Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Den Helder te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Den Helder heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Den Helder u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Den Helder of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Den Helder bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Den Helder staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Garage voegen

Ik wil in mijn garage het oude voegwerk weghalen en op nieuw voegen en impregneren. Het zou gaan om een garage van ongeveer 5,60 x 2,80 meter.

Ventilatieroosters met kanaal in de buitenmuur aanbrengen

Het betreft jaren 50 woning en optrekkend vocht in de buitenmuur van een tussenwoning. Veel vocht binnenshuis (vooral in de winterperiode), beslagen ramen (binnen) verder op de muren vormen zwarte plekken (binnenmuren). Er is spouwmuurisolatie vóór 2000 aangebracht (glaswol) en na 2000 nogmaals herhaald. Wellicht krijgen we betere ventilatie door middel van extra ventilatieroosters (onafhankelijk advies 2019 wees uit, in de bestaande gemetselde muur voor en achter 2 ventilatieroosters laten plaatsen met kanaal naar onder de woning en 1 ventilatie naar de kruipruimte, dus in totaal 4 gevelventilatie en 1 kruipruimte ventilatie). Graag verder advies en de installatie.

Houten boeidelen vervangen door kunststof boeidelen voor en achter tussenwoning en rest

Wij willen aan voor en achterkant van de woning de houten boei delen laten vervangen, door kunststof ( met houtnerf en in kleur) jaren 30 woning. Voorzijde van woning gaat het om 22 meter. ( zie bijlage foto's) incl. rechte erker. Achterzijde van woning gaat het om 6 meter en (de multiplex) boeidelen van aanbouw+ schuur 26 meter. Graag willen wij meerdere offertes gespecificeerd wat de mogelijkheden zijn in materiaal en kleur ( houtnerf) en goedkopere varianten. ( info wat betreft levensduur) Graag inspectie van welke delen nog goed zijn en/of vervangen moeten worden, en nog gerepareerd kunnen worden. Graag ook offertes voor kunststof kiepramen voor en achterzijde huis.

Bekleding boeidelen en overstekken

Het betreft aluminium bekleding van boeidelen en overstekken van woningen. Tevens moeten voor deze woningen dakkapellen bekleed worden met aluminium.

Gevelisolatie aanbrengen

Ik wil graag de achtergevel laten isoleren en daarna laten bekleden met hout, crepi of steenstrips. Voor alle materialen ontvang ik graag de kosten en de mogelijkheden. De gevel is ongeveer 15 a 20 2 groot.

Muren isoleren en steenstrips plaatsen

Ik wil mijn buitenmuren laten isoleren. Ik wil graag isolatie waar al steenstrips op zitten. Het gaat om ruim 80 m2.

Buitenmuur van de bijkeuken vernieuwen

Een buitenmuur aan houtskeletbouw van circa 12,5 m2 op de begane grond. De stenen liggen al klaar. Er komt 1 deur in de muur, verder alleen recht toe recht aan.

Gevel herstellen

Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk? Tussen 10 en 50 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Schuren en afgebroken stukken(voorgevel )geen idee of dat hersteld kan worden , of eventueel vervangen

Reparatie van betonrot op het balkon

Onder het balkon komt een witte substantie door de betonwerf. De grootte is ongeveer een streep van 30 cm. Ik wil graag een indicatie van het herstel en de prijs.

Lood van de schoorsteen herstellen

Lood van de schoorsteen herstellen. Lood is eraf gewaaid. Het betreft hier een rijtjeswoning.

Voegwerk vernieuwen en impregneren

Van twee garages het voegwerk van een muur vernieuwen en het daarna impregneren. Het gaat om een muur van 6 x 3 meter. De garage van mij en de buurman samen. Graag per mail contact.

Verf van de buitenmuur stralen

De gestuukte buitengevel wil ik graag laten stralen en de oude verflaag laten verwijderen. De muur zal hierna namelijk opnieuw gestuukt worden. De oppervlakte is ongeveer 25 m2 groot. Op maandag, dinsdag en woensdag ben ik na 17.00 uur telefonisch bereikbaar, op donderdag en vrijdag ben ik de hele dag te bereiken. l

Kozijn verwijderen en muuropening dichtmetselen

We hebben een keukenraam van 90 x 120 cm aan de zijkant van onze woning, in een steeg. We willen het kozijn laten verwijderen en de muuropening laten dichtmetselen. Wij ontvangen hiervoor graag een prijsindicatie.

