodig voor het impregneren de gevel reinigen. De schoorsteen zit in het midden van het dak en zal dus wat moeilijker te bereiken zijn.

Algen van gevelbekleding verwijderen

Wij zij op zoek naar een vakman die de algen van onze kunststof gevelbekleding kan verwijderen. De voorzijde is 7 meter breed en 5 meter hoog, de zijkant is 10 meter breed en 4 meter hoog.

Huis impregneren

Wat gaat het ongeveer kosten om 25 a 30 vierkante meter van mijn huis te impregneren? Twee verdiepingen. Graag allen offertes via de mail.

Lekkage in de gevel opsporen

Als het erg hard waait en regent komt er boven het kozijn water naar binnen. Wij hebben een aantal jaren geleden de gevel opnieuw laten voegen en ongeveer 4 jaar geleden nieuwe houten kozijn laten plaatsen. Graag zou ik een lek detectie willen laten uitvoeren en de oorzaak zo spoedig mogelijk laten repareren.

Ventilatieroosters plaatsen

Ik zoek een bedrijf die voor mij ventilatieroosters wil plaatsen aan de voor- en achterkant van mijn woning. Het is voor de ventilatie van de kruipruimte. Graag even komen zien wat er nodig is.

Gevel reinigen en impregneren

Het betreft het reinigen en het impregneren van de gevel van een 2 onder 1 kap woning. De woning is 8 meter breed, 11 meter diep, heeft een uitbouw van 5 bij 3 meter en 3 woonlagen.