Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stenen trapje renoveren en bevestigen aan gevel:

Stenen trapje renoveren en bevestigen aan gevel

Onze voortuin gaat helemaal leeg, wordt opgehoogd en opnieuw betegeld. Voor de voordeur is een trapje van bakstenen, twee treden hoog. Dit trapje willen we graag behouden. Kan het trapje gerenoveerd worden, en is het mogelijk dat het trapje aan de gevel vastgemaakt wordt? Zodat wanneer de tuin wordt leeggehaald, het trapje blijft hangen.
Onze klant uit Duivendrecht (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen trapje renoveren en bevestigen aan gevel uit heel Nederland:

Terras vervangen

Ons huidige terras is aan vervanging toe. Het moet ook betere/goede/stabiele ondersteuning hebben, want het is nu wat verzakt. Het is een jaren 30 huis en we vinden dat een FSC hardhouten terras daar het beste bij past. Maar we kijken ook graag naar geperst bamboe, hout composiet, geïmpregneerd hout met het KOMO keurmerk / verduurzaamde Europese houtsoorten. Alles met duurzaamheidsklasse 1. De tuin ligt circa 50 cm lager dan het huis. De lengte is ruim 10 meter, maar het terras is smal. Het terras ligt tegen de achterkant van ons huis aan en de keuken/tuindeur komt er op uit. Dit is de deur we altijd gebruiken, niet de voordeur. Het is van groot belang dat het terras niet glad wordt. Misschien behandelen met anti-slip beits? Als de beits nog nat is bestrooien met fijn zand? Het terras ligt aan de éne kant tegen een stenen terras aan, aan de andere kant stopt het bij de hoek van het huis. Langs de kant van het huis is een trapje van 2 treden. Er is ook een trapje van 2 treden naar de tuin, rechtuit op 3 meter afstand van de keuken/tuindeur. De trapjes zijn nu van grote tegels, maar het zou leuk zijn om dit ook van hout te doen (mits niet glad). Het stuk voor de deur is circa 2. 20 x 2. 95 = 6.50 meter en de rest is circa 1.90 x 8 meter = 15.20 meter Samen dus circa 22 meter. We zijn erg benieuwd naar de verschillende offertes.

Houten terras laten maken

Wat is het gewenste formaat van het terras? Ongeveer 10.5 m2. Moeten er voorbereidende werken gebeuren? Andere, bestaande terras uitbreken. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Er ligt nu een stenen terras van 10,5 m2. Lager dan mijn woning. Ik zou graag het terras willen verhogen zodat ik vanuit mijn woonkamer mijn terras op het zelfde niveau op kan lopen :-) Verlengd stuk woonkamer naar buiten dus. En aan de andere kant vervolgens een trapje naar beneden richting het gras.

Vlonder aan het water aanleggen

Wij willen graag een vlonder laten maken aan het water in onze tuin. De vlonder wordt 5.30 meter bij 2.20 meter en we willen een trapje van 1 tree omdat we hem iets dieper willen hebben liggen dan de tuin zelf (ongeveer 40 a 50 cm dieper). Momenteel liggen er aan het water stenen op ongeveer 1.20 meter dieper dan de rest van de tuin dus de vlonder zal op palen of iets dergelijks gemaakt moeten worden (als dit mogelijk is). Het liefst zouden we deze vlonder niet van hout willen laten maken van een meer onderhoudsvriendelijker materiaal. Wij zijn benieuw wat hierin de mogelijkheden zijn en wat het prijs verschil is met hout. Locatie is goed bereikbaar.

Gras en tegels leggen en trapje naar de sloot maken

Wij hebben een tuin met grotendeels stenen en aan het eind een houten terras. Hier willen we over circa. 30 m2 gras aanleggen, liefst over de stenen heen. We kunnen 5-10 cm ophogen. Daarnaast een stuk nieuwe stenen van 15 m2. Als laatste willen we een eenvoudig trapje naar de sloot maken (langs het terras).

Trapje maken en wildgroei verwijderen

Aan de voorkant van mijn huis heb ik een straattuintje dat zo verwilderd is dat ik dat nooit meer op orde krijg. Bij de keukendeur moet een stenen trapje (van ongeveer 2 a 3 treden) gemaakt worden, de heg aan de achterkant moet gesnoeid worden misschien doet de woningbouw dat nog, en eventueel later een nieuw tuinhek.

Metselwerk aan een woning

Er is geheid onder mijn woning en er is een fundering gestort. Nu moet er een muurtje worden gemetseld van 5,20 meter lang en 70 cm hoog met een trapje van 70 cm breed op de nieuwe fundering. Ik heb alle stenen al voorhanden en zal zelf voor het opperwerk zorgen. Ik wil dit werk graag laten afronden vóór 15 december. Volgend jaar wil ik in de maanden maart of april graag de buitenmuur aan de zuidgevel van mijn woning laten vernieuwen. Het gaat om een muur van 7 meter lang met daarin 2 ramen en terrasdeuren. Voor beide metselklussen ontvang ik graag een prijsopgave.

Tuin met stenen laten bestraten

Graag laat ik de achtertuin ongeveer 5 cm ophogen en daarna opnieuw bestraten. De oude tegels dienen te worden verwijderd en afgevoerd. Het trapje in de tuin dient beter aangelegd te worden. De tuin is ongeveer 16 m2. Er zijn foto's van voorbeelden beschikbaar.

Terrassen vervangen

Wij willen graag dat het huidige terras aan de voor- en achterkant van ons vakantiehuisje in Arcen wordt vervangen door tegels. Achter ca. 20 m2 en voorkant incl. pad naar voordeur ca. 30 m2. Daarnaast is de bovenkant van het huidige muurtje aan het terras aan vervanging toe. Muurtje is ca. 12 meter breed, loopt in een halve boog en heeft een stenen trapje in het midden. Dat trapje moet ook worden vervangen.

Beschoeiing vervangen langs de sloot

Mijn tuin ligt aan het water. Tuin bestaat uit een terras (hoger gelegen deel) en met een trapje naar beneden ga je naar een stenen vlonder, die tegen de beschoeiing aanligt. Dit hout van de beschoeiing is grotendeels weggerot. Op het hoger gelegen deel grenzend aan het terras staat een tuinhuisje (2 bij 2,5m) op een aantal tegels. Het tuinhuisje wordt aan 2 kanten omgeven door aarde die bij elkaar wordt gehouden door houten palen (staan volgens mij nog stevig) en daartussen houten planken (ook weggerot). Er dient iets gedaan te worden aan de beschoeiing en ik wil maatregelen om te voorkomen dat het tuinhuisje gaat verzakken. De beschoeiing is niet hoog en is ongeveer 9 a 10 meter breed. Graag ontvang ik advies en een offerte om deze twee zaken te herstellen.

Stenen stoepje / trapje repareren

Een traptrede van mijn stenen stoepje is wat verzakt en gebroken. Dit wil ik graag gerepareerd hebben. Het is een huis uit 1890. Het is een stenen trap. 2 foto's bijgevoegd.