Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Beverwijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Beverwijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Beverwijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Beverwijk of directe omgeving.

536 klanten uit Beverwijk bevelen een bij Casius in Beverwijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Beverwijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren, buitengevels renoveren, gestuukte buitenmuren van volledige woning opknappen, volledige buitengevel renovatie, prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen, woning isoleren, isolatie aanbrengen, gevel en kruipruimte isoleren, gevel bekleden, advies en isoleren voor en achtergevel isoleren, gevelrenovatie uitvoeren, gevel reinigen, voegen en wit schilderen, buitenkant van de gevel isoleren en afwerken, garage metselen, buitenzijde isoleren en afwerken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Beverwijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Prefab steenstrip isolatieplaten plaatsen

Wij zijn bezig om een nieuw bedrijfspand te bouwen. Graag willen wij een gebouw met een stenen muur. Mijn vraag is of jullie een prijs per m2 kunnen maken om dit te maken van prefab steenstrip isolatieplaten 500 m2.

Gevel isoleren aan de buitenzijde

Ik zoek iemand voor gevelisolatie aan de buitenzijde van mijn huis. Het gaat om ca. 30 m2. Mijn voorkeur heeft isolatieplaten, met daaroverheen een stuclaag. Het is een steenmuur en die laat momenteel vocht door.

Tuinmuur metselen

Ik wil 2 x een tuinmuur van 4 meter lang en 1,8 meter hoog dubbelsteens laten metselen inclusief een fundering aanbrengen.

Tuinmuur met beertjes laten metselen

Het metselen van de tuinmuur met steunbeertjes. Tuinmuur 6,3 meter lang en 2,25 haaks. Tuinmuur met diverse beertjes, 4 of 5. Muur ongeveer 1 meter hoog De steunbeertjes 2 meter. Materialen regel ik zelf. Het gaat enkel om het metselen van een muur.

Voegen vervangen van een buitenmuur

Wij hebben in ons kantoorpand vochtdoorslag door een blinde gemetselde muur van 35 m² op de begane grond. Aan de onderkant van die muur is het aan de binnenzijde nat. We willen het voegwerk daarvan graag laten vervangen. De klus moet worden uitgevoerd vanuit de tuin van de buurman, die is hiermee al akkoord. We willen tijdens kantoortijden een afspraak maken, zodat u de muur kunt beoordelen. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Gat door buitenmuur boren

Wij willen een gat van 15 cm doorsnede laten boren door de buitenmuur, zodat daar de afvoer van de afzuigkap op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Gat in de buitenmuur boren voor een afvoer

Op 3 juni wordt onze nieuwe keuken gemonteerd. Voor die tijd willen wij een gat van 15 cm doorsnede laten boren door de buitenmuur, zodat daar de afvoer van de afzuigkap op kan worden aangesloten. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Lood vervangen rond de schoorsteen

Ik wil graag het lood vervangen van de schoorsteen. Schoorsteen start aan de buitenkant op circa 3 meter hoogte. Hij is circa 1.50 meter hoog. Er dient tevens herstel metselwerk verricht te worden. Op Maps Google is de situatie prima te zien.

Renovatiekokers plaatsen

Ik wil graag weten hoeveel de kosten zijn voor het aanbrengen van maximaal vijf extra renovatiekokers ten behoeve van de ventilatie kruipruimte. Even zien hoeveel er nodig zijn. Alleen aan de voorzijde van de woning. Achterzijde niet mogelijk vanwege een uitbouw op beton.

Grafitti van een tuinmuur verwijderen en coating aanbrengen

Wij hebben aan de achterzijde van onze tuin een gemetselde tuinmuur van ongeveer 8,60 x 2,70 meter, die onlangs in de nacht helemaal is bespoten met graffiti. Wij willen die tuinmuur laten reinigen en krijgen dit vergoed door onze opstalverzekering. We hebben daarvoor een offerte nodig met daarin een specificatie van het soort werkzaamheden, de manuren en de materiaalkosten. We overwegen op een later moment een anti-graffiti coating te laten aanbrengen. Ook daar willen we graag een aparte offerte voor.

Tuinmuur metselen rond de achtertuin

Wij willen een tuinmuur laten metselen rond de achtertuin. Het gaat om ongeveer 18 meter.

