Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor herstellen van scheur in metselwerk:

Herstellen van scheur in metselwerk

Repareren van een scheur in een gemetselde buiten muur van de bijkeuken. Begane grond tot goothoogte.
Onze klant uit Groet (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen van scheur in metselwerk uit heel Nederland:

Scheur in muur herstellen

Op een aantal plaatsen in een appartementen complex zitten scheuren ( bwj 1982) deze moeten hersteld worden en er is ook sprake van slechte voegen door regen wind etc. welke vervangen moeten worden.

Latei boven deur herstellen

Er zit een horizontale scheur in onze latei. Dit wil ik graag laten herstellen.

Herstellen stucwerk wanden en plafond

Ik heb 3 jaar geleden de wanden en plafonds laten stucen in mijn nieuwbouwwoning. Inmiddels zijn er een scheur ontstaan en zijn er oneffenheden. Die wil ik laten repareren. Daarnaast heb ik lichtpunten verplaatst. Deze wil ik weer dicht gestukt hebben. Het zou gaan om 60 m2 aan wanden en ongeveer 45 m2 aan plafonds. Daarnaast wil ik dat er 45 m2 aan vloeren worden afgeplakt. De gehele verbinding van de trap naar de muur zit ook een kloof tussen, dit zou ik ook graag aangesmeerd willen hebben.

Keukenvloer vervangen en granieten gang herstellen/renoveren

Wij moeten onze keukenvloer vervangen en ons lijkt graniet erg mooi. Er ligt nu een beton/cement vloer. Dit moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Ook willen we onze granieten gang laten repareren. In de muur naar de vloer zit een scheur, over een stuk van 1,5 meter, en bij de voordeur zit een luikje naar de waterleiding wat we er niet echt mooi uit vinden zien. We willen graag weten wat de mogelijkheden zijn om dit iets netter te maken. De keuken heeft een oppervlakte van +/- 20 vierkante meter. Op de foto ligt een zeil.

Scheuren herstellen

Op aantal plekken in de huiskamer en boven verdieping zijn scheuren ontstaan welke weggewerkt moeten worden. Daarna schilderwerk herstellen. Het gaat om aantal lichte scheuren in de muur en wat diepere scheur bij overgang muur naar achter gevel en tussen plafond en muur.

Scheur in voeg van gevel herstellen

De gevel is ca. 100 jaar oud. Ziet er overwegend goed uit. Er is echter een scheurtje ontstaan in de voeg, met haarscheurtjes door ca. 5 stenen. Idealiter worden deze vervangen door zo goed mogelijk vergelijkbare stenen en de voegen hersteld. Dank u wel

Portiek renoveren: schilderen, kozijnen herstellen, scheuren herstellen

We zoeken iemand voor de renovatie van het portiek. Het gaat om het renoveren van de granieten trap waar stukjes afgebroken zijn. De trap heeft ongeveer 20 traptreden. verder moeten de houten kozijnen gerepareerd worden en geschilderd (binnen en buiten). Het gaat om meerdere ramen van 2 meter hoog. Dan moet een scheur in plafond van 1 meter dicht gesmeerd worden en het plafond geschilderd van ongeveer 2 x 2 meter. De trapleuning moet geschilderd worden, twee leuningen van 3 meter.

Scheuren in de gevel herstellen

Kleine scheuren in gevel herstellen (zie foto voorde grootste scheur) ontstaan als gevolg van sloop-en bouwwerkzaamheden school aan overkant straat. Tevens vervangen van loodslab.

Binnenzijde van een buitenmuur herstellen

In onze garage is door heiwerkzaamheden een scheur in de stenen en het voegwerk van de muur ontstaan. Het betreft de binnenzijde van een buitenmuur. Over een hoogte van 28 tegels is de muur gescheurd: op de ene plek door de tegel heen, op de andere plek door de voeg (zie foto). Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de reparatiewerkzaamheden van deze schade. Vanuit de verzekering hebben wij nu namelijk een bedrag voorgesteld gekregen, waarvan wij ons aanvragen of dit bedrag toereikend zal zijn.

Gevel herstellen

Zitten wat scheuren in zijmuur, voegwerk is weggesleten en scheur in hoek, deze is ontstaan doordat onder de voorgevel een fundering is gezet. Het gaat om 10 m2 wat hersteld moet worden.

Partners

Partners van Casius