Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Diemen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Diemen heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Diemen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Diemen of directe omgeving.

1063 klanten uit Diemen bevelen een bij Casius in Diemen aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Diemen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: kantoorpand gevel afwerken en isoleren, woning nieuwbouw metselen, gevels isoleren, zolder renoveren en een latei repareren en vervangen, gevels stucen en isoleren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, gevelbekleding aanbrengen, buitengevel voorzien van crepi, spuitkurk aanbrengen, gevels renoveren, buitengevel van oud huis isoleren en glad stucen, zijgevel isoleren, stenen muur als erfscheiding met pilaren metselen, voegen vervangen, spuitkurk op nieuwbouw woning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Diemen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevelbekleding plaatsen

Het betreft de zijmuur (enkelsteens) van een serre (4 x 2.20 meter), die aan de achterzijde van het huis is aangebouwd. Een deel van de muur zit wel op 30-40 cm van het afscheidingshek, met de buren op het midden van de muur loopt ook nog de regenafvoer graag overleg over aanpak (je kan er vanaf de buren goed bij).

Tuinmuur metselen

Metselen van een half-steens tuinmuur met zessteens beertjes, op een net gestorte funderingsbalk. Lengte 9 meter, hoogte ongeveer 220 cm.

Aanleggen afvoer afzuigkap door buitengevel

Graag een offerte voor het aanleggen van een afvoer van de afzuigkap door de buitengevel. Inclusief materialen. Graag een offerte inclusief en exclusief het maken van een koof. Afstand van afzuigkap tot buitenmuur is circa 4 meter. Zie foto. Alvast bedankt! Materiaal mag door de vakman geregeld worden.

Raamdorpel vervangen

Ik wil een raamdorpel laten vervangen. Deze moet donkerbruin (model 160 x 105 x 30 mm klik) zijn. Het is een afwijkende maat van de standaardmaat. De oudere huizen gebruiken namelijk dikkere tegels.

Dorpel / vensterbank repareren of vervangen

Het vervangen van een steen uit een vensterbankje aan de buitenzijde van de woning. Het huis is van 1957. Gangbare steen. Zie foto als bijlage.

Werkzaamheden aan huis

Hebben jullie ook een gewoon mail adres. Kan hier geen bestand toe voegen

Tuinmuur metselen

Ik zou graag aan de zijkant van onze terrasoverkapping een muur met fundering willen: 2 meter hoog en 3.20 meter hoog.

Stenen strips metselen in kantoor

In ons kantoor willen wij tegen 2 wanden stenen strips laten metselen voor een industriële uitstraling. De totale oppervlakte is ongeveer 35 m2. Wij zoeken een metselaar die deze klus zou kunnen uitvoeren. Periode begin oktober. Het is binnen en voor materiaal is gezorgd.

Voegwerk van schoorstenen vervangen

Op ons dak staan 2 gemetselde schoorstenen waarvan het voegwerk vernieuwd moet worden. Ik laat de schoorstenen hier graag even beoordelen en ontvang daarna uw offerte.

Ventilatieroosters in de kruipruimte plaatsen

Wij wonen in een tussenwoning uit bouwjaar rond 1970 met betonnen vloeren. Onze kruipruimte is met pur geïsoleerd en er zijn al een paar ventilatieroosters aanwezig. Ondanks dat blijft het er erg muf ruiken en we willen er daarom in de voorgevel 1 en in de achtergevel 1 of 2 ventilatieroosters bij laten plaatsen. De kruipruimte is wel droog en is ook goed toegankelijk. Wij ontvangen hiervoor graag een offerte.

Nieuwbouwwoning opmetselen

In een nieuwbouwproject wordt in maart 2017 gestart met de bouw van onze vrijstaande woning. De buitengevel bestaat uit in totaal 124 m² metselwerk. Wij willen graag een prijsopgave ontvangen voor metselwerk in steens verband en voor tegelverband. Ook ontvangen we graag een prijs voor het voegen van de muren. We hebben de stenen al, maar nog niet de materialen voor de metselspecie en voor het voegen.

Gat afvoer afzuigkap boren door spouwmuur bij meerdere woningen

Voor een project (45) woningen ben ik op zoek naar een bedrijf die gaten kunnen maken voor afzuigkap afvoer door een betonnen en stenen muur (spouw). Er zijn binnen het forum van het project al diverse aanmeldingen van toekomstige bewoners, alleen we hebben nog niemand die dat voor ons kan doen. Wij willen het op collectieve basis doen en vragen daarom om een passende offerte. Ik denk dat het collectief bestaat uit 10-15 bewoners die allemaal afvoerpijp naar buiten willen hebben. Graag zie ik u offerte tegemoet. Vriendelijke groet.

