Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heerhugowaard te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heerhugowaard heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heerhugowaard u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heerhugowaard of directe omgeving.

910 klanten uit Heerhugowaard bevelen een bij Casius in Heerhugowaard aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heerhugowaard bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: buitengevel schuren, woning opnieuw laten stucen of metselen, gevelbekleding vervangen, zo dun mogelijk te isoleren vanaf de buitengevel, latei en gevel repareren, buitengevel keimen, schuur gevel isoleren en bekleden, woning gevels verven, spuitkurk op woning aanbrengen, gevelrenovatie met palletstenen, het realiseren van keralit gevelbekleding, opnieuw voegen / metselen van wanden en scheuren repareren voorgevel, huis opnieuw voegen, het isoleren van de gevel en houten vloer, buitenmuur metselen aanbouw, verticale latten gevelbekleding aanbrengen op de uitbouw en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heerhugowaard staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Bestaande "steunbeer" aan rechterachterkant huis repareren/deels vernieuwen

Wij wonen in een splitlevel woning die aan beide kanten (L/R) zowel aan de voor- als aan de achterkant voorzien is van een z.g.n "steunbeer"(muur) als overbrugging van twee spouwmuren (tussen buren en mij). Deze "steunbeer" (aan de R. achterkant van het huis) is halverwege de hoogte beschadigd door het opgehangen van zonweringen. Nu is de vraag of deze "steunbeer" gerepareerd kan worden over ca. 12 tot 14 rijen stenen en wat zijn hiervan de kosten? Dan wel dat de gehele "steunbeer" vernieuwd zou moeten worden? Het gaat om ongeveer 1 m van beneden naar boven, 1,5 steen breed en 1,5 stenen diep. Het loopt van de begane grond t/m de 1e etage, dus tot de dakrand. Lijkt me verstandig om een afspraak te maken om te komen kijken alvorens een offerte uit te brengen? Hoor graag van één van uw offerte uitbrengers.

Herstel kolom tuinmuur

Door storm omgevallen kolom tuinmuur opnieuw opbouwen en andere kolommen bekijken wat nodig is voor herstel en weer plaatsen houten tussenwanden. Zie foto. De kolom muur is volgens zeggen bijna 25 jaar oud.

Gaten opmetselen ivm plaatsen dakkapellen

We hebben twee dakkapellen van 8 lengte laten plaatsen. Deze overlapt 4 muren die hierdoor in de hoek onder het dakkapel open zijn. Deze muren moeten opgemetseld worden. Per muur is dat 1,50 bij 1,50 meter.

Gevel renoveren

De huidige staat van mijn gevelwerk is slecht, maar ik twijfel wat ik er nu mee wil. Zelf denk ik sterk aan kunststof, maar wellicht is alleen goed schuren en dan verven ook afdoende. Graag wil ik iemand langs hebben om een professioneel oordeel te geven. Geen idee om hoeveel m2 het gaat. Het is een stukje voorkant, dan een schuine zijkant en de achterkant.

Gat boren voor een mobiele airco

Ik wil een gat van 134 mm laten boren in de buitenmuur (baksteen) voor een mobiele airco. De locatie is zowel van binnen als vanaf buiten goed bereikbaar (er kan vanaf een platte dak gewerkt worden). Ik hoor graag wat de kosten hiervan zijn.

Betonnen latei repareren

De betonnen latei aan de zijkant is afgebrokkeld. Deze wil ik laten repareren. Het gaat om het aanhechten van ongeveer 3 cm.

Buitengevel laten stucen

Ik zoek een gevelspecialist die alle gevels van mijn woning kan stucen. De ondergrond bestaat uit metselwerk. De totale oppervlakte is ongeveer 145 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Gevel isoleren

Tot ons spijt hebben wij een woning gekocht met metalen platen voorgevel. Graag zouden wij onze voorgevel willen isoleren. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn. De gevel is 3 bij 2,5 meter.

Vertikale scheur in muur garage repareren

Het betreft het repareren van een verticale scheur in de zijmuur van de garage. De scheur is ongeveer 4 mm breed en 2 meter lang.

Muurtje metselen tussen schuurtje en huis

Ik wil samen met de buurman een muurtje tussen onze schuurtjes en onze voorgevel huis. Nu zit er een plaat tussen maar die is lelijk geworden dus nu willen we liever een enkelsteens muurtje van 240 cm hoog en 150 cm breed.

