Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Grootebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Grootebroek heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Grootebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Grootebroek of directe omgeving.

64 klanten uit Grootebroek bevelen een bij Casius in Grootebroek aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Grootebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, gevel renoveren, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Grootebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevel van opbouw opnieuw bekleden

Het betreft een rechthoekige opbouw (circa 7 x 4 ) op de woning. Deze is nu voorzien van emalite gevelbeplating. maar na 25 jaar heeft het zijn glans verloren en moet dus opnieuw bekleed worden. Mijn voorkeur gaat uit naar zink.

Gevel opnieuw voegen en impregneren

Ik wil graag mijn gevel opnieuw laten voegen en impregneren. Gedeeltelijk uithakken, voegen en impregneren van sierschoorsteen. Tevens antenne verwijderen die aan de achterzijde van de gevel bevestigd zit.

Schoorstenen verwijderen van het dak

Het betreft het verwijderen van 2 gemetselde schoorstenen tot het dakvlak. De schoorsteen steekt ieder 3 meter boven het dakvlak uit. Dak vlak begint ongeveer op 3 meter hoogte. Het gaat alleen om het verwijderen van de schoorsteen, het dichten van het dak zullen wij zelf verzorgen.

Lekkage bij de schoorsteen repareren

Ik heb mijn dakpannen laten vervangen. De aannemer vertelde mij toen al dat de schoorsteen los zat en het lood niet al te best meer was. Hij heeft toen de schoorsteen vast gekit. Nu heb ik vocht aan de binnenzijde van de wand. Ik ben bang dat het toch gaat lekken nu. Het betreft een niet al te grote schoorsteen. De tussenwoning is van ongeveer 1970. Heeft u ideeën?

Vrijstaand woonhuis inpregneren

Vrijstaand woonhuis inpregneren

Gevel stellen en metselen

Voorgevel showroom kozijnen met 2x raam en 1x deur stellen en metselen. Aan metselwerk ongeveer 30 m2. Stenen e.d. leveren. Deur en kozijnen zijn aanwezig.

Gaat om een schuurtje voor het huis, ...

Gaat om een schuurtje voor het huis, waar nu een rolluik in zit. Dit rolluik moet er uit en de muur moet weer opnieuw ingemetseld worden.