Gevel verwijderen, isoleren en opnieuw metselen

Wij willen onze oude voorgevel laten weghalen, isolatie op de binnenmuur aan laten brengen en de buitenmuur opnieuw laten opmetselen. Het gaat om een muur van ongeveer 3 meter hoog, minus de nieuwe kozijnen. Overleg met het bedrijf dat onze nieuwe kozijnen gaat plaatsen is een pré.

Gevel gedeeltelijk met koper afdekken

We zijn geïnteresseerd in het laten bekleden van een klein gedeelte van onze gevel met koper. De maten geheel zijn 50 x 235 cm, verdeeld in stukken van 50 x 30 cm, een kant geplooid. Er is geen steiger nodig want de afdekking begint ter hoogte van het gazon. Wat zal het gaan kosten?

Gevelrenovatie inclusief vervangen van enkele stenen

In de gevel zitten scheuren. Dus ik denk aan het voegwerk, een aantal stenen vervangen en impregneren.

Balkon herstellen en toplaag aanbrengen

Sinds de koop van ons huis in 1989,bouwjaar 1968, bestaan er 3 scheurtjes. Slechts 1 is er zichtbaar van boven en onder (zie foto). De afmetingen van het balkon: lengte 4 meter, breed 0,9 meter, circa 4 vierkante meter. Opdracht: Volgens Sika voorschriften herstellen van scheurtjes met SikaQuick-506 en daarna de bovenkant van het balkon uitvoeren met waterdichte bekleding met Sikafloor-400N Elastic, waarbij eerst beton opschuren, reinigen en voorbehandelen met primer Sikafloor 156. Alleen reageren als u met Sika werkt en er ruime ervaring mee heeft.

Reparatie van betonrot op het balkon

Graag zou ik van u een vrijblijvende offerte ontvangen voor het repareren/herstellen van mijn balkon. Het balkon is ongeveer 1 meter x 2,50 meter en op verschillende plaatsen, onderzijde, is er beton uitgevallen en is de bewapening zichtbaar. De bovenzijde is momenteel betegeld, maar deze tegels zou ik ook graag verwijderd willen hebben en voorzien van een nieuwe toplaag.

Tuinmuur met poort metselen

Graag wil ik een tuinmuur met poort laten metselen. De muur zal ongeveer 2.20 meter hoog moeten worden en 3.50 meter breed. Daarna gaat de muur de hoek om en dan komt er nog een stuk van 2.50 meter breed. De poortdeur dient van hout te worden.

Gevel renoveren en reinigen

Gevel reinigen, opnieuw voegen met snijvoeg, herstellen aantal hoekstenen in erker. Aanbrengen tweetal spouw ventilatie roosters, de oppervlakte is minder dan 20 m2.

Gat voor de afzuigkap boren

Ik wil graag een gat van 150 mm laten boren door de buitenmuur voor een afzuigkap. Het boren moet gebeuren op ongeveer 2 meter hoogte en voor 27 februari uitgevoerd zijn.

Buitenmuur metselen van een aanbouw

Buitenmuur metselen van een aanbouw. Het betreft het uitvoeren van 10 m2 Halfsteense muur metselen en afvoegen. Materialen in overleg. Uitvoering eind mei graag een richtprijs via email

Gevels stralen en impregneren

Stralen en impregneren van voor-, achter- en zijgevel. Bakstenen gevel. Oppervlakte: begane grond en eerste verdieping, 3 zijden.

Metselen van een aanbouw en schutting

We willen een aanbouw en een schutting laten metselen 22 m2 aan metselwerk. Uitbouw oppervlakte van 1.95 x 2.24 meter en ongeveer 2.50 meter hoogte. 1650 dubbelgebakken stenen. Ook willen we een verhoogd dak daarop met lichtkoepels Het gaat om het casco oplevering. Fundering is gelegd: er is twee jaar terug beton gestort. Onlangs zelf nog een deel extra fundering gemaakt. Een balk aanbrengen als de buitengevel doorgebroken gaat worden. In de aanbouw willen we een lichtkoepel.

Voegen en impregneren van 2 onder 1 kap woning

100 m2 Voegen, impregneren Per huis 2 onder een kap