Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Egmond Binnen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Egmond Binnen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Egmond Binnen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Egmond Binnen of directe omgeving.

41 klanten uit Egmond Binnen bevelen een bij Casius in Egmond Binnen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Egmond Binnen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Egmond Binnen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Achtergevel opnieuw voegen

De achtergevel de oude voegen verwijderen en opnieuw voegen. Het gaat om een oppervlakte van 45 m2.

Schoorsteen voegen en loodwerk vervangen

Renovatie van onze schoorsteen, welke midden op het dak is geplaatst. Het betreft een vrijstaande schoorsteen, waarbij ook het loodwerk vervangen moet worden. Gaarne advies en in eerste instantie indicatie via mail, ivm beperkte telefonische bereikbaarheid. Foto's beschikbaar, die kunnen gemaild worden.

Gevelrenovatie en voegrenovatie

Graag wil ik de prijs van 50 meter voegrenovatie.

Gevel reinigen

Ik weet niet precies wat er nodig is. Of de voegen nog goed zijn. In elke geval is de gevel vuil. Na schoonmaken heb ik ook interesse in impregneren. Het gaat o.a. om een grote blinde zijmuur van mijn huis.

Leeghalen van de spouwmuur

Wat zijn de kosten om mijn spouwmuur leeg te halen, het betreft alleen aan de voorkant van het huis vooral aan de onderkant onder het kozijn

Spouwmuur leeghalen

Wat zijn de kosten om mijn spouwmuur leeg te halen. Het betreft alleen de voorkant van mijn woning, vooral aan de onderkant onder het kozijn.

Gevelreiniging

Schoonmaken en impregneren van twee achtergevels. 1 Gevel is een garagegevel die bestaat uit een rechthoek en hierop een punt naar de nok, dit is ongeveer 24 m2. De andere gevel is een gedeelte op de eerste verdieping van ongeveer 8 m2. Deze is lastig te bereiken omdat er een overkapping onder zit.