Voegwerk van de schoorsteen renoveren

Het gaat om een hoekwoning en het voegwerk van de schoorsteen is aan renovatie toe. Eventueel het vervangen van het lood, mocht dit nodig zijn. Ik ontvang graag een offerte van u v.w.b. deze werkzaamheden. Voor het bereiken van de schoorsteen aan de poortkant is denk ik wel een steiger nodig (nokhoogte ruim 10 meter). De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Buitengevel voegen uithalen en opnieuw voegen

Van de buitengevel de voegen eruit halen en opnieuw voegen. Ongeveer 350 vierkante meter. De werkplek is goed bereikbaar en de afvoer van het afval wordt door de klant gedaan.

Gat boren t.b.v. afzuigkap

Graag laat ik een gat door mijn buitengevel boren van 150 mm doorsnede, zodat we daar de afvoer van de afzuigkap op kunnen aansluiten. Ik wil dit graag vóor week 42 laten verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Buitenmuren en dakpannen reinigen

De buitenmuren zijn na de bouw geïmpregneerd, in 2002. Alleen de latere aanbouw niet. De rode dakpannen zijn door het weer aangeslagen, tevens wil ik de openingen waar vogels nestelen afsluiten. Kunt u een offerte maken waarbij separaat vermeld wordt wat de kosten zijn voor het reinigen, afsluiten van de openingen in het dak en het impregneren? De oppervlaktes zijn helaas niet bekend.

Kattenluik in de buitenmuur plaatsen

Ik wil graag een kattenluik in mijn buitenmuur laten zetten. Het gaat om het boren van het gat, de afwerking en het plaatsen van het kattenluik. Ik heb nog geen kattenluik aangeschaft, dit kan in overleg met de vakman. Waarschijnlijk moet er ook een tunneltje bij, omdat het om een vrij dikke buitengevel gaat. Graag zo snel mogelijk.

Gat in de muur maken voor afzuigkap

Het betreft het maken van een gat in buitenmuur voor een afzuigkap op de begaande grond.

Tuinmuur metselen

2 x tuinmuur metselen waarvan 1 x met deuropening 2 x 10 meter Hoogte 1.90 meter met de meest voordelige baksteensoort

Gat voor de afzuigkap in de muur maken

Een gat door de muur maken in verband met de plaatsing van een afzuigkap.

Nieuwbouw metselwerk

Ons bedrijf bouwt momenteel een sporthal. Hierbij kunnen wij op korte termijn 2 allround metselaars gebruiken voor het metselen van 120.000 stenen.

Latei laten plaatsen in de achtergevel

In de achtergevel is scheurvorming ontstaan als gevolg van het niet plaatsen van latei. Er moet nu dus een latei geplaatst worden en de lichte scheuren moeten opgevuld worden. Ongeveer 3 meter lang.

Muren van metselwerk optrekken

Ik wil tussen twee muren een muur optrekken van twee meter breed en ongeveer zes meter hoog. Met binnen vuilwerk, buiten schoon metselwerk, incl platte voeg. Op ongeveer drie meter komt een balklaag en op zes meter ook. Graag prijs exclusief stenen.

Betonrot repareren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het repareren van betonrot. Het gaat om een stuk beton boven het kozijn van het voorraam, in totaal ongeveer 1,5 m2.

Gevel laten reinigen

Gevelreiniging

Voegwerk van een rijtjeshuis vernieuwen

Graag ontvang ik een indicatie voor het opnieuw voegen van de voor- en achtergevel van onze tussenwoning. De woning is ongeveer 4 meter breed en 8 meter hoog.

Kopgevel en schoorsteen impregneren

Ik wil graag de kopgevel en schoorsteen laten impregneren en vooruitlopend, daar waar noodzakelijk, het voegwerk laten herstellen. Het betreft in totaal ongeveer 55 vierkante meter. De zijgevel loopt van de begane grond tot de nok van het dak, het is een standaard eengezinswoning met vanaf de tweede verdieping een puntdak. De gevel is goed te bereiken en indien nodig voor het impregneren de gevel reinigen. De schoorsteen zit in het midden van het dak en zal dus wat moeilijker te bereiken zijn.