Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Duivendrecht te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Duivendrecht heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Duivendrecht u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Duivendrecht of directe omgeving.

204 klanten uit Duivendrecht bevelen een bij Casius in Duivendrecht aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,8/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Duivendrecht bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: isoleren van muren en steenstrips monteren ivm gevelrenovatie 200m2, gevels en plat dak isoleren en afwerken, gevels renoveren, tuinmuur metselen en fundering daarvoor aanbrengen, gevel renoveren, gevelrenovatie, het renoveren en isoleren van mijn gevel met isolatieplaten, gevel isoleren, achtergevel pleisteren, gevel opnieuw voegen, het plaatsen van Cortenstaal tegen gevels, het isoleren en bekleden met crepi van buitengevels, canexel vervangen met kunststofpanelen, twee zijgevels en voorgevel vervangen door kunststof, afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Duivendrecht staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Stenen trapje renoveren en bevestigen aan gevel

Onze voortuin gaat helemaal leeg, wordt opgehoogd en opnieuw betegeld. Voor de voordeur is een trapje van bakstenen, twee treden hoog. Dit trapje willen we graag behouden. Kan het trapje gerenoveerd worden, en is het mogelijk dat het trapje aan de gevel vastgemaakt wordt? Zodat wanneer de tuin wordt leeggehaald, het trapje blijft hangen.

Gevel isoleren

Het betreft een L-vormige hoekwoning uit ongeveer 1930. De spouwmuren hebben we ooit wel laten isoleren maar de spouw was zo klein dat er heel weinig isolatie in kon. De dakgoot begint op ongeveer 6 meter, 1/2 weg de 2e verdieping. Aan de achterkant zijn er zo ook nog wel wat lastige bereikbare plekken. We verwarmen voornamelijk via een pelletkachel maar daardoor is het in de rest van de woning vrij koud en is er wat vocht overlast op de muren. We hopen met buitenmuur isolatie de afkoeling omlaag te brengen. Als alternatief zijn we aan het kijken of we eventueel zelf de binnenmuur gaan isoleren. De oppervlakte is meer dan 100 m2.

Beschadigde schoorsteen en kap repareren

De schoorsteenkap op de schoorsteen van onze semi-bungalow staat behoorlijk scheef. Het metselwerk aan de top van de schoorsteen is zwart en mogelijk ook enigszins beschadigd. Een en ander behoeft een deskundige inspectie en mogelijk reparatie. Ik maak hiervoor graag een afspraak en ontvang daarna uw prijsopgave.

Hydrofoberen van de gevel

Ik wil mijn gevel laten hydrofoberen en enkele kleine restauraties laten uitvoeren (oude metaal/schroefresten verwijderen). Het gaat om een oppervlak van ongeveer 5 bij 6 meter met 4 ramen en een deur (op de begane grond en 1e verdieping.

Inspectie gevellekkage

In ons huis, een zogeheten herenhuis in Duivendrecht, hebben we gevellekkage tussen de gemetselde buitenmuur en betonnen binnenmuur. Bij westenwind hebben we regelmatig lekkage. Water sijpelt door de schroefgaten van het bovendeel van de schuifpui. Graag een offerte voor de inspectie cq het stellen van een diagnose hiervan.

Kunsthars op de gevel aanbrengen

Gaarne een prijsopgaaf voor het aanbrengen van kunsthars op mijn buitengevel. De gevel is al gereinigd. Oppervlak globaal 24M2. Zeer goed/makkelijk bereikbaar met ladder.

Voorgevel tegen vocht impregneren

Voorgevel ligt voor een deel beneden het maaiveld en geeft doorslag van vocht. We willen deze muur, breedte 8 meter hoogte 2 meter laten behandelen met een hars/bitumen of iets dergelijks, zodat er geen vocht meer door de muur kan doordringen. Huis wat nog aangekocht moet worden dus eerst graag advies over de werkwijze en een indicatie van kosten.

Gevel reinigen en renoveren

Totaal ca. 120-130 m2 (schatting). Gaarne een opgave: * Reiniging; * Voegen verwijderen; * Opnieuw voegen (gesloten); * Impregneren; * Andere tips? Gaarne een indicatie wanneer met de werkzaamheden kan worden begonnen + doorlooptijd. Hoogte zijgevel is ca. 6 meter achter en voor ca. 8 meter. Betreft woonhuis + garage. Werkzaamheden in overleg te bepalen.

Zijgevel reinigen, nieuw voegwerk en ...

Zijgevel reinigen, nieuw voegwerk en impregneren opp.ca. 12x6 m2.