Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een gevelspecialist en metselaar uit Andijk te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende gevelspecialisten of metselaars. U komt in Andijk heel eenvoudig en snel in contact met één gevelspecialist en metselaar of meerdere gevelspecialisten en metselaars.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke gevelspecialist en metselaar een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze gevelspecialisten of metselaars in Andijk u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw gevelspecialist of metselaar !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende gevelrenovatiebedrijven, metselaars, gevelreinigers, voegers en gevelspecialisten in Andijk of directe omgeving.

12 klanten uit Andijk bevelen een bij Casius in Andijk aangesloten metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist / metselaar aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een gevelspecialist en metselaar, goed èn betaalbaar, uit Andijk bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een gevelspecialist en metselaar in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij gevelspecialisten en metselaars voor: het isoleren en en stucen van de buitengevels van een boerderij, woonstichting bekleden met kunststof panelen, isoleren woning uit 1935 en afwerken in of crepi of steenstrips, herstel voorgevel, gestucte gevels voorzien van kunststof gevelbekleding, gevelbekleding vervangen, het isoleren en bekleden van alle buitengevels, het isoleren, stucen en schilderen van de buiten gevels, gevel isoleren, gevel renovatie, 250 m2 cementeren van buitgevel en 2 bijgebouwen, gevel opnieuw bekleden, isoleren van de woning, gevelbekleding vervangen, isolatie plaatsen in spouwmuur en 50-100 m2 gevel isoleren en stucen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke gevelspecialist of metselaar uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een metselbedrijf, voegbedrijf, gevelrenovatiebedrijf, gevelreiniger of gevelspecialist voor gevel- en metselwerk in Andijk staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een gevelspecialist of metselaar in Noord-Holland:

Het isoleren en bekleden van buitengevels

Ik zoek een gevelspecialist die alle 4 mijn buitengevels kan isoleren en bekleden met crepi. Het werk moet alleen aan de beneden verdieping uitgevoerd worden. De eerste verdieping is al geïsoleerd/bekleed. Het zijn gemetselde gevels.

Halfsteens garage metselen

Garage metselen halfsteens muur 45m2 met totaal 3.5meter rollaag. Materialen worden door mij zelf geleverd. Het gaat om puur arbeidskosten.

Dakpannen en buitenmuren schoonmaken en impregneren

Het betreft een vrijstaande woning uit 1925 waarvan wij in april de sleutel zullen ontvangen. De dakpannen van het zadeldak en de buitenmuren dienen schoongemaakt te worden en geïmpregneerd. De woning bestaat uit de begane grond en eerste verdieping en heeft een woonoppervlak van 185 m2.

Metselwerk aan het huis uit laten voeren

Het betreft het bouwen van een nieuwe woning. De woning is 11 meter lang en 8 meter breed. De buitenmuren dienen gemetseld te worden tot een hoogte van 4 meter. Boven de kozijnen dient een rollaag te komen en ook aan de onderzijde. Er is een plattegrond aanwezig.

Het opmetselen van 2 zijmuren (2x2) en 1 ...

Het opmetselen van 2 zijmuren (2x2) en 1 kolom (1x3) van een vakantie huisje, deels gebruikte stenen, kan reeds begonnen worden, hoeven geen grote bedrijven te zijn, liefst eenmanszaak.