Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor stenen zuil naast garage renoveren:

Stenen zuil naast garage renoveren

Er staat een oude stenen zuil van 1,20m hoog naast de oprit. Hier is een vrachtwagen tegenaan gereden, waardoor het zuiltje nu ontzet is. Dit wil ik graag laten herstellen.
Onze klant uit Bussum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor stenen zuil naast garage renoveren uit heel Nederland:

Binnenwerk vernieuwen

Het binnenwerk van mijn woning is door een huurder helemaal vernield. Moet helemaal opgeknapt worden. Kan iemand langs komen om een offerte te maken en aangeven binnen hoeveel tijd het opgeknapt zal zijn? De huurder heeft alles vernield, een muur tussen de keuken en woonkamer, alle wanden zijn beschimmelt en alles onder de vloer ook. Op de muren zaten soort schrootjes, dat heb ik weggehaald en daar zat schimmel onder. Het badmeubel is ook allemaal vernield. Toiletpotten moeten ook weer aangesloten worden. Ik heb al bepaalde dingen verwijdert. Er moeten ook 5 deuren vervangen worden. Het vloeroppervlak is ongeveer 4,5-5 meter x 12 meter. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering. Op een ander adres heb ik nog een andere klus: daar is mijn brievenbus op een stenen zuil omver gereden, deze zou vervangen moeten worden.

Zuilen metselen voor een poort

Voor de oprit willen wij 2 gemetselde zuilen (stenen aanwezig) met daar boven op Belgisch hardsteen. In 1 zuil willen wij graag de brievenbus laten verwerken.

Fundering laten storten

Ik wil in mijn tuin een soort tuinmuur gaan plaatsen, deels een laag muurtje stenen van een halve meter met om de twee meter een steen gemetselde zuil van ongeveer 2 meter hoog en 20x30 cm breedte en diepte. Tussen de zuilen in komt hout. Verder wil ik een schuurtje gaan zetten van 3 x 2 meter. Voor de tuinmuur wil ik een fundering laten storten en voor de schuur ook. fundering voor tuinmuur is totaal 23 meter lang. Voor het schuurtje totaal 8 meter, want er komt ook nog een poort in van 2 meter en daar hoeft geen fundering. Ik ga ervanuit dat de fundering voor de tuinmuur maar vrij licht hoeft te zijn en voor de schuur iets zwaarder. Kunnen jullie mij adviseren over de dikte en diepte? Vervolgens storten van de fundering.

Gedeeltelijk tegels verwijderen, het ...

Gedeeltelijk tegels verwijderen, het opnieuw aanbrengen van reeds bij praxis gekochte tegels,verwijderen cq weghakken van een stenen zuil, het plaatsen van een hangend toilet, afwerken/vervangen van een deels schuin plafond door kunstof panelen, verplaatsen van een radiator, plaatsen van een nieuwe wastafel,de bedoeling is dat het bad en de douchecabine blijven zitten,ik kan zelf voor de nodige hand en spandiensten zorgen

wil graag een terrazzo vloer met ...

wil graag een terrazzo vloer met vloerverwarming, grote douche met lichtdoorlatende stenen eventueel een hangend bidet, hangend toilet en een (dubbele)wastafel met hangende zuil (wil niets meer op de grond hebben staan) in de douche een thermostaatkraan design radiator grote spiegel en grote kast met veel opberg mogelijkheid voldoende verlichting stuk van de wand (in de douche ook terrazzo) tegels