Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor herstelwerk achtergevel:

Herstelwerk achtergevel

Ik wil uitgedrukt metselwerk aan de achtergevel met corrosie aan de lateien laten herstellen. En het verwijderen van overige corroderende bevestigingsmaterialen. Herstellen scheuren bakstenen/ voegwerk. Daarna reinigen en impregneren van de gevel. Oppervlakte bedraagt De oppervlakte van de gevel bedraagt tussen 50 en 100 m².
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstelwerk achtergevel uit heel Nederland:

Metsel- en voegwerk repareren

Opdracht betreft het herstellen van circa 1 m2 losgeraakt voegwerk in het gevel metselwerk (op 4 gevel plaatsen) plus het vervangen van 3 gescheurde bakstenen, tgv uitbreken zonnescherm (is al verwijderd). Gevraagde werkzaamheden: - Het tijdelijk losmaken van de zinken deklijst/daktrim; - Het tijdelijk losmaken van de regenafvoerpijpen (bovenste deel pijp is afzonderlijk te demonteren) (2x); - Het verwijderen/uitkappen van drie gescheurde bakstenen; - Het verwijderen/afslijpen van 2x3 bouten uit het metselwerk (deze waren ter bevestiging zonnescherm dat reeds verwijderd is) - Het inmetselen van 3 nieuwe bakstenen; - Het voegen van losgeraakt voegwerk; - Het herbevestigen van bovenste deel van de de regenafvoerpijpen (2x); - Het waterdicht herbevestigen van de zinken deklijst/daktrim; - Het afvoeren van het (voeg-herstelwerk) afval. Gevels: 1- linker kolom achtergevel uitbouw 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 2- rechter kolom achtergevel uitbouw: 0,4 x 0,8 = 0,32 m2 3- Linker kolom achtergevel uitbouw, zijgevel 0,3 x 0,5 = 0,15 m2 4- Klein voegherstel voorgevel boven voordeur 0,25 x 0,7 = 0,175 m2 Totaal afmetingen voeg herstelwerk: oppervlakte = 0,95 m2 Voegstijl: platvol geborsteld (ruwe afwerking dus, zie foto’s) Offertevraag: Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor de totale klus, inclusief alles m.u.v. de 3 vervangende bakstenen. Dus inclusief BTW, voorrijkosten, transport, gereedschappen, materialen, afvoeren afval. Opdrachtgever draagt zelf zorg voor nieuwe vervangende bakstenen.

Herstelwerk aan metselwerk

Het betreft een offerte aanvraag voor herstel van het metselwerk aan de achtergevel. De muur van de uitbouw is gedeeltelijk afgebroken door de val van een zonnescherm. Het gaat om totaal 1.5 m2 totaal metsel / voegwerk. Bij voorkeur met gebruik van dezelfde stenen.

Achtergevel bij appartementen renoveren

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor herstelwerk aan de achtergevel van drie woningen, gelegen op de begane grond, 1e en 2e verdieping. Het voegwerk van de gevels moet hersteld worden en daarna willen we de gevels laten impregneren. Er zijn 10 jaar geleden kunststof kozijnen in de gevels geplaatst en nu is het kit dat rondom die kozijnen zit uitgedroogd. We willen dit laten vervangen. Op de 1e en 2e verdieping moet ook het metselwerk van de balkons gerenoveerd worden. We maken graag een afspraak om het werk te laten beoordelen en ons te laten adviseren. We ontvangen daarna graag een gespecificeerde offerte.

Herstelwerk na een bouwtechnische keuring

Twee weken geleden is uit de bouwtechnische keuring gebleken dat enkele zaken in en rond ons dak op korte termijn gerepareerd moeten worden. Kunt u ons een vrijblijvende offerte sturen met daarin de volgende zaken, inclusief Btw en alle andere bijkomende kosten? Controle van de goot aan de achterzijde van het huis bij de hemelwaterafvoer i.v.m. houtrot overstek. De delen van de overstek aangetast door houtrot, het boeiboord e.d. herstellen of vervangen. De verrotte onderdelen over een lengte van ongeveer 30 cm vervangen en afwerken met grondverf. In het voorjaar zullen we al het schilderwerk aan de buitenzijde van het gehele huis verder laten afwerken en herstellen. Wellicht kunt u hier ook alvast een prijsopgaaf voor geven. Reparatie van hemelwaterafvoer. Er is een breuk, lekkage of schade aanwezig in het bovenste deel van de hemelwaterafvoer. Hier moet een (onder)deel vervangen. Voegwerk van de gehele schoorsteen vernieuwen. Hierna het voeg-/metselwerk hydrofoberen, waterafstotend impregneren. Het voegwerk van de schoorsteen is namelijk aan het verzanden en/of uitgespoeld Loodwerk bij schoorsteen herstellen indien mogelijk, want meerder loodwerk komt los. Anders aanbrengen van nieuw lood tot aan het binnenspouwblad, voor zover dit aanwezig is. Gebreken aan de afdichtingen tussen de nokvorsten en de pannen herstellen door het aanhelen van de gebreken conform het bestaande werk. Schoonmaken dak en reinigen van goten en hemelwater afvoeren. Herstellen van voegwerk aan de achtergevel. Bovengenoemde werkzaamheden dienen in december te worden uitgevoerd. Uitgezonderd het afschilderen. Optioneel zijn we ook op zoek naar iemand voor het vervangen van een loden waterleiding door een koper of tyleen waterleiding binnenshuis. Het injecteren van de muren van de woonkamer i.v.m. optrekkend vocht.

Appartement opknappen

KEUKEN: Opknappen bestaand keukenblok “American kitchen style” Leidingwerk, vervangen kraan, tegelwerk en stucwerk. Plafond en muren sauzen en spuitwerk. BADKAMER: Kleine reparaties en verlichting. WOONKAMER Plafond witten Optie: muren spuitwerk Electra herstelwerk (nieuw draad trekken) Deuren herstel hang en sluitwerk SLAAPKAMERS (3) Plafonds witten Muren spuitwerk Deuren herstel hang en sluitwerk ACHTERGEVEL Plaatsen dubbel glas Sleutel vanaf 5 augustus in ons bezit, wellicht op basis van de tekening alvast een schatting van kosten maken.

gevelrenovatie achterzijde herenhuis ...

gevelrenovatie achterzijde herenhuis bouwjaar ong. 1850. reinigen, opnieuw knipvoegen en herstelwerk nodig. oppervlak achtergevel ongeveer 8 x 8 meter, minus raamwerk

zolderverdieping: voor en achter ...

zolderverdieping: voor en achter dakkapellen plaatsen + verdieping in twee kamers verdelen; eerste verdieping: van 2 slaapkamers 1 maken + muren stuken; bgg: schuifpui achtergevel + convectorput + nieuwe houten vloer + keuken open maken/muur wegbreken + uitbreiding keukenblad en kastjes + deuren naar gang vervangen + tegelvloer in gang + nieuw toliet + deel van garage als bijkeuken bij huis betrekken + muren stuken + stopkontakten lager in muur zetten en toegangspunten kabel tel/internet door heel het huis + herstelwerk kleine kelder; buitenkant huis: kleine herstelwerkzaamheden aan goten + schilderwerk