Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor muur in de tuin metselen:

Muur in de tuin metselen

Het betreft het metselen van een bakstenen muur in de tuin. De muur moet 8 meter lang en 2,50 meter hoog worden. Ik ben benieuwd naar wat dit kost en ik ontvang graag een prijsindicatie.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor muur in de tuin metselen uit heel Nederland:

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag onze voortuin laten doen. 25m2 ongeveer. Wij willen daar een vaste bank / zitje in. Bestrating en eventueel vlonders. Bloembakken achter bankje. En iets tegen de muur. Wij zitten altijd voor omdat wij daar de hele dag zon hebben. Het is nu een sombere donkere tuin. Wij hebben geen “groene” vingers.

Moderne stadstuin realiseren

Wij willen de tuin renoveren (6,5 m x 2.2 m). We hebben een ontwerp in gedachten maar goede ideeën zijn altijd welkom. Ondanks het bijna volledig bestraten willen we goede afwatering. Het weghalen van de huidige tegels graag apart op de offerte vermelden. Naast het huis overwegen we een plantenbak te laten maken van 75 - 100 cm x 0,50 cm. Langs de muur (niet het huis, maar de schuttingmuur) wil ik een water afvoer, maar we denken ook aan spotjes die de muur belichten en mogelijk ook een paar planten die omhoog lopen. Rond de zomer zouden we willen beginnen.

Oude garage slopen en nieuwe garage aanbouwen aan huis

We willen onze losstaande garage in de tuin slopen en een nieuwe garage, gemetseld en met puntdak, afgewerkt, gestuct en met CV, afmeting: 6 (l) x 3 (b) meter. De wordt aan de zijkant van ons huis gebouwd. Wij hebben contact gehad met de gemeente, de garage past in het bestemmingsplan. met de bank hebben wij ook contact gehad en met de financiering zit het goed. Wat er qua fundering nodig is, weten wij niet goed, wij hoopten daarvoor op uw expertise. Er zouden elektra punten in de garage moeten komen en het liefste ook water, de keuken zit aan de andere kant van de muur waartegen de garage komt, dus dat moet goed komen. Wij willen aan de voorzijde van de garage 2 grote dubbele deuren hebben, iets breder dan standaard deuren. Er moet een deur van de garage naar de woning komen en een deur aan de achterzijde van de garage naar de tuin (een standaard deur). Wij hebben nu een aanbouw aan het huis, deze loopt naar de kant van waar de garage moet komen met een rond houtkozijn. Dit moet aangepast worden. Het dak moet ondersteund worden, het kozijn moet eruit, verlengde van het huis moet opgemetseld worden, de aanbouw moet recht worden ipv halfrond. Diepte va dit stuk is 2,5 m. Daarnaast willen wij de keuken er ook direct uit laten halen. Graag inclusief bouwtekeningen, vergunningaanvraag etc. Rond het najaar zouden wij waarschijnlijk willen beginnen.

Uitbouw realiseren achterkant huis

Graag zou ik een uitbouw aan de achterkant van mijn woning willen laten bouwen. Deze zal ongeveer 10 m2 worden met openslaande deuren naar de tuin. Ik heb momenteel een keuken, deze is al uitgebouwd, dit wil ik gelijk trekken met de uitbouw, dus er zal een muur moeten worden doorbroken. De uitbouw wil ik van metselwerk. Wat er qua fundering nodig is, durf ik niet te zeggen. Ik ga bij de gemeente vragen of een vergunning noodzakelijk is. In de 1e week van december wil ik graag beginnen.

Schutting plaatsen in tuin

Ik wil graag wat tuinschermen in de tuin plaatsen. Vanaf de muur van de woonkamer (dus in de lengte is dat ongeveer 15/16 meter (dus pak m beet 8 tuinschermen en dan in de breedte een meter of 4 a 4,5 dus ongeveer 2 of 2.5 schermen. Zou dat graag willen laten plaatsen en vroeg mij af wat dat ongeveer kan gaan kosten. Exclusief materiaal want daar zorg ik dan zelf voor. Het gaat om deze schermen: https://www.praxis.nl/tuin-buitenleven/tuinhout/schuttingen/tuinschermen/tuinscherm-multi-grenen-recht-180x180cm/5014362

Woning uitbouwen met een serre

Wij willen graag onze nieuwe woning uitbouwen met een serre. Het gaat om de volgende woning: https://www.funda.nl/koop/amersfoort/huis-41772886-nieuwlandsedreef-103/ We willen de achtergevel als het ware gelijk trekken met een serre van +/- 8 m2. Zie schetsen: https://www.dropbox.com/sh/togiphazd67e06g/AACNIMhi1m_271_a3OrS-kNLa?dl=0 Graag ontvangen wij een offerte voor een zwarte kunstof woonserre met goed isolerend glas en een zonweringsysteem op het dak of warmtewerend glas i.v.m. een tuin op het zuiden. Wij willen graag een schuifpui in het midden. De huidige zijmuur van de woning kan gebruikt worden bij de uitbouw. Aan de andere kant zal een muur moeten komen. Het metselwerk aan de zijkant kunnen wij zelf regelen en hoeft niet meegenomen te worden in de offerte. Wij krijgen op 3 juli de sleutel van de woning. Het zal mooi zijn als de uitbouw in de maand juli gerealiseerd kan worden. Ps. De tuin ligt aan het water dus de grote materialen zullen moeten worden aangeleverd middels een hijskraan.

