Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor gevelwerk van schuur renoveren:

Gevelwerk van schuur renoveren

Ik heb een woning gekocht in Assendelft waarvan ik de sleutels op 21 februari 2019 zal krijgen. De schuur in de tuin heeft een rottende houten gevel. Die wil ik laten renoveren met Keralit rabatplanken. Schuur is b=2000mm bij l=3000mm, de hoogte is mij nog niet bekend, maar ik schat h=2500mm.
Onze klant uit Assendelft (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gevelwerk van schuur renoveren uit heel Nederland:

Gevelwerk laten renoveren

Welke oppervlakte moet bepleisterd worden? (Bij benadering)Om welk gebouw gaat het? Vrijstaande woning Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken buitengevel van schuur en huis met crepi en isolatie. Crepi liefst in fijne gladde afwerking.

Dak- en gevelwerk bij de woning

Op onze schuur van 18 x 23 en 10 meter hoog willen wij nieuwe dakpannen en damwand, kleur donkergroen),aan de kopgevels vanaf circa 4 meter tot in de top. De windveren moeten vernieuwd worden, kleur crème, en optioneel drie kleine ramen in het dak aan beide ziijden van h er dak. Jet betreft een voormalige rijksschuur. Bestaande bekleding van topgevels is asbesthoudend golfplaat en dient net als de Oude dakpannen, verwijderd te worden.

Meerdere renovatieklussen dak- en gevelwerk

- aan de bovenzijde van de aangebouwde schuur laat aan de buitenzijde het metselwerk los en zijn een aantal stenen gebarsten. Dit zouden wij graag laten herstellen. Gaat om een klein stukje gevel. - de daken van onze beide dakkapellen lekken, dit komt volgens ons door condensvorming in de isolatielaag. Dit zouden wij graag laten verhelpen. Dakkapellen zijn ongeveer 1.40 meter breed en 1 meter diep. - de vensterbank aan de voorzijde van onze woning moet opnieuw gevoegd worden.

Kantoor-schuur ontwerpen

In een bestaande schuur een tijdelijk kantoor te maken. Een voorportaal, een toilet, één grote ruimte voor kantoor. Ramen die aansluiting maken met bestaand gevelwerk. Zo simpel als mogelijk, omdat het tijdelijk is. Wel geïsoleerd in verband met winter. Tekening: werktekening en werkbeschrijving. Wij gaan voor goedkoopste offerte / kortste levertermijn.

Gevelrenovatie en gevelwerk plus schuur opbouwen

Opnieuw bepleisteren van een buitenmuur van 5 meter breed en een etage plus schuin dak hoog en scheuren wegwerken. Windveren/boeidelen vervangen waar nodig. Vervangen/repareren hout van dakkapellen, een ruim 2 meter breed, de ander 1 meter. Opbouwen schuur van 2 x 3 meter ongeveer met behulp van bestaande panelen/materiaal. Inzetten van tuindeuren op de plaats van bestaand raam.

Aanbouw van keuken/schuur en vebouwing douche

Onderdelen van de klus : Leidingwerk, metselwerk / gevelwerk, badkamer / toilet, CV / Verwarming, dakwerk / dakkappel, schilderwerk, Elektra, stucwerk, garage / schuur, tegelwerk, keukenwerk; Onderdelen van de klus : Leidingwerk, metselwerk / gevelwerk, badkamer / toilet, CV / Verwarming, schilderwerk, Elektra, stucwerk, garage / schuur, tegelwerk, keukenwerk;