Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor boeideel vervangen:

Boeideel vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van het boeideel van 5,5 meter breed. De nieuwe graag van hout. De oude graag afvoeren. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeideel vervangen uit heel Nederland:

Boeidelen vervangen garage voor hout of kunststof

Boeideel vervangen aan de voorkant, zijkant en achterkant garage van een hoekhuis. Het boeideel aan de voorkant is ong. 3 meter breed en aan de zijkant ong. 5 meter. Het is nu in hout en het hout is verrot. Voorkeur voor offerte in hout en kunststof. De offerte graag inclusief alle kosten. Kijk voor foto's op google maps.

Houten rabatdelen vervangen door Keralit

Omschrijving project: Vervangen gevelbekleding door Keralit, inclusief vernieuwen regelwerk en evt. isolatie, en vernieuwen boeideel bovenzijde. Vervangen 3 houten kozijnen met ramen door kunststof draai/kiepramen.

Boeideel vervangen

1 boeideel vervangen. is kapot.

Boeidelen vervangen van hoekwoning

Tenminste 1 boeideel is aan vervanging toe daarnaast inspectie van de overige delen, ook ander houtwerk dient vervangen te worden (geen kozijnen)

Boeideel ophangingen vervangen

Een huizenblok met 9 woningen met 1 plat dak en rondom voorzien van een polyester boeideel. Hiervan zijn de ophangbeugels gaan roesten en doorlekken. Graag contact voor vervanging van deze beugels.

Houten delen kopgevel vervangen door kunststof delen en schilderen van zolderraam en boeidelen

Ik ben op zoek naar iemand voor het verwijderen van verticaal aangebrachte houten delen. Afvoeren doen we zelf. Zo nodig aanpassen grondhout. Dan graag leveren en aanbrengen van horizontale kunststof delen in de kleur RAL 6009. De afmeting is ongeveer 10 m2 en het zit op een hoogte van ongeveer 7 meter. Het gat om de kopgevel. Dan ook het schilderen van een zolderraam en de boeideel. Afmetingen zijn lastig te zeggen.

Boeideel hoekhuis plaatsen

Afgelopen week is een boeideel van ons hoekhuis los gewaaid tijdens de storm, waardoor de zijkant van het dak nu onbeschermd is. Alle dakpannen liggen er nog op, maar de elementen kunnen er nu van de zijkant onder komen. Ik heb nog geen lekkage ontdekt, omdat de wind vaak vanaf de andere kant waait. Er moet een nieuw boeideel komen, de oude is niet meer te hergebruiken. Graag zou ik het andere boeideel ook direct laten vervangen. De boeidelen zijn per stuk ongeveer 3 m denk ik.

Boeideel en zijwangen van dakkapel vervangen door Keralit

Wij hebben nu trespa aan de zijkanten van het dakkapel en deze zijn groen uitgeslagen van mos. Graag willen wij deze laten vervangen door keraliet wat wij ook op de begande grond aan de zijkant hebben. (zie fotos) Tevens één boeideel dak vervangen door zelfde materiaal of kleur.

Vervangen boeideel 6,5 meter aan achterkant huis

Wij willen dit jaar de buitenkant van ons huis laten schilderen, waaronder de boeidelen. Het blauwe boeideel (zie foto) zal vervangen moeten worden voordat deze geschilderd kan worden. De breedte is ongeveer 6,50 meter. Het materiaal van het nieuwe boeideel weet ik nog niet, maar onderhoudsvrij zou mooi zijn. Werkzaamheden zouden we graag uiterlijk medio april gedaan willen hebben.

Het vernieuwen van mijn dak nieuwe pannen, dakbeschot en alles eromheen

Betreft dijkwoning, 1 woonlaag, +-50 m2 dakbeschot vernieuwen +- 700 nieuwe klassieke pannen, 11 meter vorsten, +- 12 meter kilgoot voor naast bestaande dakkapellen. En wellicht enkele gedeeltes of geheel (14 meter) muurplaat (onderbalk) vervangen. Eventueel ook 14 meter boeideel en waterborden. Voor foto’s of meer informatie kunt u altijd bellen of mailen.

Partners

Partners van Casius