Tuinmuurtje opmetselen

In onze tuin hebben wij aan 1 kant (hoekwoning) een halfhoog muurtje met daarbovenop houten kozijnen met ramen. Deze gaan wij verwijderen en daarvoor in de plaats willen wij op 8 punten het muurtje omhoog laten metselen zodat we hier schuttingdelen tussen kunnen plaatsen. Ook moet hier en daar wat voegwerk gerepareerd worden. In totaal zou het bij de 8 punten 68 cm omhoog moeten worden gemetseld, inclusief voeg. De voeg is 1,5 a 2 cm, dit verschilt per stukje, net als de stenen. De muur op 2 verschillende manieren gemetseld: op 1 punt is dit verticaal en op 1 punt horizontaal. De breedte is 21,5 cm, de hoogte 4,6 cm en de lengte 9,5 cm.

Uitbouw keuken, opbouw keuken

Wij willen 2 verbouwingen laten uitvoeren: - Momenteel hebben wij een keukenuitbouw, deze willen we doortrekken in de breedte van het perseel waardoor je een woonkeuken creëert, er komt ongeveer 12 m2 bij (zie bijlage). Er moet een muur worden doorbroken en een verlengde van de keuken gemaakt worden in dezelfde stijl als nu (oude stenen). We willen aan de linkerkant 2 openslaande deuren, aan de andere kant willen we een groot raam met uitzicht op de tuin. Fundering moet komen, een vriend van ons die ook wel eens wat projecten doet, zei dat er een klein stukje uitgegraven moet worden en een betonfundering gestort moet worden, heipalen zijn niet nodig. Geen vergunning nodig. We willen dakleer op het dak. Dit jaar nog zouden wij deze klus willen uitvoeren. - Bovenop de keuken willen we een uitbouw, graag zouden we een offerte willen ontvangen met schuindak en dakkapel en een offerte zoals het bij de buren is gebouwd (een blok bovenop de keuken). Vergunning is nodig. Er moet een balken constructie komen voor het dak. Er komt een slaapkamer bovenop. Een zijkant van de muur moet waarschijnlijk wel opgemetseld worden om het dragend te maken. Deze zou ongeveer 16 m2 worden (zie bijlage). Het ligt eraan of wij deze direct samen met de uitbouw van de keuken willen uitvoeren, of dat wij deze klus ergens volgend jaar willen uitvoeren. Voor de uitbouwen willen we voornamelijk de grote constructuele delen laten doen, waarbij we de keuken/vloer en stucwerk zelf doen of laten doen, deze kunnen dus uit de offerte gehaald worden. Ook de WC zullen wij zelf verplaatsen naar de gang. We horen graag van u.

De voortuin opknappen

Wij willen onze huidige voortuin (6 x 7,5mtr) laten renoveren en onderhoudsvrij maken door het grootste gedeelte te laten vullen met (wit) grind (met grindplaten met worteldoek) waar een auto op kan staan, ook willen we bij de muur een tegelpad van over de breedte van 6 meter, maar tussen elke tegel wel een randje grind. verder in de voorhoek aan de straatkant een bloembak van circa 150 x 150 cm van patioblokken om daarin beplanting aan te brengen. Verder kan de scheiding van onze tuin met die van de buren voorzien worden van een strookje aarde waarop ook beplanting kan komen ca. 80cm breed. en die komt dan bij de bloembak van patioblokken. In de huidige tuin staan een 4 tal struiken en een boomstronk en daarbij nog wat lossen beplanting. er liggen wel een stuk of 30 betonranden in de tuin, deze kunnen gedeeltelijk hergebruikt worden indien nodig.

Tuin huisje in buitendijks gebied realiseren

Ik wil vergunning vrij een tuinhuisje onder aan een helling (stukje ingegraven) in een buitendijks gebied (dus in de winter komt het in het water te staan, en het moet met een hogedrukspuit schoon gespoten kunnen worden. Het moet van goede kwaliteit zijn. Vergunning is niet nodig. Ik heb 2 concrete opties voor mijzelf, 1 optie zou langs de helling worden gebouwd, de andere langs de grens van de buren. Ik zou ze graag bespreken met bouwers en bekijken wat die ervan vinden. 1. Het gebouwtje wordt vierkant, dan wel rond of halfrond, of een soort garage. Stel het wordt vierkant dan moet 1 wand volledig van glas worden, een aansluitende wand voor de helft van glas, het liefst schuifdeuren of vouwdeuren, voorkeur gaat uit naar vouwdeuren. Dan komt het deel dat flink in het water komt te staan, ik weet niet of er een gemetselde muur of eikenhout in het water kan staan, beton kan wel, dat hoor ik graag. Deze zou Ongeveer 3,5 bij 3,5 m worden. 2. Andere optie is een smal lang tuinhuis, vrij standaard. De onderste laag moet van steen worden (ik denk ongeveer 80 cm), dit kan wel eens in het water komen te staan, daarboven komt hout. De deuren worden kunststof of hout dat ligt eraan wat het beste is in deze situatie. Dit tuinhuisje zal ongeveer 1.60 m binnenruimte bij minimaal 4 m worden, maar dit ligt aan de balklengte het kan namelijk onbeperkt lang worden, dus hiervoor hou ik de balklengte aan. Als er ook een slaapbank en een mooie opmaat gemaakte tafel kan worden, vind ik dat prima, maar dit moet dan apart geoffreerd worden ivm het waterschap. Van het waterschap mag het namelijk niet meer dan ongeveer 8000 euro kosten. Qua fundering heb ik geen idee. Er is opgestort puingrond. Voor mezelf heb ik een schets gemaakt. Ik vraag mij af hoe dik een muur is en dergelijke, dan kan ik hier beter rekening houden met het maken van een schets.

Partners

Partners van Casius