Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij gevelspecialisten / metselaars voor boeideel vervangen:

Boeideel vervangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het vervangen van het boeideel van 5,5 meter breed. De nieuwe graag van hout. De oude graag afvoeren. Graag zou ik een prijsopgave ontvangen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van gevelspecialisten / metselaars voor gevel- en metselwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boeideel vervangen uit heel Nederland:

Schilderen binnen- en buitenwerk

Ik zoek iemand om een plafond te egaliseren en te witten en evt vloertje schuren en lakken. Het plafond is 6 m2. Boeideel repareren/vervangen en geschilderd worden. Glaslatjes buitenkant schilderen.

Dak opnieuw bekleden en van binnenuit isoleren

Ik heb een plat, licht hellend dak van een tuinkamer/bijkeuken die ongeveer 25 m2 is. Bitumen dakbedekking zou vervangen 25 m2 moeten worden. het dakbeschot is deels verrot +/- 8 m2, deze graag vervangen, boeideel van 7 x 3 m vervangen, en steenwol isolatie aan de binnenkant aanbrengen. Er is geen isolatie materiaal aanwezig. Het oude dakbedekking graag afvoeren en weer bitumen dakbedekking ervoor terug. Er is makkelijk op het dak te komen, het is ongeveer 2,5 meter hoog en een ladder heb ik zelf. Graag ontvang ik een offerte.

Trappenhuis renoveren

Ik deel samen met de buren een trappenhuis (2 trappen) dat gedeeltelijk uit glas en hout en steen bestaat. Het houtwerk is rot en moet vernieuwd worden. Volgens de huidige standaard moet er ook veiligheidsglas of dubbelglas in. Daarnaast moet bij mijzelf het boeideel langs de dankrand worden vervangen (hoekhuis).

Keralit monteren op verschillende delen

- Schuur: heeft overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Op een hoekdeel tevens een stuk onderliggend rot hout vervangen. - Huisdak: heeft aan zijkant overstek boeidelen, zit oud type plastic delen op, moet vervangen door nieuw keralit. Waarschijnlijk op een hoek een stuk onderliggend houtdeel vervangen. Tevens bovenzijde boeideel voorzien van zink. Liefst combineren met gepand voegwerk van zijgevel zodat steiger beide kan dienen. - Dakkapel: is momenteel nog van hout, moet geheel worden 'ingepakt' met keralit (inclusief overstek boeidelen) . Betreft relatief hoog model dakkapel. - We hebben kleurnummer al wel besloten,. maar moet verder qua materiaal (liefst zsm) worden ingemeten en besteld. Planning daadwerkelijke montage in overleg.

Erker vervangen

Ik wil de bestaande erker vervangen. Erker voorzien van 3 bovenlichten waarvan 1 openslaand. Afhankelijk van de prijs willen we thermopane met glas in loodramen in de bovenlichten. Boeideel met overstek. En het moet van hout zijn. De erker is 3 meter breed en 1,50 meter hoog.

Vervangen boeideel na schade

Vervangen van één houten boeideel door schade van vogels.

Boeidelen en gevel bekleden

Ik heb een vrijstaande woning waarvan ik de nieuwe boeidelen en gevelbekleding wil vervangen in een zinken boeideel en gevel. Het gaat om ongeveer 100 m2 gevel.

Houten boeideel vervangen door trespa

Het boeideel van een garagebox moet vervangen worden. De afmeting is ongeveer 3 meter x 25 cm. De plinten moeten misschien ook vervangen worden.

Boeidelen vervangen

In een houten boeideel zit momenteel een gat, graag verneem ik wat de kosten zijn voor vervanging en inspectie van de andere delen, betreft zijkant van een hoekwoning, dit deel van het dak is denk ik alleen te bereiken met een (kleine) hoogwerker, steiger is niet mogelijk omdat er een klein opslagruimte in de "weg" staat.

Keralit gevelbekleding monteren

Ik wil de dakrand/boeideel van de zijkant van mijn woning vervangen door wit Keralit. De lengtes van de boeideel zijn twee maal 7 meter bij 30 cm. Kunt u mij een offerte doen toekomen?