Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor surfakote van de buitengevel verwijderen:

Surfakote van de buitengevel verwijderen

Wij hebben op de buitengevel (begane grond en 1e verdieping van een 2 onder 1 kap woning) een surfakote coating die we verwijderd willen hebben. Logischerwijs willen wij de overlast voor onze woonomgeving zoveel mogelijk beperken. Wat is de m2 prijs en plan van aanpak? Ik denk dat het rond de 100 m2 is maar ik zou het niet weten.
Onze klant uit Heemstede (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor surfakote van de buitengevel verwijderen uit heel Nederland:

Surfakote op de buitengevel verwijderen

De buitengevel met een oppervlakte van ongeveer 160 vierkante meter heeft Surfakote. Ik wil graag de laag Surfakote eraf hebben, omdat dit niet voldoende ademt, er ook gewoon niet meer uitziet en deels los zit. Indien nodig eventueel reparatie van voegen en/of scheuren. Dat dan uiteraard in verder overleg.

Buitengevel restaureren

De buitengevel met een oppervlakte van ongeveer 115 vierkante meter heeft grove Surfakote. Ik wil graag de laag Surfakote er af hebben, omdat dit niet voldoende ademt, en er ook gewoon niet meer uitziet en deels loszit. Indien nodig eventueel reparatie van voegen en/of scheuren. Dat dan uiteraard in verder overleg.

Surfakote op de buitengevel verwijderen

De buitengevel met een oppervlakte van ongeveer 150 vierkante meter heeft grove Surfakote. Dit willen we verwijderd/gladgemaakt en gerepareerd hebben om uiteindelijk een gladde muur te krijgen. Verdere wensen bespreken wij graag op afspraak.

Wij hebben een "2 onder 1 kap"-woning ...

Wij hebben een "2 onder 1 kap"-woning uit 1900. Ongeveer 8 jaar geleden is de buitengevel gespoten met met een coating(Surfakote). Het spuitwerk is vervuild en er zijn op meerdere plekken scheuren ontstaan. Wij willen advies of wij de gevel; a. kunnen repareren en verven, b. een nieuwe surfacoatlaag aanbrengen of c. de buitenmuren glad laten stucen. De ruwe berekening van die totale oppervlakte, incl. raampartijen, bedraagt ca. 100-150 m2.