Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor keermuur laten metselen:

Keermuur laten metselen

Het betreft het metselen van een keermuur in tuin: 1. Een ronde steensmuur, met een diameter van 3 meter. Lengte ongeveer 7,5 meter. Hoogte oplopend van 0,6 meter tot 1,4 meter. 2. Een ronde steensmuur met diameter van 3 meter. Lengte ongeveer 3 meter. Hoogte oplopend van 0,8 meter tot 1,4 meter. 3. Een steensmuur met een lengte ongeveer 4 meter, hoogte 0,8 meter. Overige uitgangspunten: - Fundering is aanwezig. - Aan de bovenkant van de keermuur een rollaag toepassen. - Voegen doorstrijken bij metselen.
Onze klant uit Castricum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor keermuur laten metselen uit heel Nederland:

Keermuur/damwand metselen of aanbrengen

Onze tuin ligt hoger dan de weide achter ons en we willen een keermuur gemetseld hebben of een andere goede oplossing. Graag een offerte.

Tuinmuur metselen

Wand 1, achterzijde tuin: 2 keer 4 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter. Tussen de twee delen komt een deur van 1.20 meter breed en 2.60 meter hoog. Wand 2, zijkant tuin: 8 meter lengte met een hoogte van 2.60 meter en aansluitend 8 meter lengte met een hoogte 2.40 meter. Graag uw berekening voor zowel dubbelsteens als enkelsteens met penanten erin verwerkt, inclusief alle materialen en het plaatsen. Er staat een keermuur tussen onze tuin en die van de buren, daar moet de nieuwe muur tegenaan gezet worden. Telefonisch ben ik dagelijks tot 13.00 uur bereikbaar.

Erfafscheiding metselen bij een kerkgebouw

Wij willen graag een nieuwe erf afscheiding laten metselen bij een kerkgebouw in Landgraaf. - Muur lengte 6.25 meter. - Uitgraven en afvoeren oude keermuur van 70 centimeter hoogte. - Fundering 500 x 250 centimeter storten. - Keermuur 20 cm breed, ongeveer 70 cm hoog en daarna 10 cm muur. - Binnen en buitenblad van betonblokken 100 x 200 x 300 mm. - Spouw 100 mm. - Spouwmuurisolatie steenwol. - Muur hoogte 3000 mm. - Afdekken met betonblok. - Rondom voegen.

Tuin-/keermuur maken

Ik wil samen met de buren een nette erfafscheiding laten maken. We zijn daarom op zoek naar een prijsopgave voor de opties die we in gedachten hebben. Situatie: Zie tekening. Het tuinniveau ligt niet helemaal gelijk. Het pad ligt ca 40 cm hoger dan de oprit (links, niet ingetekend) van de buren. We zitten eraan te denken om dit met betonnen L elementen te doen. Vanaf de poort tot aan de helft van de tuin loopt het verschil langzaam terug tot 0, vanaf daar zitten we weer op hetzelfde niveau. Vanaf de poort baar achteren en het achterste deel van de tuin (dus de 23 en de 7 meter) willen we oplossen met een gemetselde tuin/keermuur. We weten echter nog niet precies hoe. Onze opties zijn: A. Keer/tuinmuur van ca 40 cm hoogte met ingemetselde vierkante gegalvaniseerde profielen waar we schuttingen aan bevestigen. B. Keer/tuinmuur met penanten om de 180 cm waartussen we schuttingen bevestigen. C. Volledig gemetseld met penanten ter versteviging van de muur. Wij verzoeken om prijsvoorstellen voor A, B en C incl. Fundering graven en storten, metselen en voegen en levering van de gegalvaniseerde palen. Svp specificeren wat de verschillende werkzaamheden kosten. Zodoende kunnen we berekenen wat qua prijs past in ons budget. De L -elementen aanschaffen willen we zelf doen. We zijn van plan dit in de komende drie maanden te laten doen, afhankelijk van het weer. Voor vragen verneem ik graag van jullie. Bij voorbaat

Keermuur metselen

Ik moet een keermuur gemetseld hebben om mijn tuin op te kunnen hogen van ongeveer 70 centimeter hoog met een rollaag afgedekt. Het gaat om ongeveer 32 meter. Levering stenen in overleg. Fundering moet ook aangelegd worden.

Tuinmuur/keermuur

Metselen van een tuinmuur die tevens een grondkerende functie heeft. De muur van circa 7 meter lang en 1,75 cm hoog moet voorzien worden van enkele penanten en een gewapende fundering. Het uitgraven van deze fundering in een schuin talud, het storten en het afwerken behoren tot dit karwei van naar schatting 40 a 50 uur.

Metselen van ca. 10m2 2-steens keermuur ...

Metselen van ca. 10m2 2-steens keermuur in kettingverband met 6 kolommen. Metselen van ca. 12 m2 halfsteens muur voor betonnen elementen. Voegen van het metselwerk.

Metselen van een keermuur

Wij willen graag een keermuur gemetseld hebben van ongeveer 10 meter lang en 70 cm hoog. Ergens halvewege moet er een inspringend trapje komen om het hoogteverschil van 70 cm te overbruggen. Zomogelijk offreren met en zonder fundering. Ondergrond is klei op enkele meters afstand van een dijk.

Metselen keermuur tuin incl. trap ten ...

Metselen keermuur tuin incl. trap ten behoeve van terras voor splitlevel tuin. Gevraagde werkzaamheden: 1. Storten fundering keermuur (sleuven zijn al aanwezig) over een lengte van 11m + 12m 2. Storten fundering trap achterzijde huis. Inschatting ±8m2 3. Metselen en voegen keermuur achterzijde huis. Afmetingen ±11mx2m hoog (1,50 vanaf maaiveld) 4. Metselen en voegen keermuur zijkant huis. Afmetingen 12m x 2m hoog en aflopend naar maaiveld. 5. Metselen trap achterzijde en zijkant met kalkzandsteen betonblokken. 6. Metselen en voegen zijkant trap achterzijde 5mx2m hoog aflopend naar maaiveld. Wij zorgen zelf voor de materialen (cement, zand, stenen, betonblokken etc.) Wij maken zelf de sleuf voor de fundering.Opdrachtnemer zorgt voor materieel (betonmolen etc.)