Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor buiten stucwerk aanbrengen:

Buiten stucwerk aanbrengen

Ik zoek een stukadoor die aan de buitenzijde van mijn woning een gevel kan stuken. Het gaat om ongeveer 35 m2. Het werk moet plaatsvinden boven de schuur, dit betreft dus de eerste verdieping.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buiten stucwerk aanbrengen uit heel Nederland:

Muurtje wegbreken

Wij staan op het punt om een woning te kopen. Hierin zouden wij graag 2 kleine muurtjes willen laten doorbreken en opnieuw laten afwerken om meer openheid in de woning te creëeren. Het zijn geen dragende muren. Toegevoegd de afbeeldingen van de 2 muurtjes. En een 3D tekening van boven af. Zodat je goed kan zien dat het gedeelte boven de doorgangen er ook uit moet incl. dat stuk verlaagd plafond. De doorgang moet dan uiteindelijk die breed worden als de rode stippellijnen op foto doorgang_na_muurtje_wegbreken. Ik vermoed dat de leidingen niet in de muur zitten omdat ik aan aantal leiding buiten op de muren zie. Maar het zou natuurlijk kunnen. Daarnaast weet ik niet wat er onder het verlaagde plafond zit. Werkzaamheden: verwijderen muurtjes, stucwerk en leidingen wegwerken. Wat zou dat gaan kosten?

Stucen en isoleren buitenzijde woning

Wij hebben een woning die rond 1900 is gewoond. Er staan alleen enkele muren. Om die reden willen wij graag vanaf buiten isoleren. Ook zodat de woning weer een betere uitstraling krijgt nadat de klus geklaard is. De woning heeft aan de buitenkant een oppervlakte van ongeveer 100 m2. Het stucwerk hoeft niet geheel glad te zijn.

Voorgevel opknappen

De buiten gevel op nieuw afsmeren met mooie hoek afwerking iets verdikt lijkt dan op stenen blokken Buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Reparatie buiten stuckwerk

Ik zoek stukadoor die een kleine stukje stucwerk kan repareren/vervangen. Het gaat om stucwerk aan de buitengevel. Het betreft 2 m2. Het werk moet plaatsvinden op de begane grond en is goed bereikbaar.

Tussenwoning buiten stucwerk

Mijn tussenwoning moet voorzien worden van stucwerk over oud metselwerk. Die zal ongeveer 10 m2 zijn.

Verbouwing huis

Begane grond - Garage ombouwen tot slaapkamer - Extra douche - Nieuwe toilet, incl tegels etc. - Afzuigkap naar buiten - Nieuwe houten vloer - Afwerking 2e verdieping: - stucwerk - schilderen - nieuwe toilet, incl tegels etc. - nieuwe badkamer - nieuwe vloer - trap naar zolder schilderen - afwerking Zolder - nieuwe vloer - horren vervangen Dak - Zonnepanelen vervangen Tuin - Hek aan achterzijde - ophogen deel van de tuin dat onder water staat - Zonnescherm vervangen

Buitengevels stucen

Ik wil de woning laten verbeteren door de buiten gevels (130 m2) te voorzien van stucwerk.

Uitbouw aan de zijkant bouwen

Uitbouw aan zijkant van woning lengte 11,5 meter x breedte 3 meter. Voorts buiten deze offerte nog andere werkzaamheden zoals zonnepanelen en isoleren. De uitbouw moet compleet opgeleverd worden van hout en steen, elektra, stucwerk en een beton fundering. Er hoeven geen heipalen in. Ik ontvang graag een offerte.

Buiten stucen

Het gaat om een woonhuis van 1999 met gladde stenen deze zijn op het moment geel kleurig en willen graag strak wit stucwerk. De totale oppervlakte is 125 m2.

Buitenstucwerk onderkant huis

Ik ben op zoek naar iemand voor buiten stucwerk + isolatie van de onderkant (souterrain) van een vierkant huis van 8x8 meter. De hoogte is 65 cm. Het gaat om 20 m2.