Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bussum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bussum heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bussum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bussum of directe omgeving.

673 klanten uit Bussum bevelen een bij Casius in Bussum aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bussum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels, fundering herstel aan gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bussum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Het bereiken van 4.5 RC waarde isolatie door buitengevel isolatie

Ik heb twee jaar geleden spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Ik ben nu bezig met een plan om mijn huis zeer energiezuinig te maken. Ik wil als ik gevel isolatie ga doen een minimale RC van 4,5. Op dit moment heb ik ongeveer 1.5. Het totale muuroppervlakte 50m2 met de ramen eraf denk ik ongeveer 30m2.

Houtwerk gevel vervangen door kunststof

Ik wil graag het houtwerk van de gevel (1e verdieping) laten vervangen voor kunststof (zie afbeelding in bijlage). De breedte is +/- 425 cm en het is 14 planken hoog. De zijkant ook 20 cm breed, dit dient ook aangepakt te worden.

Gevel isoleren en bepleisteren

Voor een klant wil ik de buitengevel gaan isoleren en laten bepleisteren. De gevel is goed bereikbaar ( steeg) steigers kunnen geplaatst worden. Afm. Muur: l. 12,0 mtr. H. =4.0 mtr. Er zit 1 klein raampje in de muur van +/- 0,8 'm breed 1,15 mtr hoog. ( gebogen bovenzijde) Graag ontvang ik een totaalprijs voor alle werkzaamheden incl. Materialen. De klus zou ik zelf gaan uitvoeren maar wegens privé omstandigheden ga/moet ik dit uitbesteden. Evt. Kan ik de materialen ook leveren. Klant wil witte pleister tot aan het maaiveld.

Stenen zuil naast garage renoveren

Er staat een oude stenen zuil van 1,20m hoog naast de oprit. Hier is een vrachtwagen tegenaan gereden, waardoor het zuiltje nu ontzet is. Dit wil ik graag laten herstellen.

Gevelbekleding aanbrengen

Het werk betreft de achtergevel(s) van een woonhuis uit 1905. De muren zijn steens gepleisterd. Totaal ca. 50 m2 incl. 4 ramen. Ik wil het nu laten bekleden met isolatieplaten ( 6 cm dik ) en het aan de buitenkant glad afwerken.

Gevelbekleding aanbrengen

Het werk betreft de achtergevel(s) van een woonhuis uit 1905. De muren zijn steens gepleisterd. Totaal ca. 50 m2 incl. 4 ramen. Ik wil het nu laten bekleden met isolatieplaten ( 6 cm dik ) en het aan de buitenkant glad afwerken.

Gevel reinigen en opnieuw voegen

De woning met Franse kap is uit 1904. De voorgevel bestaat maar uit minder 10 m2 steen, met oorspronkelijk knipvoeg, dat heel makkelijk vanaf de grond te bereiken is. De gevel is vies, aanslag, en er zitten verfresten op, van morsende schilders. Graag laat ik deze in het geheel schoonmaken en daar waar nodig opnieuw voegen, liefst weer met knipvoeg.

Buitenisolatie aanbrengen

Het betreft de noordzijde van een twee onder een kap woning uit 1900. De muur is de zijkant van een mansarde kap en is half steens. Beneden is één raam en boven zijn twee ramen. Achter is een strook van circa 1 m die we niet verdikt willen hebben om de poortdoorgang te handhaven. Dit heeft isolatietechnisch ook geen nut omdat door de uitbouw achter daar een spouwmuur zit. Van de totale lengte van 9 m kan dus een 1 meter af. De piek hoogte is circa 8 m. Gaat om een buitenisolatie.

Doorvoer in buitenmuur maken voor airco

Graag een gat boren door de buitenmuur van het appartement ten behoeve van de luchtafvoer van een mobiele airco. Ook moet er een afdichtplaat aan de buitenzijde worden geplaatst.

Isoleren van de gevel en reinigen van de gevel

Het betreft het isoleren van de zijgevel van mijn woning. Oppervlakte 8 x 12 meter breed. De muur is vanaf de binnenzijde geïsoleerd met isolerende stucplaten (beperkte isolatie). Het betreft een steens muur zonder spouw. Deze dient van buitenaf geïsoleerd te worden. Momenteel zit er Surfakote op. Verder wil ik graag dat de voorgevel gereinigd wordt. (circa 36 m2).

Muur metselen en deur plaatsen

Muur gemetseld worden - en deur in worden geplaatst. Daarnaast nog een muur dichtmetselen waar nu een raam inzit.

Buitenmuur en dakpannen reinigen

Ik ben op zoek naar gevel- en dakpanreiniging voor een jaren 30-woning, particulier. Een gemetselde gevel van bakstenen met een knipvoeg (of het lijkt er in ieder geval op). De gevel is circa 180 m2: begane grond (75%) en eerste verdieping. Plus een schoorsteen. Het dak is circa 150 m2. Optioneel erna impregneren of een andere beschermlaag aanbrengen. Graag even komen kijken.

