Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor smetplank onder de goot vervangen door hout of keralit:

Smetplank onder de goot vervangen door hout of Keralit

Onder mijn houten dakgoot zit een houten 'smetplank' op de muur van ongeveer 8 meter lang. Die smetplank is aan vervanging toe. Ik wil graag offertes ontvangen voor de vervanging door hout ofwel door Keralit. Het staat u vrij om de klus even te komen inmeten.
Onze klant uit Haarlem (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor smetplank onder de goot vervangen door hout of keralit uit heel Nederland:

Dakgoten vervangen door kunststof

Wij gaan binnenkort in onze twee-onder-een-kapwoning alle kozijnen laten vervangen door kunststof. Nu willen we ook 7 meter dakgoot aan de voor- en achterzijde laten vervangen door kunststof. Het is een type overhoekse dakgoot, kleur crème. Aan de onderzijde willen we een kunststof smetplank laten aanbrengen. Het moet wel goed aansluiten op de goot en smetplank van de buren. Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte via de mail, liever geen afspraak thuis, maar eerst uw schriftelijke indicatie.

Smetplank onder de dakgoot vervangen

De plank onder de dakgoot moet vervangen worden. De goot is ongeveer 5 meter. Ik weet niet hoe die precies heet, boeiboord of smetplank? Hij hoeft niet geschilderd te worden want dat doet een schilder voor mij (is al betaald).

Vervangen dakgoten

De opdracht bestaat uit de volgende werkzaamheden: - Het opbouwen en plaatsen van steiger materialen; - Het compleet demonteren van de bestaande houten dakgoten; - Het uitlijnen van de muurplaat (schaven/uitvullen); - Inclusief afvoeren van het oude zink; - Leveren van 12.5 meter rustieke goot met smetplank type 190; - Kleur goot crème Ral 9001; - RvS bevestigen bouten, eindkappen, HWA uitlopen, profielen, verbindingsmassa, hout ect. ; - Montage HWA uitlopen, deze aangesloten op de bestaande hemelwater afvoer; - Montage en de complete afwerking van de nieuwe goot; Optioneel: Het monteren van de hemelwater afvoeren langs de buitengevel inclusief bevestigingsmateriaal. Let op: Dit zijn de werkzaamheden voor 1 huis en we willen het voor twee huizen hebben. (De dakgoten zowel voor als achter dienen vervangen te worden en dat is 12.5 meter samen voor één kant). Dus graag een offerte voor beide huizen. Tevens willen de buren op de hoek misschien meedoen maar die hebben 13 meter nodig en 2 hoeklassen in verband met boeidelen.

Kunststof dakgoten leveren en plaatsen

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en plaatsen van kunststof dakgoten voor de voor- en achterkant van onze woningen. Totaal gaat het om 6 huizen. Het zou gaan om kunststof dakgoten (klassieke goot met smetplank) van totaal 74 meter. Graag een offerte voor het verwijderen en afvoeren van de oude goot en het leveren en plaatsen van kunststof dakgoten en bijpassende regenpijpen. De goten hangen boven de eerste verdieping. Alles is goed toegankelijk.

Het gaat om het vervangen van een ...

Het gaat om het vervangen van een bestaande houten bakgoot (recht zonder hoeken, 9 mtr. lang) met zink bekleed. Voorzien van gootklossen en smetplank, passend bij het pand uit ong. 1900. Doorsnede maten goot ong. h. 30cm. d. 40 cm. met daaronder een smetplank van ong. 35 cm. Hoogte vanaf de straat ong. 7 mtr.