Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Heemskerk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Heemskerk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Heemskerk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Heemskerk of directe omgeving.

716 klanten uit Heemskerk bevelen een bij Casius in Heemskerk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Heemskerk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof, afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Heemskerk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Tuinmuur renoveren

Ik ben op zoek naar een voeger die mijn tuinmuur kan herstellen. De stenen zijn vies en het voegwerk idem dito. Afmeting bedraagt 2 bij 2 meter.

Zijgevel stucen en isoleren

Ik wil graag de zijgevel van mijn hoekwoning laten isoleren en stucen. De gevel is 35 m2.

Gevel voegwerk renoveren

De achtergevel is ongeveer 11 m2 en is nog in goede staat deze is ongeveer 8 jaar geleden opnieuw gevoegd. De voorgevel moet eerst opnieuw gevoegd worden deze is ongeveer 16 m2. De spouwmuren zijn al volgespoten met isolatie. Voorafgaand aan het opnieuw bekleden van de gevel moet eerst het dak en de kozijnen nog vervangen worden wanneer dit precies plaats gaat vinden weet ik nog niet maar dat zal dit jaar waarschijnlijk nog gebeuren. Gelieve alleen info per mail.

Crepi met isolatie

Wat is de oppervlakte van de te behandelen muren? Meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? Nee In welke houtsoort(en) heb je interesse? Verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken... ) Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Bestaand huis, willen wij nieuwe gevelbekleding op, ca 170mtr2

Dilatatievoegen vervangen

VvE te Heemskerk wil graag voegen vervangen. Het gaat om 9 balkonranden met in totaal 70 naden/dilatatievoegen tussen de muurafdekkers en scheidingsmuren. De voegen tussen de muurafdekkers zijn ca 40 cm. Zie foto.

Graffiti van de buitenmuur verwijderen

Het betreft het verwijderen van graffiti op een bakstenen buitenmuur. De oppervlakte is ongeveer 2 m2.

Lateien met betonrot repareren

De latei in voor- en achtergevel moet gerepareerd worden (zie bijgevoegde foto's).

Gevel metselen

De klus betreft het metselen van 21 m2 buitenmuur van nieuwe aanbouw. Stenen, specie en voegsel worden geregeld door opdrachtgever. Opdrachtgever helpt zelf mee door middel van stenen aangeven et cetera. Werkzaamheden ergens half - eind juni.

Tuinmuur met fundering metselen

Graag wil ik een vrijblijvende offerte voor het metselen van een tuinmuur + fundering + tuindeur. Dit ter vervanging van de huidige schutting (zie bijgevoegde foto). De maten zijn: totale breedte 3.44 meter, hoogte 2.09 meter. Situatie kan eventueel bezichtigd worden.

Achtergevel en schoorsteen voegen (en impregneren)

Kan er iemand langs komen om te kijken naar onze achtergevel en de schoorsteen voor voegrenovatie en eventueel impregneren? Daarna graag meerdere offertes ontvangen. M.

Afscheiding van baksteen en hout zetten

Wij willen voor onze tuin een schutting van steen en hout. Bijgevoegd vindt u een voorbeeld hoe wij dit graag voor ogen hebben. De afmeting voor de schutting is ongeveer 29 meter en 2 meter hoog. Het betreft een hoekwoning. De schutting zal aansluiten op de woning en er is aangrenzend een elektrokast (van Liander) op grond van de gemeente. Er staat nu een heg, deze willen we graag laten verwijderen. Graag zouden wij van u de mogelijkheden vernemen. Alvast hartelijk dank.

Tuinmuur herstellen of vernieuwen

Een 10 meter lange tuinmuur slopen en het puin afvoeren. Daarna opnieuw opmetselen. De fundering is onbekend dus die zou er eventueel nog bijkomen. Er zit waarschijnlijk een fundering van twee stenen onder.

Verf van de buitenmuren verwijderen

Op enkele gemetselde buitenmuren van mijn woning en de schuur, heeft de vorige bewoner witte verf aangebracht. Het gaat om 35 tot 40 m² waarvan ik de verf wil laten verwijderen als dat mogelijk is. Graag laat ik de situatie even beoordelen en ontvang hiervoor een prijsopgave.

Geveldelen van kunststof monteren

Ik wil graag geveldelen van kunststof laten monteren. Het gaat om ongeveer 20 m2.

Enkelsteense muur metselen

Ter vervanging van een houten tuinafscheiding wil ik nu een muur ter plaatste gemetseld hebben. De lengte 4,5 meter en een van hoogte 2.20 meter. De fundering moet daarvoor dan ook nog gemaakt worden. Wat kost het ongeveer om dit te laten uitvoeren?

Muur om de tuin metselen

Graag laat ik een metselen in de voor-, zij- en achtertuin. De voor- en achtertuin is ongeveer 26 meter lang en dient 1 meter hoog te worden. De achtertuin is 21 meter lang en hier wil ik een muurtje laten metselen met pilaren en houten schuttingsdelen. De hoogte in de achtertuin zal 1.80 tot 2 meter moeten worden.

Hout/ beton schutting plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een hout beton schutting. Het zal gaan om betonnen palen en onderplaten met daarboven houten schuttingsdelen. De schutting zal 49,5 meter lang worden.

Terrasmuren afdekken met composiet

Ons appartementencomplex heeft diverse terrassen met muurtjes. Die muren zijn gemetseld en zijn gaan lekken omdat de voegen aan de bovenkant poreus worden. Wij willen die muren afdekken met composiet materiaal.

Voegrenovatie: voegen vervangen

De voegen van onze 2 onder 1 kap moeten worden vervangen. Dit gaat om ongeveer 100 m2 inclusief schoorsteen. De raamdorpels dienen ook opnieuw gevoegd te worden, dit is 15 strekkende meter.

Gevel impregneren

Gevel impregneren. Het betreft een vrijstaande woning met 2 verdiepingen.

Vochtdoorlatende gevel renoveren en impregneren

Het betreft een vochtprobleem op de zolder van een hoekwoning, dit dient verholpen te worden. En de gevel dient geïmpregneerd te worden.

Gevelbekleding vervangen

De bestaande gevelbekleding moet vervangen worden. De bestaande gevelbekleding is van kunststof.

Vochtdoorlatende buitenmuur herstellen

Ik heb een hoekhuis (30 jaar) waar aan de zijkant, ter hoogte van de zolder, vocht via de buitenmuur naar binnen komt. Dit komt van boven af naar binnen door een stenen gemetselde muur. Ik wil graag dat de oorzaak hiervan wordt achterhaald en dit laten repareren.

Gevel zandstralen en voegen

Graag ontvang ik een offerte voor het zandstralen van een gevel van ongeveer 30 m2. Tevens ontvang ik een aparte opgave voor het voegen van deze gevel.

Spouwmuur leegzuigen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leegzuigen van mijn spouwmuur van 60 m2. Er zit nu rockwool vlokken in. Inclusief het terug metselen van de losgehaalde stenen. Graag bespreken wat de isolatie opties zijn. Er is nu vochtdoorslag van de buitenmuur naar binnen toe. Ik zoek een gecertificeerd bedrijf om het vochtprobleem te bekijken, muur leeg te halen en mogelijk de gevel te reinigen / waterdicht maken en eventueel weer te vullen.