Buitenmuur repareren

Wij hebben voor 2 zaken een metselaar nodig: 1. Het dichtmetselen van gaten in onze buitenmuur en van de spouwmuur vanuit de kelder op dat punt. Deze gaten in het metselwerk zijn ontstaan als gevolg van een langdurige lekkage van onze afvoer naar het riool. Dit moet maandag 18 september plaatsvinden. Komende dagen komen er andere bedrijven voor de andere werkzaamheden. 2. Het metselen van 2 plateaus; 1 bij voordeur (100 x 50 cm), 1 bij openslaande deuren (200 x 50 cm). Dit zijn plateaus gemaakt van 16x16 tegels behorende bij een jaren 20 woning; Dit moet gebeuren in de week van 25 september. Graag offerte inclusief tegels.

Houten buitenmuren vervangen door metselwerk

De wanden van onze bijkeuken zijn nu opgebouwd uit een houten betimmering aan de buitenzijde, steenwol isolatie en daarop aan de binnenzijde gipsplaten op houten staanders. Wij overwegen om de houten betimmering buiten te laten vervangen door gemetselde muren. Het gaat om ongeveer 10 m². Er is als fundering nu een gestorte betonnen vloer. We laten de klus hier graag even beoordelen en ontvangen dan uw advies en een offerte.

Tuinschuur metselen

Wij willen een tuinschuur laten metselen in onze achtertuin van 2.60 x 2.20 meter. Er zal ook een fundering gemaakt moeten worden. Ik wil graag een plat dak met bitumen en boeidelen. Ik wil aan de zijkant graag een raampje en aan de voorkant een deur.

Renovatie van schoorstenen

Wij hebben onze tussenwoning uit de jaren '40 te koop staan. Er was veel animo maar de verkoop blijft uit doordat er bij een bouwkundige keuring is vastgesteld dat er fors onderhoud nodig is aan de 2 gemetselde schoorstenen op het huis. Het metselwerk daarvan is als voldoende beoordeeld, maar het voegwerk op beide schoorstenen is onvoldoende en dat dient vervangen te worden. Ook het lood sluit slecht aan en moet vervangen worden. Wij willen graag op korte termijn hierop actie laten ondernemen en hopen op bedrijven die hiervoor tijd in de agenda hebben. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken en te laten inmeten. We ontvangen graag uw offerte.

Voegrenovatie in de gevel

Het voegwerk van ons huis is in niet al te beste staat, waardoor bij hevige wind en regen het vocht tussen de muren komt. We willen dit graag allemaal repareren en daarna impregneren. Het gaat om een twee-onder-1-kap woning. Het gaat om ongeveer 100 m2 woonoppervlak. De eerste twee lagen zijn 2.80 meter en de zolder heeft en puntdak en heeft een nokhoogte van ongeveer 1.80 meter.

Gevel reinigen en renoveren

Graag zou ik een offerte bij jullie willen aanvragen voor het reinigen van onze gevel (2 onder 1 kap), het herstellen van enkele scheuren en het opnieuw voegen van de gevel. Ik hoor graag wanneer jullie hiervoor langs kunnen komen.

Laag muurtje metselen

Wij hebben op dit moment in onze tuin een klein muurtje langs een pad met een paar stenen pilaren. Wij willen dat allemaal gaan verwijderen en daar dan een laag muurtje van 1 steen staand metselwerk laten maken van 14 à 15 meter lang. We nodigen bedrijven graag uit om de situatie hier te beoordelen en ons te adviseren. Het voorbereidende werk willen we zelf verzorgen. We ontvangen graag een offerte.

Gevelscheur repareren

Reparatie van een scheur in de gevel en eventueel opnieuw voegen. Het gaat om een snijvoeg. De gevel is ongeveer 10-12 meter lang en 6 meter hoog ongeveer. Gaarne offerte.

Muur metselen in de fietsenberging

Wij hebben in onze fietsenschuur een achterwand van betonplex. Die wand is door vochtinwerking erg slecht geworden en willen we laten vervangen door een gemetselde muur. Er is nog geen fundering. Het gaat om een muur van 220 cm breed en 210 cm hoog, de steensoort is daarbij niet belangrijk. Het mag gewoon een restpartijtje zijn. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Buitenmuur van meerdere verdiepingen opmetselen

Ik wil graag een buitenmuur laten opmetselen van 3 verdiepingen (circa 9.000 rode stenen), voegen en aanbrengen van dilatatievoegen.

Buitenmuur reinigen en voegwerk herstellen

Wij willen graag de buitenmuur laten reinigen, scheuren repareren plus voegwerk. We willen graag de spouwmuren laten isoleren (voorkant een zijwanden). De voorgevel en de zijgevel komt op 84 m2. Eventueel willen we de achterkant mee laten nemen (hier zitten ramen en een balkon in), ik schat dit op ongeveer 30 m2. Bouwjaar huis 1914.

Deuropening dicht metselen

Deur doorvoer dicht metselen van schuur naar garage Deur breedte en deur hoogte Graag zo spoedig mogelijk Of in overleg

Gevel zandstralen en stucadoren

Ik wil graag een zijmuur van een 2 onder 1 kap woning woning in Bussum laten zandstralen en stucadoren. Vorige stukadoor / zandstraler heeft het af laten weten, dus de steiger staat er al / nog. Huis is gebouwd 1910. Ik hoop binnen zo kort mogelijke termijn deze muur gezandstraald te krijgen en dan gestuct, liefst binnen 2 a 3 weken. Het gaat om een gevel van ongeveer 30 m2. het gaat om twee verdiepingen met daarop een puntdak. Ook aan de achterzijde willen we nog 10 m2 laten doen.