Stenen vervangen en snijvoeg aanbrengen

Voorgevelrenovatie van een gevel met rode bakstenen. - Reinigen - Voegen verwijderen - Vervangen van gescheurde stenen (niet aanwezig) - Voegen vervangen (snijvoeg) - Impregneren Oppervlakte gevel :25 m2

Stenen tuinafscheiding metselen

Het verder afbouwen van een deels geplaatste stenen muur. 1. Slopen bestaande schutting, betonplaten, 8 meter. 2. Uitgraven fundering 8 meter 3. Opmetselen van een stenen fundering 8 meter. Ongeveer 6 m2 4. Opmetselen van een stenen schutting inclusief 2 poeren Ongeveer 16 m2. 5. Voegen van de muur 6. Afvoer puin Gelieve een offerte uit te brengen gespecificeerd per aangegeven punt en graag zonder materiaal of anders het materiaal apart. Er is een foto beschikbaar.

Reinigen en impregneren buitenzijde woning

Ik wil de gehele buitenkant van mijn huis laten reinigen en impregneren. Betreft een gemetselde gevels met witte keimverf op de stenen. Er zit groene aanslag op de buitenkant. Het betreft een twee onder een kap woning en de begane grond, eerste verdieping en tweede verdieping moeten gedaan worden. Oppervlakte schat ik in op ongeveer 60 vierkante meter (zo weinig in verband met de vele ramen). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Schoorsteen vervangen

Onze schoorsteen op het dak is waarschijnlijk aan vervanging toe. Het is een gemetselde schoorsteen die op een schuin pannen dak staat.

Gemetselde gevel renoveren

De gevel dient opnieuw gemetseld te worden. De 3 kozijnen worden behouden. De oppervlakte is 6,5 meter hoog en 4 meter breed. Dit is exclusief de kozijnen ongeveer 19 m2. Materialen graag door de vakman te leveren.

Gevel voegen en impregneren

De voegen van onze zijgevel moeten worden hersteld inclusief de voegen van de schoorsteen. Het gaat om ongeveer 50 a 60 vierkante meter. Graag advies of de voegen in zijn geheel vervangen moeten worden of dat het herstellen of opvullen van de gaten in de voeg ook volstaat. Daarnaast wil ik graag weten wat de kosten zijn om deze gevel te impregneren. Zie ook de bijlage. Graag wil ik de werkzaamheden voor 1 juli laten uitvoeren.

Steunmuren metselen voor een zwembad

Ik heb een zwembad te plaatsen, 80 cm in de grond. Hiervoor moeten 2 muren worden opgemetseld op de betonnen plaat die nog gestort gaat worden. De lengte van de muur is 210 x 80 cm hoog. De werkzaamheden zullen begin maart uitgevoerd moeten worden.

Gevel isoleren en bekleden

De gevel wil ik graag laten isoleren en bekleden. De oppervlakte is ongeveer 50 m2 en zal bekleedt moeten worden met stuuk of kunststof.

Buitengevel isolerend bekleden

Mijn buitengevel moet isolerend bekleed worden, wat zijn de mogelijkheden en wat zijn ongeveer de kosten. Mijn gevel is beneden 10 meter breed en 3 meter hoog daarna loopt deze taps toe in een punt tot circa 15 meter totale hoogte. Het gaat om een hoekwoning.

Voegen van het huis en de aanbouw

Het betreft een voegrenovatie van het oude gedeelte van een 2 onder 1 kap woning en het voegen van een aanbouw. Het oude gedeelte zal tussen de 20 en 25 m2 liggen. Het nieuwe gedeelte is een garage van ongeveer 3 bij 5.

Erfafscheiding metselen

Wij hebben een kleine metselklus in Beverwijk. Het gaat om een erfafscheiding metselen, een muurtje rondom een tuin. 11 meter totale lengte en ongeveer 30-40cm hoog, met op 5 punten een opgemetseld paaltje waar we dan hekwerk tussen kunnen plaatsen. Wat zou dit kosten om uit te voeren?

Gevel reinigen en voegen renoveren

De voorgevel reinigen en ook de voegen vernieuwen. De voorgevel is ongeveer 20 vierkante meter en het betreft alleen de begane grond.

Verflaag verwijderen van balkonmuren

Geverfde balkonmuren moeten voor de vereniging van eigenaren weer terug in oude staat worden gebracht. Het betreft ongeveer 10 m2. Ik wil alleen offertes. Betreft de

Tuinbakken metselen

Ben op zoek naar een metselaar die tegen een een redelijke prijs twee tuinbakken kan metselen van +/- 80cm hoog en mijn tuinvloer kan egaliseren. Herstraten terras. Bij het einde van de schuur heb ik last van water, graag mogelijke oplossing bespreken zoals bijvoorbeeld een grind putje.