Kunststof gevelbekleding monteren

Kunststof gevelbekleding laten aabrengen

Onderhoudsvrije kunststof geveldelen monteren

Ik wil graag mijn houten planken op de gevel laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof geveldelen. Het betreft een dakopbouw. De voor- en achterzijde zijn samen ongeveer 40 m2 groot. Daarnaast wil ik 2 houten kozijnen van 190 cm breed en 150 cm hoog vervangen door kunststof kozijnen.

Scheuren en voegen in gevel herstellen

Ik woon in een hoekwoning uit bouwjaar 1981, waar in de zijgevel een aantal scheuren zitten. In de voorgevel is het voegwerk slecht, hier en daar komen de voegen eruit vallen. Ik wil zowel de scheuren als de voegen laten herstellen. Ik wil alleen bedrijven die ervaren zijn in gevelrenovatie uitnodigen om de situatie hier te beoordelen. Ik ontvang daarna graag een offerte voor de benodigde werkzaamheden.

Afzuiging van de keuken naar buiten brengen

De afzuigkap is al aanwezig en bevestigd. Wij willen dat het afzuigsysteem naar buiten loopt, wat betekent dat er een gat in de muur moet komen. De afstand is ongeveer 1 meter.

Muur dicht laten metselen

Wij hebben een garagedeur in de muur van de schuur en willen deze graag dicht laten maken. De zijkanten zijn door gemetseld zodat wij geen zaagsnede zien. Ik kan u eventueel een foto sturen. Afmeting is 2.2 x 2 meter.

Voegen en repareren van de schoorsteen

Er is in de schoorsteen een scheur geconstateerd. Aan de onderkant zit een steen los. Tevens heeft de voeg losgelaten op bepaalde plekken zo ook op de gevel. Het is een appartementencomplex van twee woningen. De schoorsteen zit op de tweede verdieping. Er is een plat dak van een dakkapel. Graag zie ik de offertes tegemoet.

Schoorsteen renovatie

Het gaat om het renoveren van de schoorsteen. Het lood om de schoorsteen moet vernieuwd worden en wellicht een stukje dakleer vernieuwen. Daarnaast eventueel de bovenplaat van de schoorsteen egaliseren en in een kunststof zetten. De schoorsteen heeft een normale breedte maar is vrij hoog en lang. Graag eerst langs komen om te kijken welke werkzaamheden nodig zijn, daarna een offerte maken.

Tussenwand plaatsen van cellenbetonblokken

Ik wil een tussenwand van cellenbetonblokken laten plaatsen met een deur erin. De oude muur is van gipsplaat op balken, moet verwijderd worden. De muur moet aan beide kanten gepleisterd en worden voorzien van een stuclaag. De wand is 3.60 meter breed bij 2.60 meter hoog. Er moet ook een stopcontact in gemaakt worden.

Nieuwe schoorsteen met rookgaskanaal plaatsen

Gemetselde, oude schoorsteen verwijderen op eerste en zolder verdieping inclusief ongeveer 3.60 meter boven de nok. Daarna dubbelwandig rookgas kanaal diameter 200 ten behoeve van een openhaard/houtbrander. En bovendak antraciet kleurig kanaal! Hoogte ~ 3,60 meter. Werkdagen, Maandag,donderdag,vrijdag of eventueel zondag.

Schoorsteen nakijken vanwege lekkage

Ik zoek iemand die de schoorsteen kan nakijken op lekkage. Wellicht is het buitenste gedeelte niet goed op plek, waardoor bij regen water naar binnen waait en op CV ketel druipt.

Schoorsteen renoveren

Het gaat om een schoorsteenrenovatie. De schoorsteen heeft 2 kanalen en wordt niet gebruikt om te stoken. Afm 80x60x100. Moet opnieuw gevoegd en geïmpregneerd worden. Ook is er een loodflap verdwenen. Kunt u mij een indicatie van de kosten geven?

Onderhoud aan schoorstenen

Ik wil herstel, onderhoud aan de 5 schoorstenen van onze flat. Hetzij opnieuw voegen of opnieuw opbouwen, loodslabben controleren et cetera. Ik heb een foto van de schoorstenen ter beschikking.

Bakstenen van de achtergevel vervangen

Ongeveer 10 stuks bakstenen van de achtergevel zijn stuk gegaan en dienen vervangen te worden. Op ongeveer 10 meter hoogte.