Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heemstede te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heemstede heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heemstede u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heemstede of directe omgeving.

602 klanten uit Heemstede bevelen een bij Casius in Heemstede aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heemstede bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en bekleden van een gevel met steenstrips, vervangen van drie balkonnen, gevelbekleding en 13 dakramen inclusief schuifpui vervangen van woonboot, verflaag verwijderen gevels en bekleden met steenstrips, een gevel voorzien van isolatie en steenstrips, vervangen van isolatie en gevelbekleding, gevel renoveren, gevel realiseren, het verwijderen van gevelbekleding en het aanbrengen van sierpleister, buitengevels van buitenaf isoleren, tuinmuur metselen, gevel renoveren, gevelrenovatie, gevel isoleren en bedekken, gevel nieuwbouwwoning isoleren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heemstede staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Herstelwerk achtergevel

Ik wil uitgedrukt metselwerk aan de achtergevel met corrosie aan de lateien laten herstellen. En het verwijderen van overige corroderende bevestigingsmaterialen. Herstellen scheuren bakstenen/ voegwerk. Daarna reinigen en impregneren van de gevel. Oppervlakte bedraagt De oppervlakte van de gevel bedraagt tussen 50 en 100 m².

Tuinmuur maken in jaren 30 stijl

Wij willen graag een tuinmuurtje laten metselen. Met een stalen buis. Realiseren in jaren 30 stijl. Ongeveer 6 meter lang.

Westgevel laten isoleren

In december 2016 zijn we komen wonen in onze huidige woning. Bij de bouwkundige keuring uit april 2016 kwam onder andere naar voren dat het voegwerk aan de zijgevel (op het westen) deels verzand is. Recent merkten we natte tegels in de badkamer aan de andere kant van deze gevel. Waarschijnlijk komt dit doordat het voegwerk inderdaad verzand is. Het is dus de bedoeling de hele westgevel opnieuw te voegen. Graag ook advies over de mogelijkheden tot aanbrengen isolatie. Volgens mij heeft deze muur geen spouw, maar ik weet het niet 100% zeker. De muur is circa 8m lang en circa 6m hoog dus het oppervlak zal circa 50m2 zijn. Een moeilijkheid is nog dat er naast de muur een redelijke smalle achterom is waar meerdere buren gebruik van maken. Dit bemoeilijkt het neerzetten van een eventuele stellage. Sowieso zou ik graag van tevoren iemand willen spreken die ter plekke komt kijken wat er allemaal nodig is om de gevel te herstellen. Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? 50 m²

Surfakote van de buitengevel verwijderen

Wij hebben op de buitengevel (begane grond en 1e verdieping van een 2 onder 1 kap woning) een surfakote coating die we verwijderd willen hebben. Logischerwijs willen wij de overlast voor onze woonomgeving zoveel mogelijk beperken. Wat is de m2 prijs en plan van aanpak? Ik denk dat het rond de 100 m2 is maar ik zou het niet weten.

De gevel renoveren en reinigen

Welke oppervlakte moet gereinigd worden? Tussen de 50 en 100 m². Is de gevel geschilderd? Nee. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De gevelstenen zijn geglazuurd. Door de jaren heen is er een grauwsluier overheen gekomen. Op sommige plaatsen bevinden zich ook vuilvlekken. Is gevelrenovatie met deze stenen mogelijk?

Surfakote op de buitengevel verwijderen

De buitengevel met een oppervlakte van ongeveer 160 vierkante meter heeft Surfakote. Ik wil graag de laag Surfakote eraf hebben, omdat dit niet voldoende ademt, er ook gewoon niet meer uitziet en deels los zit. Indien nodig eventueel reparatie van voegen en/of scheuren. Dat dan uiteraard in verder overleg.

Steunmuur voor terras metselen

Het tuin terras is 1 meter hoger dan de tuin. Het terras is 6 meter breed. Voor dit verhoogd terras wil ik een steunmuur laten metselen. Wat zijn hiervoor de kosten?

Stenen tuinmuur metselen in achtertuin

Wij willen een muur laten metselen in onze achtertuin. Totaal gaat het om +/- 130m2. Graag hoor ik wat hiervoor de kosten zijn.

Buitenmuur reinigen, voegen en impregneren

Ik woon in een vrijstaande woning uit bouwjaar 1937. Ik wil daar de gemetselde buitenmuren laten opknappen. Ik laat de muren graag eerst reinigen, mogelijk met stoom, en daarna de voegen vernieuwen met wederom een verdiepte voeg. Als laatste laat ik de muren dan impregneren. De totale oppervlakte is ongeveer 250 m². Ik laat deze klus bij voorkeur nog dit najaar verzorgen. Ik ontvang graag uw offerte.

