Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Bennebroek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Bennebroek heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Bennebroek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Bennebroek of directe omgeving.

121 klanten uit Bennebroek bevelen een bij Casius in Bennebroek aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Bennebroek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevel isoleren en bekleden 700 m2, metselwerk laten uitvoeren, het isoleren en bekleden van de buitengevels, muur en dak isolatie van een rietgedekt huis, gevel realiseren bij oplevering casco woning, gevel optrekken op de 1e verdieping, het isoleren van de spouwmuur en het laten pleisteren van de gevel, gevel van uitbouw afwerken met Thermo Ayous of houtlook, gevelreparatie aan gemetselde- en gestucte gevel, raamoppervlak verkleinen en muur opmetselen, isoleren van buitengevels en gevelbekleding steenstrips, het uitslijpen voegen en impregneren van de eerste en tweede verdieping, gevel isoleren en afwerken met stucwerk (crepi?), glad stucen van buitengevels, fundering herstel aan gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Bennebroek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Gevel renoveren

Ik heb een huis met een houten skelet opbouw, en ik wil de keralit delen vervangen door b.v capecod sidepaneling en een facade laten stucen, en daar waar mogelijk de isolatie optimaliseren om het huis strakker te maken. De isolatie voldoet aan de hedendaagse eisen. Het gaat om 100 m2.

Metselen muur voortuin

Ik wil graag het muurtje in mijn voortuin opnieuw laten metselen. Het betreft een jaren '30 woning en dito muurtje, ongeveer 4 meter breed en 30 cm hoog met 2 ' torentjes' een weerszijde.

Buitenmuur en 2 beertjes metselen

Er dient ongeveer 1 meter muur gemetseld te worden en 2 beertjes van 2 bij 1.50 meter steen, 10 steen hoog. Het metselwerk komt op een bestaande fundering.

Coating op het balkon aanbrengen

Ik wil graag een waterdichte balkon coating laten aanbrengen. De huidige afwerking laat los en scheurt Het balkon is van beton en ongeveer 4 bij meter 1 meter groot. Het balkon hangt op het zuiden. De werkzaamheden mogen het liefst zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Ik heb de woning namelijk net gekocht.

Balkonmuur waterafstotend maken

Balkonommuring boven de keuken is dubbelsteens en 40 jaar oud. Mogelijk waterdoordringbaar. Bij langdurige regen drupt kalkhoudend water langs keukenraam daaronder. Opdracht: balkonmuur (5 a 6 m2) goed en definitief waterafstotend maken. Dit is al twee keer eerder geprobeerd, maar zonder resultaat. Met garantie. Ten tweede: gat in plafond van de keuken (dubbel plafond) netjes dichten.

Schoorsteen verwijderen

Het betreft een schoorsteen die alleen nog in gebruik is voor ventilatielucht. Op de begane grond hoeft niet te gebeuren. De schacht op de 1e verdieping en de schoorsteen op de 2e en op het dak dienen te worden verwijderd. Het werk is aan de orde over een maand of twee. De afwerking doen wij zelf. Er is een foto beschikbaar.

Spouw schoonmaken

Wij willen graag de spouwmuur laten isoleren, maar bij onderzoek door het isolatiebedrijf bleek de spouw aan de onderkant vervuild te zijn met specieresten. De spouwmuur isoleren gaat alleen als de spouw geen specieresten meer bevat. Hiervoor moeten er stenen uit de buitenmuur gehaald worden, de spouw schoongemaakt en de stenen weer teruggeplaatst. Het betreft een vrijstaande bungalow. De spouw is 5 cm breed. Op de begane grond en onder het maaiveld zit ca. 40 cm vervuiling. In totaal gaat het om ca 40 strekkende meter die schoongemaakt moet worden.

Bovenkant van de schoorsteen repareren

Van onze schoorsteen met een omvang van 2 1/2 steen breed en 4 1/2 steen lang is de daarop liggende betonnen plaat/ tegel aan het afbrokkelen en de voegen van bovenste rij(en) zijn aangetast. De schoorsteen heeft alleen twee ontluchtingspijpen (per huis) en waarschijnlijk een afvoer van de afzuiger. Deze schoorsteen staat bijna in het midden van twee onder een kap woning. Bovenop de zolderverdieping van een huis met puntdak. Dus met de buren moet worden overlegd over hoe de schoorsteen benaderd kan worden, dit moet via het dak zelf. Vóór tweede helft oktober moet het klaar zijn.

Gevel isoleren en reinigen

Gevelreiniging en spouw isoleren. In de spouw is echter vuil aanwezig, kan dit ook verwijderd worden alvorens een en ander te isoleren?

Gele bakstenen muur schoonmaken en renoveren

Het schoonmaken van ongeveer 55 m2 gele bakstenen muur en het renoveren van de voegen.

Herstellen betonrand langs balkon

Herstellen betonrand langs balkon de betonnenrand is enkele ci 5 meter lang. bij bordes van de voordeur Graag een prijsopgave

Voegreparatiewerk buitengevel

Diverse plekken waar voegwerk slecht is. Gaat om enkele vierkante meters en ook aantal kolommen van gemetseld balkon. Uitkrabben/ slijpen en opnieuw voegen. Huis uit 1920. Geen bijzonder voegwerk.