Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor isolatie op enkele muur:

Isolatie op enkele muur

Ik wil mijn voorgevel met hout bekleden maar doordat ik een enkelsteens muur heb moet ik ook isoleren. Voor het isoleren van de voorgevel (van buitenaf) heb ik beperkte ruimte (7 cm). Graag zou ik willen weten hoe ik mijn isolatie moet opbouwen (bv eerst dpc folie en dan rasterwerk en dan isolatie) en welk isolatiemateriaal ik kan gebruiken ivm beperkte ruimte voor het behalen van totale rc-waarden.
Onze klant uit Edam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor isolatie op enkele muur uit heel Nederland:

Muur isoleren

Woon in een flat die behoorlijk gehorig is. Hoor vaak hondengeblaf en luide muziek van de buren naast-, en schuin beneden mij. Enkele betonnen scheidingswand zonder enige isolatie. Ik wil graag mijn muur isoleren, is ongeveer 21 m2.

Buitenmuur stucen

Mijn woning is een jaren 60 woning met gemetselde bakstenen muur met spouw (wordt gevuld met isolatie korrels). Ik wil graag de buitenmuur stucen, het gaat om 150 a 200 m2 .

Renovatie hoekwoning

Ik wil mijn woning totaal renoveren. Keuken: Muur uitbreken (2,35 m breed) oude keuken verwijderen en nieuwe plaatsen Begaande grond: Woonkamer en gang vloer verwijderen (50 m2), er liggen nu tegels met grind Badkamer: Strippen en opnieuw inrichten, nieuwe wc plaatsen. Stuc- en schilderwerk (afmetingen niet bekend) Isolatie (dak aan de binnenkant en de kruipruimte. Nieuwe kozijnen (nieuwe schuifpui en nieuwe voordeur) nu hout, moet aluminium worden Traprenovatie: Trap bekleden met laminaat Etc.

Huiskamer isoleren

Betonnen enkele binnen muur huiskamer twee onder een kap tegen leef geluiden isoleren. Afmeting lengte 8 m bij 2.50 hoog. Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Een muur isoleren tegen geluidsoverlast

In verband met geluidsoverlast van de buren (tv geluiden) wil ik graag de muur in de woonkamer isoleren. Het gaat om ongeveer 16 m2. De afwerking moet waarschijnlijk met gipsplaten, verder qua stucwerk is er niets nodig. Het gaat om een beneden huurwoning. De verhuurder geeft toestemming voor de isolatie, maar ze gaven wel aan dat ze een renovatie gepland hebben. Langs de onderkant van de wand lopen leidingen en mogelijk dat ze dit gaan afwerken. Of dit zo is en wat dit voor consequenties heeft krijg ik binnenkort een antwoord over. Als het geen probleem zou vormen, dan wil ik zo snel mogelijk beginnen en anders in maart 2020. Graag ontvang ik een offerte.

Muur aan de binnenkant isoleren

Het gaat om 1 muur of een hoek. Graag advies. De muur is 2.6 hoog x 2.30 breed. Hoek is 1.30 breed. Zelfde hoogte. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman

Uitbouw achterzijde + tuinmuur

Wij willen een uitbouw en tuinmuur aan de achterzijde van het huis realiseren. De uitbouw zou 6 m x 3.2 m worden. De tuinmuur zal langs ons hoekhuis lopen tot net 1 meter verder dan de uitbouw. Wij hebben een bouwtekening. De tuinmuur zal gedeeltelijk enkelsteens worden, op kleine stukjes zal het iets naar binnen steken. Daar komt isolatie. Een deel van de muur is voor de aanbouw. De uitbouw wordt in dezelfde stijl als het huis. Er is een fundering nodig, 10 palen. 4 voor de uitbouw, de 6 voor de tuinmuur. Graag een casco oplevering, inclusief ruiten, elektra en leidingen, exclusief zonder tegels en stucwerk. Er is geen vergunning nodig. Uit de VVE hebben we toestemming. In december/ januari zouden wij graag beginnen.

Muur behangen

Een muur (620 × 280 cm) voorzien van isolatie/ geluidsdempend onderbehang en daar een laag decoratief behang over heen. Twee lagen behangen dus.

Dak renovaties

Eisen vervangend dak woningen Vogelbuurt Scope • De vervanging betreft vier types daken, alle met asbest houdende golfplaten: o Dak twee laags woning (koude vliering, huidige isolatie in vliering vloer o Dak drie laags woning (dak is beperkt geïsoleerd en vormt schuin plafond van slaapverdieping) o Dak aangebouwde bergingen (dakplaten met 2 cm PUR onder de golfplaat, ruimten onder dak deels verwarmd (hal wc)) o Dak vrijstaande bergingen (golfplaten op gordingen). • De vervanging betreft de goten (de zinken kilgoten tussen de daken en de woningen, boven op de scheidende muur tussen twee woningen en de goot bij een hoekwoning. • Daarnaast moeten mogelijk ook de goten bij de bergingen vervangen worden Asbest • Voor alle 4 types daken moet conform de vigerende asbestregelgeving: de specifieke asbestinventarisatie worden uitgevoerd, de golfplaten en de met asbestvezel gecontamineerde materialen worden verwijderd en de sanering worden vrijgegeven. Architectonische kwaliteit • De 4 types daken moeten qua aanzicht bij elkaar passen. Dit betekent niet dat ze exact aan elkaar gelijk moeten zijn. • Niet alle woningen doen mee. Een goed betaalbaar plan kan mensen nog over de streep trekken, maar er zullen altijd woningen blijven die niet mee doen. De mix nieuw en oud moet voldoen aan welstand criteria. • Architectonische kwaliteit binnen minimale kosten. Dan blijven mensen mee doen, bij hogere kosten zullen mensen afhaken en wordt het beoogde architectonische effect op buurtniveau tenietgedaan. Warmte weerstand • Voor de daken van de twee- en drielaags woningen en de aangebouwde bergingen dient de uiteindelijke R waarde van het dak groter dan 3,5 te zijn. Dit is een eis die voortkomt uit veel gestelde voorwaarden bij financiering en subsidie. • Voor de bovengenoemde daken wordt gestreefd naar een R-waarde van 6, conform het vigerende bouwbesluit voor nieuwbouw.

Isoleren muur en vloer + eventuele aanbouw

De muur tussen mijn huis (2 onder 1 kap) en de buren is vrij dun. Je hoort vrijwel alles zoals stofzuigen, trap lopen, muziek en zelfs niezen. Ik wil in de nabije toekomst een aanbouw laten maken en dan wil ik graag de muren mee laten isoleren aan de binnenkant. Aangezien er geen spouwmuur is kan de spouwmuurisolatie niet worden toegepast. Dus u zult hier een scheidingswand kunnen plaatsen of iets dergelijks. De oppervlakte is rond de 100 m3 voor de muur en vloer. Graag wil ik wat advies hierover wat je nou het beste kan doen. Een flinke muur met isolatie is gewenst. Hierbij voor een betere isolatie ook eventueel vloerisolatie toepassen. Alvast bedankt voor het advies!

Partners

Partners van Casius