Zinkwerk bij het balkon vervangen

Vervangen van het zink aan het balkon. Inspectie en als mogelijk reparatie. Indien vervangen dan zal balkonhek verwijderd moeten worden. Ca. 2,5-3 m2.

Metselwerk uitvoeren

I have 25 m2 brick layer work soon as possible

Fundering en gemetselde tuinmuur in de achtertuin

Wij willen een houten schutting in onze achtertuin gaan vervangen door een gemetselde tuinmuur. De schutting zullen wij zelf verwijderen en afvoeren. Daarna moet er in totaal 7 meter schutting worden gemetseld van ongeveer 220 cm hoog. Er zit een haakse hoek in. De stenen die wij mooi vinden zijn ht type 'Oud Maasland' van de Van der Sande Groep. We willen een enkele schutting met steunberen. Er is nog geen fundering aanwezig, die moet ook gestort worden. We willen een afspraak maken om de situatie hier met ons te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Ventilatiegaten boren voor de kruipruimte

Ik wil graag 4-6 nieuwe ventilatierooster laten boren naar de kruipruimte van mijn nieuwe woning. De huidige roosters zijn verstopt geraakt, waarschijnlijk door isolatiemateriaal. De kruipruimte is hierdoor vochtig en muf. Het is een spouwmuur.

Tuinmuur als erfscheiding metselen

Graag zou ik een ? meter lange tuinmuur laten metselen. Deze muur zal 2 meter hoog moeten gaan worden. Aan onze zijde komt de muur langs een terras met waalklinkers, bij de buren is dit aarde. De bestaande erfafscheiding zullen wij zelf verwijderen.

Voegen van de schoorsteen repareren

De voegen van mijn schoorsteen zijn poreus en het specie bij de schoorsteen is aan het scheuren, waardoor ik lekkage heb. Het betreft een vrijstaande woning met een hoog en schuin dak. De schoorsteen is ongeveer 80 bij 80 cm en 1 meter hoog. Wij zouden dit graag met spoed willen laten maken, in verband met ons nieuwe stuukwerk aan de binnenkant van het huis.

Slopen van een schoorsteen, rookkanaal en schouw

Wij hebben interesse in een koopwoning waar wij een bod op hebben gedaan. Echter zit er tussen de woonkamer en keuken een openhaard en rookkanaal dat we weg zouden willen hebben. Het rookkanaal dient op de begane grond, eerste etage en tweede etage verwijderd te worden inclusief de schoorsteen op het dak. Daarna dient het geheel te worden afgewerkt.

Nieuwe schuur metselen

Gaarne wil ik een prijsindicatie voor het metselen van een muur voor een te bouwen schuur. De muur zal ongeveer 18 meter worden.

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen renovatie

Schoorsteen optrekken

Het betreft een schoorsteen optrekken van ongeveer 4 meter. Een steiger is noodzakelijk. Het betreft een vrijstaand huis. Het moet een bouwsteiger zijn. Ik wil graag de schoorsteen klaar hebben voor het stook seizoen.

Gevel reinigen en opnieuw voegen

Gevel reinigen en opnieuw voegen. Het gaat om 80 vierkante meter, de voor- en achterzijde van de woning. Het betreft een tussenwoning, begane grond plus twee etages.

Gevel inspecteren en renoveren

Wij willen graag de gevel van onze hoekwoning laten controleren. De woning is 5 meter breed, ongeveer 8 meter hoog en 10 meter diep. De gevel zal in ieder geval gereinigd moeten worden en dan verder worden gecontroleerd.

Scheur in de buitengevel herstellen

Wij willen graag een scheur in de buitenmuur laten herstellen. De scheur zit tussen de begane grond en de eerste verdieping (boven de luifel) aan de voorzijde-/zijkant van de woning. De lengte is maximaal 2 meter, deels aan de voorkant en deels aan de zijkant. Graag willen wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor het herstel van deze scheur.

Doorslaand vocht via de gevel

Wij hebben aan de voorzijde van de woning last van doorslaand vocht. Ik denk dat de gevel geïmpregneerd dient te worden. Gevel op 1e etage is 5 m. breed x 2.50 m. exclusief kozijnen. Graag advies en offerte.

Latei van beton herstellen

Voor schilderswerkzaamheden wil ik graag een aantal onvolkomenheden in een betonnen latei laten herstellen. De oppervlakte is 17 cm hoog over een lengte van 2.20 meter. Op de begane grond.

Tuinmuur metselen

Ik wil graag een tuinmuur laten metselen,in U vorm. Achterzijde 1 meter hoog, 6 meter breed, daarop aansluitend, links en rechts, 1 meter hoog, aflopend naar 0,5 meter hoog en 6 meter lang. De achterzijde moet een verhoogd deel van de tuin keren.