Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelscheuren herstellen:

Gevelscheuren herstellen

Graag offerte voor het repareren van 4 scheuren op verschillende plaatsen in het voegwerk van de gevel van ons huis. Het betreft een jaren 30 huis, vrijstaand, dat iets verzakt (niet onderheid). Een deel is reeds eerder gerepareerd (meer dan 19 jaar geleden) maar is weer losgeraakt/gescheurd. Zie toegevoegde foto's: 1 scheur zit aan de voorkant onder het erkerraam (provisorisch gerepareerd met peur) 3 scheuren rondom wc raam
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelscheuren herstellen uit heel Nederland:

Gevelscheuren door funderingsproblemen herstellen

Er zitten scheuren in de gevel vanwege problemen met de fundering. Betreft een 2 onder 1 kap woning. Rechterkant/hoek van het huis verzakt (dat deel wat niet aan de buren grenst). Graag advies van de vakman.

Gevelscheuren herstellen

In onze muur van de aangebouwde berging/balkon zitten scheuren, en onder de versterbank van het badkamerraam is een klein deel van de muur losgelaten. Dit willen we laten herstellen. Graag ontvangen wij een vrijblijvende offerte. Het is bij het aangebouwde gedeelte, zie de foto: het lichte gedeelte van het pand.

Gevelscheuren herstellen

Het betreft het renoveren van de scheuren inclusief restauratiestenen.

Gevelscheuren herstellen

Huis uit omstreeks 1900, waarvan een zijgevel van ongeveer 40 a 50 m². Op de witte gladde muur zit een verticale scheur van onder tot boven, niet vingerbreed maar wel een scheur. had graag een prijsindicatie voor het repareren van deze scheur.

Gevelscheuren van oude woning laten herstellen

Ongeveer 3 meter scheuren in het pleisterwerk van een oud huis uit 1890 herstellen (waarschijnlijk oorlogsschade). Is herstel van het pleisterwerk voldoende? Het huis is in verkoop. Gaarne contact met bedrijf dat voor ons een gunstige keuze kan maken.

Gevelscheuren in gevel herstellen

Het betreft een woning uit de jaren 30, niet onderheid. Heeft enkele, wijkende, scheuren in de gevel, door de steen heen. Advies en offerte gewenst hoe dit structureel op te lossen. Na reparatie zal de gevel gestuukt moeten worden. De hoeveelheid m2 is niet geheel duidelijk

Gevelscheuren herstellen

Oude pleisterlaag verwijderen en voegen uitslijpen. Waar nodig muurankers bij de scheuren aanbrengen. Vervolgens opnieuw voegen en pleisteren. Is bij elkaar ongeveer 46 m2.