Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Haarlem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Haarlem heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Haarlem u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Haarlem of directe omgeving.

3450 klanten uit Haarlem bevelen een bij Casius in Haarlem aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Haarlem bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: leien gevelbekleding plaatsen, gevelisolatie, buitengevel stuken, red Cedar planken gevel zijkant en bovenkant voor vervangen, voegen van 150 m2 gevel, gevel isoleren aan de buitenkant, pleisterwerk op buitengevel renoveren/vernieuwen, een voorgevel herstellen en opnieuw pleisteren, gevel optrekken achterzijde rijtjeswoning, het van buitenaf isoleren van de gevel en afstucen, werzalit vervangen voor keralit, gevelbekleding en kozijnen vervangen + aanbrengen buitenkraan, gevel renoveren, stucwerk in combinatie met knip voegen, gevelbetimmering en kozijnen vervangen, raamoppervlak verkleinen en nieuw kozijn plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Haarlem staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gaten boren + ventilatieroosters plaatsen in buitenmuren

Onlangs hebben we spouwmuur isolatie laten aanbrengen, waardoor onze woning nu beter geïsoleerd is. Maar graag willen we nu wat meer frisse lucht in huis, zonder dat we altijd een raam open moeten laten staan. We willen graag gaten in de buitenmuur met ventilatieroosters, die we van binnenuit handmatig open en dicht kunnen doen. Nodig: Gaten boren in buitenmuren: 4x2 ventilatieroosters plaatsen (binnen en buiten). Het gaat om 4 kamers op de 1e etage. Is dit iets dat jullie zouden kunnen? En wat zou zoiets ongeveer kosten?

Gat voor airco boren 65mm

Ik wil een gat laten boren voor mijn airco door de spouwmuur heen (jaren 30 huis, baksteen). Het gaat om een gat van 65 mm.

Bovenste gedeelte achtergevel voegen

De achtergevel op de eerste en tweede etage zou moeten worden gevoegd 50 vierkante meter schat ik, liefst voordat er geschilderd wordt, dus op korte termijn.

Voorgevel uit 1903 voegen en impregneren

De bakstenen voorgevel (6 meter breed) van onze tussenwoning (1903) heeft afbrokkelende voegen. We zouden deze graag laten herstellen, dus opnieuw voegen en daarna impregneren. ik schat de te behandelen geveloppervlakte op 15 a 20 m2.

Gevel renoveren

Ik wil graag mijn aanbouwschuur buitenmuur aan de kant van de buren (dus 1 kant) welke ongeveer 7 m breed x 2.30 m hoog (~16 m2) is renoveren. Het is enkelsteens (kan helaas geen foto mee sturen) wat slecht is gevoegd meer dan 20 jaar geleden. Deze willen we graag netjes maken, lekkage vrij, en het liefst ook een soort van isolatie platen en daarover stucen. Spuitkurk klinkt ook interessant, we zoeken dus ook advies wat de meest goedkope en isolerende oplossing is. Tevens is het boeideel niet helemaal meer volledig vanwege dat de schuur die op de grond van de buren stond weg is gehaald en nu een deel van de zinken boeideel onderbroken is. Dit moet ook hersteld worden. Graag advies en mogelijk een offerte op basis van dit advies.

Latei plaatsen boven deuren en raam

Er wordt een nieuw kozijn geplaatst bij ons. De onderste rij stenen boven het huidige kozijn ligt los en zal bij verwijderen huidig kozijn loskomen. Ik zou graag een latei geplaatst hebben boven dit kozijn. Breedte is 2,40 meter. Wat betreft het materiaal van de latei ben ik opzoek naar de kwalitatief beste oplossing.

Verf verwijderen van 2 binnenmuren

Het betreffen 2 binnenmuren die ooit geverfd zijn. We willen graag de verf verwijderd hebben zodat de natuurlijke kleur van de stenen weer tevoorschijn komt. We weten niet of zandstralen of nevelstralen een betere optie is. Het zijn oude stenen, uit ca. 1890. Geschatte oppervlakte ca. 34 m2.

Gevel reinigen

We zijn de spachtelputz van de buitenmuur aan het verwijderen, maar er blijft af en toe nog een kalklaag achter. We willen de baksteen zo goed mogelijk terug zien. Het is een jaren 30 woning!

Gevel isoleren en bekleden met leien

Ik heb een gestucte achtergevel van een hoek-herenhuis uit 1900, deze wil ik laten bekleden met leien en laten isoleren. Ik wil graag advies over het soort isolatie. Ik heb geen enkele isolatie nu, het is dubbelsteens en ook geen spouwmuur isolatie. Het gaat om ongeveer 90-100 m2, en 3 verdiepingen. Steiger plaatsen is mogelijk. Graag na de bouwvak beginnen.

Gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk

We willen onze eerste etage aan de achterzijde isoleren. Dit is volgens ons een eensteensmuur. Spouwmuur isolatie is dus helaas geen optie. Het gaat dus om een etage in totaal van ongeveer 12-15 m2. We hebben alleen bakstenen, geen bekleding. Qua afwerking zouden we stucwerk willen hebben. Voor de isolatie wil ik graag advies. Een deel van de gevel is goed bereikbaar, een ander deel is wat lastiger, daar zit een serre dak.

Voegen gevel

Ik wil graag de gevel opnieuw laten voegen en impregneren. De gevel heeft 4 ramen en een deur die ik wil behouden. Oppervlakte ongeveer 15 m2.

