Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor scheuren aan buitenkant chalet repareren:

Scheuren aan buitenkant chalet repareren

Wij hebben een chalet van 6.50 meter breed en 14 meter lang. De onderste laag is van metselwerk daarboven zitten houten planken. Rondom is er in het metselwerk scheuren te zien, hoe de stenen onder de houten bekleding is weet ik niet. Graag maak ik een afspraak met de vakman om de gevel te beoordelen en aan te geven wat de kosten zijn voor de reparatie. Er komt via de buitenkant ook vocht naar binnen.
Onze klant uit Egmond aan den Hoef (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheuren aan buitenkant chalet repareren uit heel Nederland:

Toiletpot vervangen

Onze hangende toiletpot heeft scheuren die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant zichtbaar zijn.

Pleisterwerk aan VvE-gevel

Ik ben op zoek naar een aannemer voor het restaureren van het pleisterwerk aan de buitenkant van ons appartementencomplex te Utrecht. In het voor- of najaar van 2018 willen we dit laten restaureren. Graag zou ik u willen vragen om een uitgebreide offerte op te stellen voor het uitvoeren van deze herstelwerkzaamheden. Het pleisterwerk vertoont op meerdere plaatsen technische schade zoals scheuren, afwezige en onthechte sierpleister, beschadigingen, en dergelijken (zie bijgevoegde foto's ter indicatie). De totale oppervlakte van het pleisterwerk bedraagt 387 m2, verdeeld over de voor- (254 m2), linkerkop- (39 m2) en rechterkopgevel (94 m2), zie bijgevoegde situatietekening.

Laminaat herstellen na waterschade

Mijn laminaat heeft schade opgelopen door water uit de koelkast, de naden zijn omhoog gekomen. Ongeveer 1 1/2 a 2 m. van de muur. De verzekering vraagt om een gespecificeerde herstelofferte voor de schade aan de laminaatvloer. Na goedkeuring van de verzekering graag herstel van de vloer. Tevens is er schade aan een raam boven, er zitten 2 scheuren aan de buitenkant, ongeveer 1 x 1 m. Hopelijk kan dat herstel door hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden.

Buitenkant schoorsteen herstellen

De rechter buitenkant van onze schoorsteen is niet meer mooi. Voegwerk laat los en er zitten barsten/scheuren in. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen van de kosten om dit te repareren. De schoorsteen zit midden op het dak, makkelijk te bereiken met een ladder of via een zolderraam het dak op komen.

Aanbouw onderheien en opvijzelen

Mijn uitbouw van 2 x 3 meter is verzakt, aan de buitenkant is niets te zien, in de uitbouw is onze keuken geplaatst, de kastdeuren en laden gaan scheef hangen, de deur klemt, de plavuizen gaan scheuren in de binnenmuur zit scheuren. Graag zou ik van u de oorzaak van deze verzakking willen weten en een vrijblijvende offerte van de herstelkosten. 

Schoorsteen inspecteren en repareren

Wij hebben onlangs een schoorsteenveger op bezoek gehad die heeft aangegeven dat onze schoorsteen in slechte staat is. De schoorsteen vertoont aan de binnenkant mos en scheuren en de scheuren zijn ook aan de buitenkant zichtbaar. De woning is gebouwd in 1960, zo oud is de schoorsteen ook. De schoorsteen lekt niet en is gewoon nog in gebruikt. Graag laat ik een expert de schoorsteen beoordelen en repareren.

Stucwerk buiten laten aanbrengen

Wij willen graag binnenkort de buitenkant van het huis laten stuken en met spachtelputz behandelen. Het gaat eerst om de scheuren repareren en behandelen met gaasband, alle muren stukken met speciaal cement dat tegen regen en vocht kan. Ook willen we het daarna met spachtelputz laten behandelen. Heb je binnenkort tijd om een inschatting te maken van de kosten? De afmeting van de muren is ongeveer 290 m2. Buitenwerk Vierkante meter: 290 Huidige ondergrond: Diverse ondergronden Gewenste afwerking: Spachtelputz

Funderingsherstel bij een woning op houten palen

Ons waarschijnlijk te kopen huis staat op houten palen en er zijn scheuren te zien aan de buitenkant. Alle twee de naast gelegen buren hebben al herstelwerkzaamheden laten uitvoeren. Naar mij weten is oppervlakte van de begane grond 32 m2. Ik zou graag offerte willen van funderingherstel plus het herstel aan de gevels.

Gevelisolatie en stucwerk aanbrengen

Het gaat om een in 1906 gebouwd monumentaal pand waar de westgevel aan de buitenkant vocht doorlaat en scheuren vertoont. Er is in de jaren '90 een isolatie stuclaag op de stenen muur aangebracht. Renovatie is gewenst. Buitenwerk Vierkante meter: 40 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Met isolatie+Alle afwerkingen

Buitenstucwerk aanbrengen

De klus omvat het aanbrengen van buiten stucwerk met isolatie aan de voor- en achtergevel. Het betreft de 1e en 2e verdieping. De 80 m² is een inschatting, het kan iets minder zijn. We hebben nu vocht in de muren waardoor we op binnenmuren blaarvorming hebben. De muren hebben scheuren aan de buitenkant.