Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Broek op Langedijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Broek op Langedijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Broek op Langedijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Broek op Langedijk of directe omgeving.


Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Broek op Langedijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen, isolatie plaatsen in spouwmuur en 50-100 m2 gevel isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Broek op Langedijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevelbekleding aanbrengen

De woning is gebouwd in 1872 en daarna is een slechte spouwmuur gecreëerd, hierdoor is het niet mogelijk om deze te isoleren en zal dit vanaf de buitenkant moeten. Het gaat om 24 meter strekkend wand van 2,50 meter hoog met hier en daar een kozijn. De afwerking zal stuuk moeten worden.

Flexibele pijp aanbrengen en schoorsteen hermetselen

Wij hebben een enkelsteens schoorsteen op het dak. Vanaf het dakbeschot stond hij echter los. Het deel vanaf het dakbeschot heb ik dan ook inmiddels tijdens het renoveren van het dak verwijderd. Zie foto. Graag wil ik in ieder geval een dubbele pijp in de schoorsteen laten zakken tot op de begane grond om de houtkachel vervolgens op een verantwoorde manier weer aan te sluiten. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het aanbrengen van een binnenpijp die vervolgens ook tot 1,5 meter uit het dak steekt (hoogste hoogte schoorsteen wordt dan ongeveer 6,5 meter) en aanvullend hetzelfde waarbij ook een nieuwe binnenpijp wordt geplaatst maar dat de oude schoorsteen ook vanaf het dakbeschot weer opnieuw wordt opgemetseld. Voor het metselen zijn ongeveer 150 stenen nodig. Iedere laag bestaat uit 6 stenen. Ik hoop dat ik voldoende informatie heb gegeven.

Schoorsteen weer opmetselen

We hebben de bestaande gemetselde schoorsteen verwijderd omdat deze niet stabiel was en we momenteel het dak renoveren. Vanwege de nieuw aan te brengen loodslab was dat de beste optie. De schoorsteen is tot net onder het dakbeschot verwijderd. Graag zou ik willen weten wat de kosten bij benadering zijn om de schoorsteen weer op te metselen. Betreft ongeveer 150 stenen. 6 Per laag. We staan nu voor de keuze om de schoorsteen nu meteen opnieuw op te metselen of even te wachten tot het dak af is om het dan achteraf te doen. Ik hoor het graag.

Vuil metselwerk aanbrengen als binnenmuur

Het gaat om 20 m2 (vuil)metselwerk met dubbel maasformaat kalkzandsteen, dit is voor een geluidstudio. Er is een foto beschikbaar.

Knipvoegen aanbrengen in de gevel

Knipvoeg voorgevel

Het opbouwen van een afscheiding muur ...

Het opbouwen van een afscheiding muur rond de achter tuin incl fundering.