Opvullen van naad tussen muur en kozijn

Aan voor voorkant van het huis (1 hoog), zit er een fikse naad tussen de buitenmuur en het kozijn.

Gevelreiniging en renovatie

Het reinigen van de gevel, uithakken bestaand voegwerk en opnieuw voegen, repareren stuklijst en gedeeltelijk opnieuw stucen.

Nieuwbouwgevel bekleden met zwart/antraciet natuursteen

Graag ontvang ik een offerte voor het realiseren van gevelkleding zwart/antraciet natuursteen voor een nieuwbouwproject. Huidige ondergrond is beton. De uitvoering graag zo snel mogelijk. De totale afmeting is ongeveer 125 m2. Het gaat om een appartementen complex. De hoogte van wat bekleed moet worden is ongeveer 2,50 - 2,80 meter. Een steiger plaatsen is mogelijk. Graag ontvang ik een offerte.

Gemetselde schoorsteen vervangen

Schoorsteen slopen afvoer puin en vuil, puinstortkosten los puin Slopen schoonmetselwerk van de bestaande schoorsteen bovendaks Ladderlift Steiger voorgevel/dak METSELWERK & STELWERK Nieuwe schoorsteen Stelwerk profielen Waalformaat ± 550 ST stenen overeenkomstig huidige steen Nieuw voetlood met loketten Zand/cement/metselspecie Voegwerk platvol doorstrijken en voegen Traditionele schuin afgesmeerde schoorsteenkop maken. Impregneren

Schoorsteen opnieuw metselen

Mijn schoorsteen moet opnieuw gemetseld worden. Er zitten scheuren in het midden. Er moet een deel vanaf gehaald worden en opnieuw gemetseld worden. Als de oude stenen nog voldoen, deze graag opnieuw gebruiken. De schoorsteen is ongeveer 50 bij 70 cm.

Buitengevel isoleren

Huidige situatie: geen spouw dus wat vochtproblemen binnen. Gevel is gestuukt maar vertoont scheuren Wil graag de buitengevel isoleren, is ongeveer 100 m2.

Scheuren tuinmuurtje herstellen

Ik heb in mijn voortuin een verhoogde border met een gemetseld muurtje aan de stoepkant. Dit muurtje heeft scheuren en ik ben bang dat het een keer instort of omvalt. Ik wil dit graag laten herstellen.

Isolatieopties plat dak en metselwerk opnieuw

Onze vrijstaande woning met plat dak uit 1953 blijft zomers te warm en 's winters te koud ondanks dat de spouwmuren en de vloer geïsoleerd zijn. Daarbij vinden wij de buitenkant (metselwerk) ook niet mooi. Wat ik het liefst heb is een vakman die mij ook kan uitleggen welke opties er precies zijn om de tempratuur in bedwang te houden en opties voor de buitenkant.

Gevel renovatie

Verwijderen van houten rabat delen, Het checken van isolatie materialen en het plaatsen van kunststof panelen. Het gaat om 15 m2.

Rabatdelen verwijderen van gevel en isoleren inclusief pleisterwerk

De achtergevel is nu beplaat met kunststof rabatdelen. Deze moeten worden verwijderd. Muur isoleren en afwerken met pleister. Ongeveer 32 m2. Ik laat mij informeren over de isolatiemogelijkheden.

Gevel en kozijn renovatie

De achtergevel (24 m2) van mijn huis (op het zuiden) is aan renovatie toe (de muur is oud en er missen stukjes voeg). Ik heb interesse in sierpleister. Tegelijkertijd overweeg ik een deel van de gevel te veranderen in verband met het aanpassen van deuren en kozijnen op de begane grond (keukendeur vervangen door groot raam, dus muur bij metselen + groot raam vervangen door openslaande deuren naar de tuin, dus stukje muur weghalen).

Stucwerk verwijderen en bakstenen blootleggen

Ik heb veel vochtproblemen in 1 binnenmuur. Mij is geadviseerd de huidige stuclaag te vervangen. Ik wil eerst de stuclaag laten verwijderen en kijken hoe de bakstenen muur eronder eruit ziet. Mogelijk is deze muur erg mooi en wil ik het dan zo laten. De muur is circa 3 x 5 meter.

Raamkozijnen, dakgoot en betonrot herstellen

Ik zoek een aannemer die aan de voorkant van mijn woning het één en ander kan repareren. De kozijnen, dakgoot en het stukje beton boven de voordeur moet worden hersteld. De dakgoot drupt en we hebben te maken met houtrot in de kozijnen en betonrot in de overkapping bij de voordeur. De betonreparatie lijkt om een vrij klein stukje te gaan. De kozijnen en de goot zijn een grotere klus, aangezien de voorkant van het huis voor een groot deel uit hout bestaat. Ik zoek een partij die mij hierbij kan helpen.

Het vervangen van de vloer en het impregneren van de wanden

Ik zoek een aannemer die mij kan helpen met vochtproblemen. Het gaat om het impregneren van ongeveer 60 strekkende meter aan binnen wanden. Daarnaast moet de vloer inclusief steunbalken vervangen worden. De vloer is ongeveer 30 m2 groot. Het gaat om een tussenwoning. Er is een bouwkundige keuring geweest waarin deze werkzaamheden worden aangeraden. De vloer bestaat uit hout en beton. Er is een kruipruimte.