Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor tuinmuur renoveren:

Tuinmuur renoveren

Ik ben op zoek naar een voeger die mijn tuinmuur kan herstellen. De stenen zijn vies en het voegwerk idem dito. Afmeting bedraagt 2 bij 2 meter.
Onze klant uit Heemskerk (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tuinmuur renoveren uit heel Nederland:

tuinmuurtje renoveren

Ik wil een omgereden lage tuinmuur laten herstellen met pilaren van 50 cm hoogte door metselwerk.

Gevel renoveren en bepleisteren

Het gaat om het bepleisteren (kurkpleisterwerk) van een gevel op het Zuid-westen, jaren 30 woning. De gevel slaat door en er zitten wat openstaande voegen in. Waardoor bij regen het water binnen komt. Of voorzien van een pleisterlaag of herstellen en impregneren, hangt mede van de kosten af. De gevel is circa 7 meter breed, met nog een zijkant van circa 1 meter om de hoek en er zitten 4 grote ramen in van 1,50 x 1,6 m en 2,1 x 1,9 m en 0,7 x 1,9 m en 1,1 x 1,4 m. De gevel is circa 3,5 meter hoog. En mogelijk wil ik nog een tuinmuur laten bepleisteren van 7 meter lang en 2,5 meter hoog, hangt van de kosten af.

Bakstenen tuinmuur renoveren

Wij hebben een bakstenen muur die opnieuw moet worden opgetrokken. Dat houdt in dat het bestaande metselwerk (voor een deel) moet worden afgebroken en opnieuw moet worden opgetrokken. Ik schat dat het oppervlakte van de muur zo'n 8 m2 is. Daar waar de muur heeft vastgezeten aan het huis is schade ontstaan aan de buitenmuur van het huis en dat moet gerepareerd worden. Verder zijn er rondom het huis nogal wat voegen die hier en daar gerepareerd moeten worden. Het zou mooi zijn als we op korte termijn een afspraak kunnen maken om de zaak te bekijken.

Gevel renoveren met bijvoorbeeld rabat

Het gaat om een tuinmuur van ongeveer 20 m2 groot. Deze wil ik opnieuw laten bekleden omdat hij er niet meer goed uitziet. Het mag met rabatdelen of iets anders, als het maar betaalbaar en onderhoudsvrij is.

Tuinmuur renoveren

We hebben een tuinmuur van 18 meter lengte en een hoogte van 50 cm aan de trottoir zijde en 10 cm aan de tuinzijde. De muur overbrugt een hoogteverschil van 40 cm tussen tuin en stoep. Op de muur staan 5 gemetselde pilaren van 125 cm hoogte. De muur is erg vochtig en moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden, zodat er geen mos meer op kan groeien.

Tuinmuur renoveren

Wij willen de tuinmuur voor ons huis laten renoveren. Zie foto's van de huidige staat. Hij is verouderd, verzakt en een aantal stenen zijn stuk. Ook het voegwerk is slecht. Afhankelijk van wat de mogelijkheden zijn willen we de huidige muur laten renoveren en opnieuw voegen; of het slopen en opnieuw metselen van een nieuwe muur in huidige stijl.

Schoorsteen renoveren

Mijn schoorsteen is slecht gemetseld en lekt. Deze moet gerenoveerd worden. Rond het huis zijn er ook andere klussen die gedaan moeten worden. Het metselwerk van de voorgeven zit namelijk ook los en in een tuinmuur mis ik wat stenen. Daarnaast zijn er nog wat andere kleine metselklussen.

Tuinmuur metselen

Op de grens met de buren willen we een enkelsteens tuinmuur laten metselen met 2 kolommen. De muur is 5 meter lang en 2 meter hoog. Er hoeft geen poort in. Wel met fundering. Er staat een hek wat wij zelf gaan verwijderen. De buren zijn momenteel bezig met de tuin renoveren, dus we willen graag zo snel mogelijk iemand willen vinden.

Bestaande tuinmuur renoveren of vervangen

Het renoveren of vervangen bestaande gemetselde muur in de tuin. Graag het metselwerk beoordelen en advies geven wat er gedaan moet worden. De muur is 4 meter lang en 2 meter hoog, verderop is nog een stuk van 1 meter lengte. De tuindeur hergebruiken als de muur opnieuw gezet moet worden.

Tuinmuur renoveren

Bij de afscheiding van de begraafplaats staan 9 poeren welke gerenoveerd moeten worden. De bovenzijde deels slopen en opnieuw opmetselen, inclusief roestvrijstalen ankers plaatsen om het stalen hekwerk op te monteren. Het zijn poeren van 50 bij 50 cm en per poer zal er bekeken moeten worden hoeveel er afgebroken en weer opnieuw opgebouwd dient te worden. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius