Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Badhoevedorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Badhoevedorp heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Badhoevedorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Badhoevedorp of directe omgeving.

346 klanten uit Badhoevedorp bevelen een bij Casius in Badhoevedorp aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Badhoevedorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: gevellekkage herstellen (meetverslag lekdetectie aanwezig), gevelrenovatie of vernieuwen, inclusief isoleren, buitengevels van oude boerderijwoning isoleren, gevel opnieuw bekleden en isoleren, gevel isoleren van buitenaf en afwerken met stucwerk, het behandelen met spuitkurk van de gevels van een nieuwbouwwoning, gevel renovatie, advies en uitvoeren van moderne gevelbekleding, buiten gevels opnieuw voegen en evt impregneren, gevelbekleding van een loods en bedrijfspand, isolatieplaten stucen, voegen van de voorgevel herstellen en mogelijk impregneren, buitengevel isoleren, buitenmuur isolatie, het renoveren en bekleden van een gemetselde gevel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Badhoevedorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Binnenzijde van een buitenmuur herstellen

In onze garage is door heiwerkzaamheden een scheur in de stenen en het voegwerk van de muur ontstaan. Het betreft de binnenzijde van een buitenmuur. Over een hoogte van 28 tegels is de muur gescheurd: op de ene plek door de tegel heen, op de andere plek door de voeg (zie foto). Graag zouden wij een offerte ontvangen voor de reparatiewerkzaamheden van deze schade. Vanuit de verzekering hebben wij nu namelijk een bedrag voorgesteld gekregen, waarvan wij ons aanvragen of dit bedrag toereikend zal zijn.

Afscheidingsmuren tussen appartementen voegwerk herstellen

Ik ben opzoek naar iemand die herstel van voegwerk kan uitvoeren. Het betreft de schuin aflopende liggende delen van de afscheidingsmuren tussen appartementen waarvan het voegwerk moet hersteld worden. Totaal zijn het 14 afscheidingen, het oppervlak per stuk is circa 10 m2. Het gaat om een VVE. Het is een appartementencomplex met maximaal twee verdiepingen. Via de tuin is er toegang mogelijk en ook kan er via de balkons toegang verschaft worden.

Gevelbekleding aanbrengen

Over 6 tot 7 weken wordt onze nieuwe aanbouw, begane grond met verdieping, opgeleverd en daarna kan er er gevelbekleding aangebracht te worden. Wij hebben gekozen voor het systeem van Eurotexx i.c.m. Wooddesign. Deze systemen kunnen gecombineerd worden. De aanbouw bestaat uit een zijkant van 30 m2 zonder ramen en 2 kanten met enkele ramen en een tuindeur. De ramen zijn verzonken in de gevel. Totaal ongeveer 80 m2. Welke oppervlakte moet bekleed worden? : meer dan 100 m² Wil je de muren ook laten isoleren? : nee

Composiet gevelbekleding met isolatie aanbrengen

Om welk gebouw gaat het? Halfopen woning of rijhuis. Wat is de oppervlakte van de te bekleden muren? 100 m2. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De aanbouw van 3 verdiepingen willen we bekleden met composiet of PVC gevelbekleding.

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Voor het appartement van mijn dochter ben ik op zoek naar een vakman die een gat in de muur kan boren. Er moet een aanvoer van de afzuigkap op worden aangesloten. Ik ontvang namens mijn dochter graag uw offerte.

Schoorsteen renoveren

De schoorsteen schoonmaken, het voegwerk vernieuwen en impregneren. De schoorsteen is niet heel groot, circa 50 x 50 x 30/70 cm. Hij zit net onder de nok van het pannendak op de zolderverdieping.

Onderhoud aan een betonnen balkon

Ik heb een betonnen balkon van 3 x 7 meter dat wat onderhoud nodig heeft. In het verleden zijn er daar enkele scheuren gedicht, maar toch sijpelt er nog water door en spoelt het beton aan de onderzijde uit. Er zit een coating in, maar die is ook niet meer waterdicht. Ik laat het balkon hier graag even beoordelen en ontvang dan uw plan van aanpak en offerte.

Voegen vervangen

Ik woon in een huis uit 1936. Alle voegen moeten worden vervangen, in de stijl van de jaren 30. Kapotte stenen waar nodig vervangen. Tevens wil ik informatie over de noodzaak en kosten van impregneren.

Onderhoud aan voegwerk op een gemetselde buitengevel

Ik wil het voegwerk van onze twee-onder-een-kapwoning graag laten renoveren. Het betreft een woning uit de jaren '60. Ik laat de gevel graag reinigen, de voegen vernieuwen en de muren daarna impregneren. Het betreft 30 tot 50 m². Ik laat de klus hier graag even bekijken en ontvang daarna uw offerte.

Tuinmuur metselen

Na plaatsing nieuwe tuinschuur, vervangen van de houten tuinschutting (en ontstane opening na plaatsing schuur) door een gemetselde muur (10x1. 9 meter) die aansluit op de haaks staande bestaande metselmuur.

Schoorstenen renoveren

Het betreft een woning uit 1960 met een gemetselde schoorsteen. Tijdens wind en regen is er lekkage aanwezig, dit lijkt op 1 plek. De schoorstenen hebben een betonnen bovenplaat en het lood is op verschillende plekken gebroken. Daarnaast dient de vakman de nokvorsten te controleren en daar waar nodig te repareren. De woning is 6 meter breed.

Voegwerk van een tweekapper renoveren

Wij hebben een twee-onder-een-kapwoning gekocht uit bouwjaar 1966. Bij de bouwkundige keuring bleek dat het voegwerk van de gevel en de schoorsteen moet worden hersteld. Wij komen graag op korte termijn in contact net bedrijven om de klus hier te beoordelen en ons advies en een offerte aan te bieden. We maken graag een afspraak op maandag 8 mei of snel daarna.

Schoorsteen opnieuw opmetselen

Ontmantelde schoorsteen opnieuw opmetselen.

Pilaren met daarin een brievenbus metselen

Ik wil bij het pad naar de voordeur 2 pilaren van ongeveer 1.20 meter hoog gemetseld hebben. Met een brievenbus ingemetseld. Het is ook om er een deur aan op te hangen.

Raampjes in de schuur metselen

het witte rechthoekige raam moet er uit. De 2 schuurraampjes moeten in deze schuur muur gemetseld worden. Zie foto's

Schuur aan laten passen

Ik wil mijn schuur graag aan laten passen. Een groot kozijn zal uit schuur gehaald worden. Dit kozijn is ongeveer 2.80 meter breed bij 1.50 meter hoog. Daarna dienen er 2 kleine raampjes van 65 bij 40 cm geplaatst moeten worden. De muur moet hier verder op dichtgemetseld worden. Wellicht dient er ook een reparatie aan de voegen uitgevoerd te worden.

Lekkende schoorsteen opnieuw metselen of voegen

Opnieuw metselen of voegen

Metselwerk in huis

Graag laten wij een deel van de oude keukendeur dichtmetselen. Het gaat om 1 m breed bij 1 m hoog. Daarnaast laten wij graag op de eerste verdieping de voormalige ramen van de badkamer dichtmetselen. Het gaat daarbij om 2 m bij 2 m. Graag ontvangen we een prijsschatting en tijdsduur.

Binnenmuurtjes metselen

Graag laten wij een deel van de oude keukendeur dichtmetselen. Het gaat om 1 m breed bij 1 m hoog. Daarnaast laten wij graag op de eerste verdieping de voormalige ramen van de badkamer dichtmetselen. Het gaat daarbij om 2 m bij 2 m. Graag ontvangen we een prijsschatting en tijdsduur.

Divers metsel- en voegwerk

Wij zijn op zoek naar een collegabedrijf voor het renoveren van een schoorsteen, het opnieuw voegen van een schuurmuur (7 m2) en het opnieuw metselen van 2 muren (totaal 14 m2). De werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd bij een rijtjeswoning in Badhoevedorp.

Opmetselen van een schuur en balkon

De schuur verhogen met ongeveer 5 lagen stenen. De schuur is 2 x 3 meter en heeft een plat dak. Tevens het bestaande, gemetselde balkon opmetselen om er een kamer van te maken. Het is nu tot 80 cm gemetseld, dat opmetselen en met een plat dak afdichten. Een aantal buren hebben dit al gedaan. Graag even komen kijken en offerte uitbrengen.

Impregneerwerk aan de woning

Wat is de m2 prijs voor inpregneren

Achtergevel impregneren van een 30-er jaren woning

Achterzijde huis muur impregneren i.v.m. lekkage. Hele breedte van het huis is 6 meter. Begane grond en eerste verdieping. Er zitten wel grote raampartijen in de gevel. Rode baksteen, gebouwd in de 30-er jaren. Niet vervuild met mos of iets dergelijks. Twee jaar terug opnieuw gevoegd.

Voegen verwijderen in de gevel en opnieuw voegen

Wij wonen in een hoekwoning met een rechte zijkant. De gehele zijkant van de woning moet opnieuw gevoegd worden. Dit zijn 2 etages plus een puntzolder. De woning is ongeveer 11 meter diep en 5 meter breed. De woning is in 1990 gebouwd.

Vochtige buitenmuur impregneren

Vochtige buitenmuur impregneren. Het betreft ongeveer 60 m².